BH klubovi u Europi 23/24
- Shategabri
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Fino su ih razmontirali, dobro standardna boljka naših ekipa u drugom, malo i svjesno povlačenje, al ne bi trebalo napraviti problem u revanšu.
Koševo Zapad
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Kad vidim koliko divovima pucaju čirevi, stvarno je super što je Zrinjski prošao u grupe.
Bravo Zrinja, rutinski.
Bravo Zrinja, rutinski.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Rekao sam Nirtonu da cemo ih torpedirati

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Dobro jutro svim forumašima,
Bit će zar dosta četiri gola prednosti pred revanš?
Pa da i ova napaćena zemlja dočeka europsku jesen sa svojim predstavnikom

Bit će zar dosta četiri gola prednosti pred revanš?
Pa da i ova napaćena zemlja dočeka europsku jesen sa svojim predstavnikom

...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Čestitke mojoj braći Rigiju i Antipolitičnom, uživajte

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Prijatelju imamo nakaradan stadion a narod se ponasa ko da je korida sinoc je stajalo 200 ljudi ispod reflektora,ima ona teibina iza pomocnog tu bude 50-100 ljudi iako ne vide pola terena al eto blizu šank,svi ti ljudi da sjednu na svoje mjesto bilo bi puno,imas slika sa svakih utakmica ,bas nam fali neki normalan stadion da nema mjesta za luftanje,onda se ne treba cudit sto nas kaznjavaju sa 40-50.000 eura.masterfan je napisao/la: ↑11 avg 2023, 00:35Tih stotinjak se primjetilo iz razloga jer mali dio dole desno je bio prazan, pa s obzirom prazna mjesta nisu rasporedjena po citavom sektoru dalo se primjetiti kada kamera zahvati taj dio.tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 00:08Dole je sve bilo rasprodano prvi dan u par sati. Sektor gore ostalo 200 ulaznica koje su se prodavale na dan utakmice, ne znam koliko je jos od toga prodano..tako da ti prica bas i ne prolazi, ne vjerujem da bi primjetio bas tih stotinjak manjkamasterfan je napisao/la: ↑10 avg 2023, 23:28
Znam za to, ali meni se cinilo kao da ni taj jedan sektor nije rasprodan bio, i mislim da sam dobro i vidio sudeci po tome da je odredjen dio karata bilo moguce kupiti i na dan utakmice.
S navijacke strane jos jedan poraz i dokaz da im nije potrebna ni druga tribina niti otvaranje gornjeg sektora.
Odlicna igra u prvih 45. minuta. Smatram da nije moguce ovu prednost prokockati na ovom nivou tako da cestitke na grupnoj fazi.![]()
Kako god, poraz je jer kako bi tek tribina izgledala da je citav gornji dio otvoren a nije se mogao prodati samo jedan sektor. Ne vidim razlog zasto nisu planule karte i za gornju tribinu, toliko je broj tih silnih navijaca koji nisu mogli doci do karte prosle utakmice da ovu cak nisu uspjeli ispuniti cak jedan sektor.![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Velike su kazne u Europi, za 2 utakmice koje ste igrali morate uplatiti skoro 100 hiljada maraka a bit će kazna i nakon onoga od sinoć.GradKamena2 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 09:01Prijatelju imamo nakaradan stadion a narod se ponasa ko da je korida sinoc je stajalo 200 ljudi ispod reflektora,ima ona teibina iza pomocnog tu bude 50-100 ljudi iako ne vide pola terena al eto blizu šank,svi ti ljudi da sjednu na svoje mjesto bilo bi puno,imas slika sa svakih utakmica ,bas nam fali neki normalan stadion da nema mjesta za luftanje,onda se ne treba cudit sto nas kaznjavaju sa 40-50.000 eura.masterfan je napisao/la: ↑11 avg 2023, 00:35Tih stotinjak se primjetilo iz razloga jer mali dio dole desno je bio prazan, pa s obzirom prazna mjesta nisu rasporedjena po citavom sektoru dalo se primjetiti kada kamera zahvati taj dio.tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 00:08
Dole je sve bilo rasprodano prvi dan u par sati. Sektor gore ostalo 200 ulaznica koje su se prodavale na dan utakmice, ne znam koliko je jos od toga prodano..tako da ti prica bas i ne prolazi, ne vjerujem da bi primjetio bas tih stotinjak manjka![]()
Kako god, poraz je jer kako bi tek tribina izgledala da je citav gornji dio otvoren a nije se mogao prodati samo jedan sektor. Ne vidim razlog zasto nisu planule karte i za gornju tribinu, toliko je broj tih silnih navijaca koji nisu mogli doci do karte prosle utakmice da ovu cak nisu uspjeli ispuniti cak jedan sektor.![]()
Mislim nije sad ogromna šteta jer će se zaraditi daleko, daleko više ali eto bespotrebno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cestitke Zrinjskom. Ovo je zasluzena nagrada za visegodisnji dobar rad u klubu. Jedini ozbiljan klub u ovoj drzavi. Vjerovatno ce se njihova dominacija ligom nastaviti i narednih godina.
Pitice i pijacari jos nisu zaspali od trauma koju je Zrinja priredio. Cestitke Zrinji da se pobiju sa LASK-om da pjene jos vise ovi.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Pojedine komšije haluciniraju.
Ne znam što, ovih dana je prijatno, nisu velike vrućine pa da kažemo da je do toga.
Zrinjski je svima zadao zadaću!
To je jedino fakt, sve ostalo je mlaćenje gloginja golim qrcem!
Ne znam što, ovih dana je prijatno, nisu velike vrućine pa da kažemo da je do toga.
Koševo Zapad
Kad vi igrate sa FiorentinomShategabri je napisao/la: ↑11 avg 2023, 10:28Pojedine komšije haluciniraju.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Shategabri
- Kontakt:
Kad i vi sa Bešiktašomdelinjo je napisao/la: ↑11 avg 2023, 10:30Kad vi igrate sa FiorentinomShategabri je napisao/la: ↑11 avg 2023, 10:28Pojedine komšije haluciniraju.
To je jedino fakt, sve ostalo je mlaćenje gloginja golim qrcem!![]()

Koševo Zapad
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑11 avg 2023, 10:31Kad i vi sa Bešiktašomdelinjo je napisao/la: ↑11 avg 2023, 10:30Kad vi igrate sa FiorentinomShategabri je napisao/la: ↑11 avg 2023, 10:28Pojedine komšije haluciniraju.
![]()

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Moze se igrati sa Fiorentinom,jel deShategabri je napisao/la: ↑11 avg 2023, 10:31Kad i vi sa Bešiktašomdelinjo je napisao/la: ↑11 avg 2023, 10:30Kad vi igrate sa FiorentinomShategabri je napisao/la: ↑11 avg 2023, 10:28Pojedine komšije haluciniraju.
![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Shategabri
- Kontakt:
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ali komsinice koje se prave da je nama vise krivo nego njima sto ce Zrinjski izboriti grupe
Cestitke

Cestitke

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
koliko su mali slave zajedno s njimahordasDoboj je napisao/la: ↑11 avg 2023, 11:02Ali komsinice koje se prave da je nama vise krivo nego njima sto ce Zrinjski izboriti grupe![]()
Cestitke![]()

- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.