Treba uvesti pravilo da moraju biti 3 domaća igrača

Ma ne, ja sam prezadovoljan vašom predstavom.
Sarajevo iz godine u godinu igracki sve jace, a igra sve gora i gora. Ne moze Buljubasic biti kapitalac dok mu ne podignu cjenu na milion, valjda ce to zuka ispratiti kako dolikuje.Virtu4l je napisao/la: ↑12 avg 2023, 07:57Ma ne, ja sam prezadovoljan vašom predstavom.![]()
Taman kako treba, pobijedili ste 3:0 a niko nema pojma kako. Posušje ponovilo utakmicu sa Širokim, sve je dobro osim što ne znaju kako dati gol. Malo ozbiljnija ekipa bi vodila 1:2 negdje u 60 min.
Baš mi je bilo žao Mustafića, skočiše svi na njega umjesto da podrže momka. Kasnije mangup od metar i po napravi isto sranje niko ne smije da mu pisne, još nešto maše rukicama.
Jedino me brine ovaj mali Buljubašić, on bi mogao biti kapitalac. Sve ostalo je po mom ukusu.![]()
Pa ga prodamo po cijeni većoj od postavljene na TM. Ne bi nam bio prvi put.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑12 avg 2023, 08:26Sarajevo iz godine u godinu igracki sve jace, a igra sve gora i gora. Ne moze Buljubasic biti kapitalac dok mu ne podignu cjenu na milion, valjda ce to zuka ispratiti kako dolikuje.Virtu4l je napisao/la: ↑12 avg 2023, 07:57Ma ne, ja sam prezadovoljan vašom predstavom.![]()
Taman kako treba, pobijedili ste 3:0 a niko nema pojma kako. Posušje ponovilo utakmicu sa Širokim, sve je dobro osim što ne znaju kako dati gol. Malo ozbiljnija ekipa bi vodila 1:2 negdje u 60 min.
Baš mi je bilo žao Mustafića, skočiše svi na njega umjesto da podrže momka. Kasnije mangup od metar i po napravi isto sranje niko ne smije da mu pisne, još nešto maše rukicama.
Jedino me brine ovaj mali Buljubašić, on bi mogao biti kapitalac. Sve ostalo je po mom ukusu.![]()
MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 avg 2023, 08:31Pa ga prodamo po cijeni većoj od postavljene na TM. Ne bi nam bio prvi put.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑12 avg 2023, 08:26Sarajevo iz godine u godinu igracki sve jace, a igra sve gora i gora. Ne moze Buljubasic biti kapitalac dok mu ne podignu cjenu na milion, valjda ce to zuka ispratiti kako dolikuje.Virtu4l je napisao/la: ↑12 avg 2023, 07:57
Ma ne, ja sam prezadovoljan vašom predstavom.![]()
![]()
Ne vidim u čemu je problem. Dalu bila vrijednost 1mil€ otisao za 1.2 mil€. Sto znaci, da je realna cijena bila.
Ljubi bratMaroonBjelave je napisao/la: ↑12 avg 2023, 08:31Pa ga prodamo po cijeni većoj od postavljene na TM. Ne bi nam bio prvi put.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑12 avg 2023, 08:26Sarajevo iz godine u godinu igracki sve jace, a igra sve gora i gora. Ne moze Buljubasic biti kapitalac dok mu ne podignu cjenu na milion, valjda ce to zuka ispratiti kako dolikuje.Virtu4l je napisao/la: ↑12 avg 2023, 07:57
Ma ne, ja sam prezadovoljan vašom predstavom.![]()
![]()
Samo se s akademicima druzi
Mene raduje to da nam sreća nije okrenula leđa i da smo dali 3 gola i pored, hajmo reći, loše igre. Također, raduje me interakcija trenera s igračima tokom cijele utakmice. Ista energija kod Rozmana kako pri rezultatu 0:0, tako i kad je bilo 3:0. A skontaj sam, valja se igračima naviknuti poslije čičkovih "hop-hop" i "lijeva noga" na neke smislene upute.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑12 avg 2023, 12:55Ljubi bratMaroonBjelave je napisao/la: ↑12 avg 2023, 08:31Pa ga prodamo po cijeni većoj od postavljene na TM. Ne bi nam bio prvi put.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑12 avg 2023, 08:26
Sarajevo iz godine u godinu igracki sve jace, a igra sve gora i gora. Ne moze Buljubasic biti kapitalac dok mu ne podignu cjenu na milion, valjda ce to zuka ispratiti kako dolikuje.![]()
ako bogda da ga tušnete za 3,5 miliona. Ali igra veoma kriticna, ocekivao sam da ove godine mozete lagano do titule, ali sa ovakvom igrom makar dva komada od nas mozete ocekivati , doduse nebi bilo prvi put 🫣
Polako Balja. Ne može Simon nakon 4 treninga da napravi Barcelonu iz primea od nas. Sad imamo 7 dana da se pripremamo za utakmicu protiv vas, ja tipujem na 0:2 bez nekog srkletaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑12 avg 2023, 12:55Ljubi bratMaroonBjelave je napisao/la: ↑12 avg 2023, 08:31Pa ga prodamo po cijeni većoj od postavljene na TM. Ne bi nam bio prvi put.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑12 avg 2023, 08:26
Sarajevo iz godine u godinu igracki sve jace, a igra sve gora i gora. Ne moze Buljubasic biti kapitalac dok mu ne podignu cjenu na milion, valjda ce to zuka ispratiti kako dolikuje.![]()
ako bogda da ga tušnete za 3,5 miliona. Ali igra veoma kriticna, ocekivao sam da ove godine mozete lagano do titule, ali sa ovakvom igrom makar dva komada od nas mozete ocekivati , doduse nebi bilo prvi put 🫣
Što znači da je klasični plaćenik i igrač s rokom upotrebe. Drago mi je samo što ga ljudi (ovi moje bojeAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 avg 2023, 13:03Samo se s akademicima druzi![]()
Dobar igrac, ali prava ona hinja i ljigavac. I sinoc nesto solira, mlatara rukama, otima jednom Vrancicu slobodnjake... lafo traka oko ruke, a jucer palio sal FKS i bio najveci navijac Borca na svijetu.Uvlakac mali da ode u Zrinjski Thompsonove pjesme bi kacio na Instagram.
Brate Mostar je uz tebe, pusti hejtere
MOSTAR JE UZ TEBE !
Samo nastavi ovako Zuka, ne vadi im ga
Zuka jesu li te bar pocastili iz FK Sarajevo sa uplacenim ljetovanjem negdje ako vec nisu sa desetak ljubicastih u koverti ?
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, laszlo, MrkiMedo, Paromlinac, Sarajevo_BiH, Suki46 i 29 gostiju.