FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
kad treba kuditi, treba i pohvaliti. Pogotovo za trenera sto smo brzo zavrsili dozvole. Ja vjerujem da cemo veceras vidjet i Penu i Kevina.
da se ispravim: vjerovatno samo jednog radi ogranicenog broja stranaca
da se ispravim: vjerovatno samo jednog radi ogranicenog broja stranaca
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
A čudno mi bilo što se na svakom treningu na Penu kačio onaj Catapult GPS i uz to je i startao protiv Hajduka. Izgleda da sam podcijenio njegovu volju i spremu jer sam se kladio s haverom u litar rakije da će Ljukovac imat' bolju statistiku na kraju sezone.
Vidjećemo na čemu smo večeras, halal bilo.
Vidjećemo na čemu smo večeras, halal bilo.

Ocekujem penu da dobijem barem 20tak minuta, on je vise poluspic i kreativniji igrac
Jes Guliša peh ,otišao u Velež a i oni evo danas cetvrtog stranca potpisali i planiraju još,valjda bude prostora za njega.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nasi su ga pustili dolje da igra, a ne da bude na tribinama.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Dvojica brazilaca od trojice idu na posudbu odma ne sekirajte se gulasihin mora igrati vidjelo se na zadnjoj utakmici da nam treba jedna igrac kao on:bih:
Zamisli u kakvom stanju su došli kad im treba 2 mjeseca da se spreme za 20 min igre protiv Posušja u BH PL. 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mostarac45 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 13:52Dvojica brazilaca od trojice idu na posudbu odma ne sekirajte se gulasihin mora igrati vidjelo se na zadnjoj utakmici da nam treba jedna igrac kao on:bih:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ma zovi ga gulaš ko i mi malo je komplikovano prezimeMostarac45 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 13:52Dvojica brazilaca od trojice idu na posudbu odma ne sekirajte se gulasihin mora igrati vidjelo se na zadnjoj utakmici da nam treba jedna igrac kao on:bih:

-
- Kontakt:
Respect onim na Istoku,Sjeveru i Sjeverozapadu koji imaju članske karte, a možda nas ima 3.000
Bez 10.000 članova Kluba slaba smo podrška gosp. Mirvicu. Ok,ima momaka koji nisu u mogućnosti, ali valjda ima i onih koji mogu pogurati 5 članskih. Dijasopro koja si Pitarska, poguraj. Pa ja...
Bez 10.000 članova Kluba slaba smo podrška gosp. Mirvicu. Ok,ima momaka koji nisu u mogućnosti, ali valjda ima i onih koji mogu pogurati 5 članskih. Dijasopro koja si Pitarska, poguraj. Pa ja...

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
vala se dijaspore trebalo uclaniti makar dvije milje. Mi moramo clanstvo na 4.000 nagurati da bude pristojno. Hajde dijasporoSamozdravlje je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:12Respect onim na Istoku,Sjeveru i Sjeverozapadu koji imaju članske karte, a možda nas ima 3.000
Bez 10.000 članova Kluba slaba smo podrška gosp. Mirvicu. Ok,ima momaka koji nisu u mogućnosti, ali valjda ima i onih koji mogu pogurati 5 članskih. Dijasopro koja si Pitarska, poguraj. Pa ja...![]()
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Sam trolom odem i vratim se oko 24:00, a u 66g. Nek je stid onih koji su iz Centra i SG, a tekmu gledaju na Areni i to u kafanama oko stadiona

Ne mora dijaspora samo gurati, možemo i mi lokalci koji smo u mogućnosti. Evo za početak neka mi se javi u PP sa podacima neko od raje koji nije u mogućnosti a rado bi bio član, ja ću mu pokloniti članstvo odmah.Samozdravlje je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:12Respect onim na Istoku,Sjeveru i Sjeverozapadu koji imaju članske karte, a možda nas ima 3.000
Bez 10.000 članova Kluba slaba smo podrška gosp. Mirvicu. Ok,ima momaka koji nisu u mogućnosti, ali valjda ima i onih koji mogu pogurati 5 članskih. Dijasopro koja si Pitarska, poguraj. Pa ja...![]()
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Adnan33 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:24Ne mora dijaspora samo gurati, možemo i mi lokalci koji smo u mogućnosti. Evo za početak neka mi se javi u PP sa podacima neko od raje koji nije u mogućnosti a rado bi bio član, ja ću mu pokloniti članstvo odmah.Samozdravlje je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:12Respect onim na Istoku,Sjeveru i Sjeverozapadu koji imaju članske karte, a možda nas ima 3.000

- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Adnan33 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:24Ne mora dijaspora samo gurati, možemo i mi lokalci koji smo u mogućnosti. Evo za početak neka mi se javi u PP sa podacima neko od raje koji nije u mogućnosti a rado bi bio član, ja ću muSamozdravlje je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:12Respect onim na Istoku,Sjeveru i Sjeverozapadu koji imaju članske karte, a možda nas ima 3.000
![]()
slično sam već uradio
SVI NA KOŠEVO, SVI NA SJEVER, 21H!
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ja ljepote i pozitive na forumu, vidimo se na Koševu, aBd da slavimo svi zajedno 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.