Ne budi gluprishovski je napisao/la: ↑10 avg 2023, 23:48U europskim utakmicama moras sjediti na mjestu..to moze u nasoj ligi... Ni na stepenicama ne mozes sjediti niti se na nesto osloniti..Josip321 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 23:35Da prodaju duplo više ulaznica nego je kapacitet stadiona, opet bi jedan dio tribina bio prazan.masterfan je napisao/la: ↑10 avg 2023, 23:28
Znam za to, ali meni se cinilo kao da ni taj jedan sektor nije rasprodan bio, i mislim da sam dobro i vidio sudeci po tome da je odredjen dio karata bilo moguce kupiti i na dan utakmice.
S navijacke strane jos jedan poraz i dokaz da im nije potrebna ni druga tribina niti otvaranje gornjeg sektora.
Odlicna igra u prvih 45. minuta. Smatram da nije moguce ovu prednost prokockati na ovom nivou tako da cestitke na grupnoj fazi.
Jer uvijek jedan dio navijača ne sjedi već naslonjen na zidić koji dijeli tribine i igralište gleda utakmicu. To mi je uvijek bilo fascinantno.
BH klubovi u Europi 23/24
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
- tutankamon1905
- Kontakt:
Dole je sve bilo rasprodano prvi dan u par sati. Sektor gore ostalo 200 ulaznica koje su se prodavale na dan utakmice, ne znam koliko je jos od toga prodano..tako da ti prica bas i ne prolazi, ne vjerujem da bi primjetio bas tih stotinjak manjkamasterfan je napisao/la: ↑10 avg 2023, 23:28Znam za to, ali meni se cinilo kao da ni taj jedan sektor nije rasprodan bio, i mislim da sam dobro i vidio sudeci po tome da je odredjen dio karata bilo moguce kupiti i na dan utakmice.
S navijacke strane jos jedan poraz i dokaz da im nije potrebna ni druga tribina niti otvaranje gornjeg sektora.
Odlicna igra u prvih 45. minuta. Smatram da nije moguce ovu prednost prokockati na ovom nivou tako da cestitke na grupnoj fazi.

Zadnja izmjena: tutankamon1905, dana/u 11 avg 2023, 00:09, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Kakva noć u Mostaru.. NARODE, DA LI JE MOGUĆE DA SMO DOČEKALI OVO? MISLIO SAM DA NIKAD NEĆEMO DOČEKATI GRUPNU FAZU NEKOG EUROPSKOG TAKMIČENJA.. Zrinjski je dokaz kontinuiranog rada, nije doslo preko noci.. Zahvaljujuci kontinuitetu u Europi, imaju sad to sto imaju.. Sretno u grupama

Ja bih volio da se to desi i da traje dva sata i vrlo bih rado odvojio dva sata i odmorio od svih briga i obaveza, a nemam ih malo, baš bi mi leglo takvo nešto. Ni jedne sekunde ne bih propustio. Pogotovo ako bi se uključila mogućnost postavljanja pitanja, jokeru bih platio da im postavlja pitanja. Ma kad bih mogao platio bih i njima da organizuju to.
Zrinjskom čestitike, zbog ovoga nisam htio ranije pisati komentare kako im se smanjio kvalitet zbog odlaska Jakirovića i dolaska Rendulića. Znao sam da trebamo malo pričekat da vidimo šta mogu. Nema potrebe opisivati šta su uspjeli napraviti večeras.
Ne moze s nodijem niko
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Moraš parkirati na označenom parking mjestu. Inače podlježeš sankcijama. Pa evo vidim po Mostaru sve do jedna vozača je uzoran i poštiva to pravilo.rishovski je napisao/la: ↑10 avg 2023, 23:48U europskim utakmicama moras sjediti na mjestu..to moze u nasoj ligi... Ni na stepenicama ne mozes sjediti niti se na nesto osloniti..Josip321 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 23:35Da prodaju duplo više ulaznica nego je kapacitet stadiona, opet bi jedan dio tribina bio prazan.masterfan je napisao/la: ↑10 avg 2023, 23:28
Znam za to, ali meni se cinilo kao da ni taj jedan sektor nije rasprodan bio, i mislim da sam dobro i vidio sudeci po tome da je odredjen dio karata bilo moguce kupiti i na dan utakmice.
Jer uvijek jedan dio navijača ne sjedi već naslonjen na zidić koji dijeli tribine i igralište gleda utakmicu. To mi je uvijek bilo fascinantno.
Momče Hercegovče
Al opet Zrinjski možda na kraju nećemo gledati u grupnoj fazi Lige Konferencije, jer nije još gotovo ništa.
- PeppermintSA
- Kontakt:
čestitke zrinjskom
Tih stotinjak se primjetilo iz razloga jer mali dio dole desno je bio prazan, pa s obzirom prazna mjesta nisu rasporedjena po citavom sektoru dalo se primjetiti kada kamera zahvati taj dio.tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 00:08Dole je sve bilo rasprodano prvi dan u par sati. Sektor gore ostalo 200 ulaznica koje su se prodavale na dan utakmice, ne znam koliko je jos od toga prodano..tako da ti prica bas i ne prolazi, ne vjerujem da bi primjetio bas tih stotinjak manjkamasterfan je napisao/la: ↑10 avg 2023, 23:28Znam za to, ali meni se cinilo kao da ni taj jedan sektor nije rasprodan bio, i mislim da sam dobro i vidio sudeci po tome da je odredjen dio karata bilo moguce kupiti i na dan utakmice.
Odlicna igra u prvih 45. minuta. Smatram da nije moguce ovu prednost prokockati na ovom nivou tako da cestitke na grupnoj fazi.![]()
Kako god, poraz je jer kako bi tek tribina izgledala da je citav gornji dio otvoren a nije se mogao prodati samo jedan sektor. Ne vidim razlog zasto nisu planule karte i za gornju tribinu, toliko je broj tih silnih navijaca koji nisu mogli doci do karte prosle utakmice da ovu cak nisu uspjeli ispuniti cak jedan sektor.

- Antipolitika3
- Kontakt:
DaVinci je napisao/la: ↑06 avg 2023, 17:20A tebi Zrinja i Kopenhagen tu negdje , bare bare maltene ... kad su oni mogli im 6, Zrinja ce minimalno 5 ...Antipolitika3 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 20:36Breidablik npr. veoma su losi u branjenju ubacaja sa strane i tu su Kopenhagen pokusali zatvoriti u obe utakmice,pogotovo u uzvratnoj su duplirali bekove ali su zaboravili na defanzivne vezne koji su vise pokrivali krila pa sredina terena ostajala suplja,mislim da im je Kopenhagen dao svih 6 golova kroz sredinu i zadnji pas![]()

Hvala na cestitkama svim ljudima dobre volje.Veceras onaj osjecaj iz Bratislave prosle godine je pobjedjen ,najbolja utakmica Zrinjskog u europi .
Znam samo da cu malce pod ruku i setnja dok utakmica ne prodje,nemam srca gledati uzvrat posto ce me prekinut ako podje po zlu putu.
Voli BiH ,volim Zrinjski,volim svaki kamen ovog grada.
NE MOGU VJEROVATI DA SMO NA KORAK DO SNA !!!!!!!!

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
PODCAST KOJI MORATE PROPUSTITI
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- akisarajevo92
- Kontakt:
eventualnim prolaskom LASK-a i ulaskom u grupe El se povecavaju sanse cak i za evropsko proljece kroz 3. mjesto u grupi
a ni kroz grupe ECL to nije nemoguce, npr. ona grupa od Slovana prosle sezone je itekako bila prolazna kroz prva dva mjesta
a ni kroz grupe ECL to nije nemoguce, npr. ona grupa od Slovana prosle sezone je itekako bila prolazna kroz prva dva mjesta
Don't believe the hype.
U kojem bi bili sesiru da udju u Konferencijsku ligu? Prosle godine bi bili treci sesir, je li se sad sta promijenilo po pitanju koeficijenta?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja sam budućnost, da li ti se sviđam 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Prvo da kažem da bi možda bolje bilo da idu u ECL, jer su konkurentniji tamo i jer mogu BiH donijeti solidne bodove u smislu koeficijenta. U EL je to puno teže. Naravno, ulazak u ECL je mnogo manje značajan, vidimo ko sve ulazi, pa bi ulazak u EL ipak bio pravi poduhvat.
Što se tiče šešira, treba malo poklapanja za 3. šešir. Treba ispratiti i posljednje kolo, ali u svakom slučaju moglo bi biti 8 lošijih ekipa. Evo recimo otprilike, lošiji su: Čukarički, Lugano, Klaksvik, možda Aris Limasol, Struga/Breidablik, Farul. Naletit će još neko, tipa evo Sabaha, Sepsi/Aktobe, Tobol, Austrija, neko ko treba da iznenadi.
Ali, čak i da ne budu, ništa treći šešir ili drugi nisu spektakularno. I u šeširima iznad će biti ekipa s kojim se može igrati. Recimo, to će biti Astana, BATE, Žalgiris/Aberdeen, Olimpija/Qarabag, možda Slovan, AEK, Ferencvaroš, Ludogorets, Omonia, APOEL, Arouca, Aris i sl.
Recimo, u ECL je realna neka grupa tipa: AZ Alkmaar, Sparta Prag, Ferencvaroš, Olimpija, Zrinjski.
Ako hoće nešto najlakše i potrefi se da su 3. šešir, nešto tipa: Slavija Prag, Astana, Zrinjski, Breidablik/Struga.
Ako hoće atraktivno, onda može nešto tipa: Fenerbahce, Aston Villa, AEK Atina, Zrinjski.
Ajmo reć da još nije gotovo, al' hvala!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
U srce se uvukla jedna lenta crvena 

-
- Kontakt:
E svega mi ostavit cu po strani rivalstvo i sve, ne mogu vas ocima, ali kakvo ste poluvrijeme prvo odigrali nema price zaista. Drugo je bilo ziva katastrofa,ko da niste izasli iz svlacionice
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mosarajvosa83, nedimmmm1337, riki46 i 7 gostiju.