Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
da, da...znači završio je, i sad nemogu ništa...nema dalje...afa97 je napisao/la:Kad zavrsis jednu sezonu ili ..?
'ajd gledat cu sto prije, trenutno nemoguafa97 je napisao/la:neznam,samo glupo znaci draftuju te i gotova ti karijera.moze li neki ss od kraja sezone?
a odabrao sam Season, 'ebem mu miša...The Game je napisao/la:Ako si odabrao da igras Season, ne mozes nastaviti dalje![]()
Ako si uzeo Asociation, onda bi trebalo moci.
imas ono genaral manager pa manage roster pa trade. a mozes i free agentse dovodit. ja mislim da je tako, jer sam je zadnji put igrao prije 2 mjeseca.mandraX je napisao/la:aj neko pomoć, stvarno sam laičina u ovome![]()
kako mogu kupovati igrače? ako mogu ikako...
igrica. al mozes kao i na manageru dovodit igrace i rokie uzimas. i grafika je extra.Rule_hz je napisao/la:jel ovo igrica ili ko football menager
kivi je napisao/la:imas ono genaral manager pa manage roster pa trade. a mozes i free agentse dovodit. ja mislim da je tako, jer sam je zadnji put igrao prije 2 mjeseca.mandraX je napisao/la:aj neko pomoć, stvarno sam laičina u ovome![]()
da to je to. imas i opciju cini mi se trade finder da se zove. ti postavis igraca kojeg hoces da zamjenis i vidis odmah koga ti daju za njeg.mandraX je napisao/la:kivi je napisao/la:imas ono genaral manager pa manage roster pa trade. a mozes i free agentse dovodit. ja mislim da je tako, jer sam je zadnji put igrao prije 2 mjeseca.mandraX je napisao/la:aj neko pomoć, stvarno sam laičina u ovome![]()
to je to?
Imam sve od ruskog do španskog samo ne engleski koji znamLBJ MVP je napisao/la:Da li neko zna gdje bi se mogao naći langague pack za ovo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.