poLudio sam
 poLudio sam  

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
 poLudio sam
 poLudio sam  

da, da...znači završio je, i sad nemogu ništa...nema dalje...afa97 je napisao/la:Kad zavrsis jednu sezonu ili ..?

'ajd gledat cu sto prije, trenutno nemoguafa97 je napisao/la:neznam,samo glupo znaci draftuju te i gotova ti karijera.moze li neki ss od kraja sezone?
 Uglavnom, sa Lakersima poderao sve
 Uglavnom, sa Lakersima poderao sve  

a odabrao sam Season, 'ebem mu miša...The Game je napisao/la:Ako si odabrao da igras Season, ne mozes nastaviti dalje
Ako si uzeo Asociation, onda bi trebalo moci.

kako mogu kupovati igrače? ako mogu ikako...
imas ono genaral manager pa manage roster pa trade. a mozes i free agentse dovodit. ja mislim da je tako, jer sam je zadnji put igrao prije 2 mjeseca.mandraX je napisao/la:aj neko pomoć, stvarno sam laičina u ovome
igrica. al mozes kao i na manageru dovodit igrace i rokie uzimas. i grafika je extra.Rule_hz je napisao/la:jel ovo igrica ili ko football menager

kontam da vam okačim ovdje par poteza, kucanja...itd itd ???
 kontam da vam okačim ovdje par poteza, kucanja...itd itd ???  

kivi je napisao/la:imas ono genaral manager pa manage roster pa trade. a mozes i free agentse dovodit. ja mislim da je tako, jer sam je zadnji put igrao prije 2 mjeseca.mandraX je napisao/la:aj neko pomoć, stvarno sam laičina u ovome

da to je to. imas i opciju cini mi se trade finder da se zove. ti postavis igraca kojeg hoces da zamjenis i vidis odmah koga ti daju za njeg.mandraX je napisao/la:kivi je napisao/la:imas ono genaral manager pa manage roster pa trade. a mozes i free agentse dovodit. ja mislim da je tako, jer sam je zadnji put igrao prije 2 mjeseca.mandraX je napisao/la:aj neko pomoć, stvarno sam laičina u ovome
to je to?
Imam sve od ruskog do španskog samo ne engleski koji znamLBJ MVP je napisao/la:Da li neko zna gdje bi se mogao naći langague pack za ovo?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.