Vidjećemo na čemu smo večeras, halal bilo.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nasi su ga pustili dolje da igra, a ne da bude na tribinama.
Dvojica brazilaca od trojice idu na posudbu odma ne sekirajte se gulasihin mora igrati vidjelo se na zadnjoj utakmici da nam treba jedna igrac kao on:bih:
Mostarac45 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 13:52Dvojica brazilaca od trojice idu na posudbu odma ne sekirajte se gulasihin mora igrati vidjelo se na zadnjoj utakmici da nam treba jedna igrac kao on:bih:
Ma zovi ga gulaš ko i mi malo je komplikovano prezimeMostarac45 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 13:52Dvojica brazilaca od trojice idu na posudbu odma ne sekirajte se gulasihin mora igrati vidjelo se na zadnjoj utakmici da nam treba jedna igrac kao on:bih:
vala se dijaspore trebalo uclaniti makar dvije milje. Mi moramo clanstvo na 4.000 nagurati da bude pristojno. Hajde dijasporoSamozdravlje je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:12Respect onim na Istoku,Sjeveru i Sjeverozapadu koji imaju članske karte, a možda nas ima 3.000
Bez 10.000 članova Kluba slaba smo podrška gosp. Mirvicu. Ok,ima momaka koji nisu u mogućnosti, ali valjda ima i onih koji mogu pogurati 5 članskih. Dijasopro koja si Pitarska, poguraj. Pa ja...![]()
Ne mora dijaspora samo gurati, možemo i mi lokalci koji smo u mogućnosti. Evo za početak neka mi se javi u PP sa podacima neko od raje koji nije u mogućnosti a rado bi bio član, ja ću mu pokloniti članstvo odmah.Samozdravlje je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:12Respect onim na Istoku,Sjeveru i Sjeverozapadu koji imaju članske karte, a možda nas ima 3.000
Bez 10.000 članova Kluba slaba smo podrška gosp. Mirvicu. Ok,ima momaka koji nisu u mogućnosti, ali valjda ima i onih koji mogu pogurati 5 članskih. Dijasopro koja si Pitarska, poguraj. Pa ja...![]()
Adnan33 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:24Ne mora dijaspora samo gurati, možemo i mi lokalci koji smo u mogućnosti. Evo za početak neka mi se javi u PP sa podacima neko od raje koji nije u mogućnosti a rado bi bio član, ja ću mu pokloniti članstvo odmah.Samozdravlje je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:12Respect onim na Istoku,Sjeveru i Sjeverozapadu koji imaju članske karte, a možda nas ima 3.000
Adnan33 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:24Ne mora dijaspora samo gurati, možemo i mi lokalci koji smo u mogućnosti. Evo za početak neka mi se javi u PP sa podacima neko od raje koji nije u mogućnosti a rado bi bio član, ja ću muSamozdravlje je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:12Respect onim na Istoku,Sjeveru i Sjeverozapadu koji imaju članske karte, a možda nas ima 3.000
![]()
slično sam već uradio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.