Premijer liga BiH - aktuelno

GIBRA
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la GIBRA » 13 avg 2023, 01:34

O kakvom dobrom sudjenju pricate,3,4 faula nepostojeca u opadnoj zoni,onako podmuklo
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 13 avg 2023, 01:37

Čestitke komšijama
Daleko bolji su bili od Borca.
Samo mi sudija nije jasan, željo ih u zubima nosa, vode 2:0, ovi ne mogu meda, ne bi dali go da se još uvijek igra i on ofirno sudi par faulova oko 16 i šilji. Pa što se brukaš u utakmici koja je gotova, a još prvo kolo

Tifo
Kontakt:

Post Postao/la Tifo » 13 avg 2023, 01:42

roccosiffredi je napisao/la:
13 avg 2023, 01:37
Čestitke komšijama
Samo mi sudija nije jasan, željo ih u zubima nosa, vode 2:0, ovi ne mogu meda, ne bi dali go da se još uvijek igra i on ofirno sudi par faulova oko 16 i šilji. Pa što se brukaš u utakmici koja je gotova, a još prvo kolo
Postovanje i naklon! ;)

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 13 avg 2023, 01:44

Rigoletto je napisao/la:
13 avg 2023, 01:13
Željo se uz Sarajevo polako izdvaja kao glavni kandidat za titulu.
A gdje nam je velez :bih:
menstrual

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 13 avg 2023, 01:52

roccosiffredi je napisao/la:
13 avg 2023, 01:37
Čestitke komšijama
Hvala omiljeni glumce, vazda jedan od realnijih pitara. A sto silji i u tim momentima, pa valja Vici pogledatii u oci sutra. Ovako moze reci; sefe, uradio sam sto je do mene, bolji su bili, a i mi smo gostovali, nadoknadicemo obecavam, tek je prvo kolo...
1921

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 13 avg 2023, 02:19

slika
Jel Mekic slabiji od Avrama i Hamze, ili su oni precijenjeni? Zuka sta kazes? :hmmmmm:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 13 avg 2023, 03:25

Jesu li se vratili jadovi u BL, dijete jadno pogode na istoku, nadam se ubrzo nekom slicnom događaju da vam se desi ko grcima.
Fk Željezničar.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 avg 2023, 03:32

19vendetta87 je napisao/la:
13 avg 2023, 02:19
slika
Jel Mekic slabiji od Avrama i Hamze, ili su oni precijenjeni? Zuka sta kazes? :hmmmmm:
Mekic je za njih sila sto uostalom polazuje njegova karijera,klubovi gdje je igrao. Vi svakako gledate i mjerilo su vam 2 tekme,nekom su mjerilo grupe u evropi,kad zabijes Romi itd Mekic je za njih Messi

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 13 avg 2023, 07:28

Kao sto sam zaželio prije tekme,drago mi je mi je da su komšije
pobijedile.Zbog Vice,Gice,krmka i našmrkanog.
Ako Bog da svaku protiv BL i Zrinjskog da pobjedite!
Problem sa Željom je sto će ispuhati početkom Novembra.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 13 avg 2023, 08:01

Njegomirovic se vratio u rodne Zavidovice. Vranjes trazi garsonjeru u Tuzli. Potkovanom vilica se ukocila.

Drzava Zeljo. :cool:

Riquelme
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme » 13 avg 2023, 08:07

Čestitke Želji na pobjedi.
Bašić radi pravu stvar, zaista dobar trener. Borac osim Korteza niko ništa, u 20.minuti bi vadio broja 10, šeta se ĉovjek. Neće dugo Marinović tamo.
Suđenje skroz korektno, pušteno da se igra što je Želji odgovaralo.
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 13 avg 2023, 08:13

Seniori FK Željezničar- FK Borac 2-0
Juniori FK Željezničar - FK Željezničar BL 4-3
Kadeti FK Željezničar - FK Sloga Doboj 4-2
Pioniri FK Željezničar - FK Borac 2-0

Krenulo je :opaopa:
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Ganola1921
Kontakt:

Post Postao/la Ganola1921 » 13 avg 2023, 08:15

mosarajvosa83 je napisao/la:
13 avg 2023, 03:32
slika
Mekic je za njih sila sto uostalom polazuje njegova karijera,klubovi gdje je igrao. Vi svakako gledate i mjerilo su vam 2 tekme,nekom su mjerilo grupe u evropi,kad zabijes Romi itd Mekic je za njih Messi
Drug, gledaj kako je ko odigro zadnje prvenstvo i evropu, jer se tome shodno i cijene stimaju. Mekic je imo vise minuta u igri, asistencija i golova od gore navedenih i u ligi i u evropi. Od Catakovica nije golova jer nije napadac, a samo dva manje je dao. Takodje, zavrsili ispred vas.
Zukanovicu imas li obraza? Postavljam pitanje za druga, jer ja znam odgovor.
Zadnja izmjena: Ganola1921, dana/u 13 avg 2023, 08:33, ukupno mijenjano 4 puta.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 13 avg 2023, 08:21

Vandeta je napisao/la:
13 avg 2023, 00:14
40 minuta gostujuci tim nije imao 5 pasova. Karikiram ali je tako izgledalo. Nevjerovatna dominacija ali falila zavrsnica. Falio taj pas Krpicu, mada mu je Cosic odigrao jedan strasan. Ali smirenost sredine, i zadnje linije u prvom poluvremenu je stvarno za pohvalu. Drugo je onaj hajc evropski kad smo letili po terenu cetiri utakmice. Ovo prvo poluvrijeme ekipa zadnji red i sredina su izgledali fenomenalno.

Malo na Borac da se osvrnem pa cu se vratiti na utakmicu. Ovaj Borac je jak ali veoma lose vodjen danas. Morali su igrati grublje i jace. Doci Zelji i za 45 minuta napraviti 2-3 faula je neozbiljno. Pa ako nista one presing faulove nad Cocom i Acom da su pravili. Presinga nije bilo. Dvojica zaganjaju zadnju liniju. Shvatam zasto. Aco i Coca su jaki na lopti a ispre njih su Rustemovic i Mekic koji kad je prime oni su vec okrenuti prema naprijed. Vrancic je tehnicar strasan ali okretan kao vagon. Ova dvojica cim je prime vec imaju pred sobom viziju sta i kako dalje. Ako se kojim slucajem oni pritisnu Galic i Jasarevic su tu da iznesu loptu. Zato mogu shvatiti zasto nije bilo visokog presinga. Ali ne mogu shvatiti nonsarlantnost igraca Borca. Mlaki su bili. Ali i dosta korektni. Nije bilo prgavosti i prljavih poteza. Onaj start na Galica sa dvije noge sa ledja ali momak se izvinuo i vidi se da nije imao namjeru.

Ja sam na nasoj temi napisao da nam nisu pucali na go. Jedna sansa pored gola i stativa. Basic bas Marinkovica nadigrao. Ali trka i borba nasih igraca je na zavidnom nivou. Kao da igramo Evropu. Pogotovo poslije durgog gola. Na svaku "niciju" loptu smo trcali kao da mi gubimo 2:0 a ne oni. A sa takvim smo nabojom i usli u tekmu.

Muftic, Mekic, Krpic, Gasal, Cosic, Rustemovic, Jasar, Galic, Coca, Aco bez primjedbe. Amoah imao onaj potez na pocetku kad onoga na glavu baci ali mislim da je mogao bolje odigrati.

Drago mi je da je proslo sve bez incidenata jer se zadjnih par sedmica kuha politicka situacija iz BL na relaciji BL-SA. Ali toga nije bilo veceras. I dobro je da su gosti ostali do haman 88. minute ako se ne varam. Pricati o posjeti, atmosferi i navijanju juga na Grbavici je suvisno. To neka pricaju navijaci koji to jednom dozive u par mjeseci. Mi evo treci put u par sedmica. Postaje nam nekako normala.

Sudija. Kad pobjedis brzo zaboravis mu greske. Kad izgubis i najmanje mu se sjestis. Sudija se zahebao. Precijenio je Borac. Nije siljio providno. Ali im je dao 3-4 faula i situacije iz kojih jace ekipe zabijaju golove. I imao je par fula sa kartonima. Ali i nama je dva kartona oprostio pa nije fer da se na to kacim. Ali recimo Kosoricu svirati onaj faul sa strane kad je onaj sam sebe podapeo je smijenso. I onaj pred kraj kad mu dade zuti. Ono nije faula vidjelo. Sto se ostalog tice nije sjeckao igru. I mislim da je to bitno. Nije uvukao nervozu ni medju njihove ni medju nase igrace. Igrao se fudbal. Mozda zato sto je Zeljo sakrio loptu a ovi nisu letili grubo.

Ali nemojte se zavaravati. Jak je ovaj Borac i bez sudija. Vidjecete. Ovo je danas Basic nadmudrio Vinka. Ali vidjecete da ce ovaj Borac lako uzeti neke od konkurenata za evropu.
Poslije navedenih faulova nasi igraci su pazili da neulaze u kontakt, zbog toga i nije mogao sjeckati. Zato je Borac i mogao biti u posjedu na nasoj polovini. Bez Njegomirovica nebi centra presli. Potkovani klub bez sudije nebi mogao ni u drugom rangu dominirati.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 13 avg 2023, 09:01

Ganola1921 je napisao/la:
13 avg 2023, 08:15
slika
Drug, gledaj kako je ko odigro zadnje prvenstvo i evropu, jer se tome shodno i cijene stimaju. Mekic je imo vise minuta u igri, asistencija i golova od gore navedenih i u ligi i u evropi. Od Catakovica nije golova jer nije napadac, a samo dva manje je dao. Takodje, zavrsili ispred vas.
Really? :rol:

Znaci nakon svake 2-3 utakmice trebam cijenu mjenati? ako sada bude igrao 3 lose utakmice trebam ga na 50.000 staviti? Naravno da je Mekic slabji od Avrama.Za Hamzu je glupost pricati sto nisu iste pozicije.

jos kaze imas "obraza" :tokralju:

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 13 avg 2023, 09:04

Skretničari su potpuno skrenuli s uma, raspamećeni veležovcima i transfermarktom.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 13 avg 2023, 09:08

Stvarno bi trebao povecati cijenu Mekicu za sto hiljada :thumbup:

Magija je natrcati na loptu ili nabaciti i slucajno dati gol jer se nisu skontali stoper i golman :rol:

Nevjerovatni su :rol: :tokralju:

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 13 avg 2023, 09:14

Treba nakon svake utakmice mijenjati cijene igrača.

Kakvi luđaci.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 13 avg 2023, 09:15

Balorda je napisao/la:
13 avg 2023, 09:14
Treba nakon svake utakmice mijenjati cijene igrača.

Kakvi luđaci.
Adrenalin iz njih cesto izgovori neku glupost :mrgreen:

Uglavnom meni su simpaticni :mrgreen:

Ganola1921
Kontakt:

Post Postao/la Ganola1921 » 13 avg 2023, 09:22

Zukanovic je napisao/la:
13 avg 2023, 09:01
Ganola1921 je napisao/la:
13 avg 2023, 08:15

Really? :rol:

Znaci nakon svake 2-3 utakmice trebam cijenu mjenati? ako sada bude igrao 3 lose utakmice trebam ga na 50.000 staviti? Naravno da je Mekic slabji od Avrama.Za Hamzu je glupost pricati sto nisu iste pozicije.

jos kaze imas "obraza" :tokralju:
Ne da nemas obraza, nego si ono bas bas bezobrazan. Jes ti uopste procito sta sam ja napiso? Pricam o prosloj i ovoj sezoni, a ne o 3 tekme.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: svrakino1921, VolimBiH96 i 9 gostiju.