Itekako treba napraviti kompilaciju,cisto da dokazemo da se ne zalimo samo na sudije kad izgubimo.Argentina je napisao/la: ↑13 avg 2023, 16:01Treba napraviti kompilaciju sudijskih lakrdija od sinoc i iste da svi dijelimo, da sto vise ljudi vidi. Bezobzira sto smo pobijedili, da se vidi lakrdija i navlacenje.
Sto se karata tice, kao i za svaki event, prijavis broj karata. Po pravilu bi trebalo da se evidentira u PU, nakon zavrsetka eventa, prijavis prodaju i vracas neprodane karte. I na taj iznos placas pored. To je po pravilu procedura.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Pa njima su s klupe usli Vranjes, Lukic i Subic...Vandeta je napisao/la: ↑13 avg 2023, 16:28Ma pravice drugi komplacije. Nece svako dobiti Borca 2:0 i pored sudijske stele. Neka oni prave. Bitno je da smo ih zavrsili u ovom dijelu sezone. Boga mi su jaki i sa sudijama ce biti najjaci. Mi nismo vidjeli tu njihovu snagu jer je Basic povukao neke Guardioline poteze. A vidjecete ih protiv Zrinjskog, Sarajeva i Veleza.
Iskreno Vranjes koristen glupo. Stavio ga koliko sam ja primjetio jedno 10 minuta u napad samog. Pa kad je vidio da nema smisla napravio nove izmjene. Vranjes je strasan iza dobrog napadaca. Ili kad treba proigrati krila. Totalno pogresno koristen u zadnje dvije utakmice od strane Vinka. Subic mi je uvijek bio strasan igrac. Lukic mi nije igrac po mom cejfu. Barem do sada.zeljovac21 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 17:25Pa njima su s klupe usli Vranjes, Lukic i Subic...Vandeta je napisao/la: ↑13 avg 2023, 16:28Ma pravice drugi komplacije. Nece svako dobiti Borca 2:0 i pored sudijske stele. Neka oni prave. Bitno je da smo ih zavrsili u ovom dijelu sezone. Boga mi su jaki i sa sudijama ce biti najjaci. Mi nismo vidjeli tu njihovu snagu jer je Basic povukao neke Guardioline poteze. A vidjecete ih protiv Zrinjskog, Sarajeva i Veleza.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Kvalitetan piš po njušci 

Muftic u prvoj utakmici prosle sezone u ligi i prvoj ove ko nebo i zemlja razlika.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Muftic predobar na istrcavanjima siguran, pun samopouzdanja. Bravo Vedo, samo nastavi tako.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
U početku sam bio u panici kad onako istrči na loptu, ali rutinski ih je pohvatao. Odličan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Koliko god me raduje trenutna situacija u vezi kluba, toliko me i nervira nedostatak volje da se naruce ove dukserice i trenerke za fan shop da se mogu uzeti, kad vidim zvezdu i hajduka sta imaju od macrona dodje ti da zaplaces toliki potencijal je moguc sa ovim , ove dukserice bi isle kao lude sramota je da imamo macron cetvrtu godinu i da se nista drugo osim dresova ne moze uzeti
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Sad naletih malo na forum Misketovih uposlenika, @Virtu4l šalju ti ljudi lijepe pozdrave, ne znam kako ne možeš a da i ti njima malo ne pošalješ koji pozdrav, da se ljudi ne osjećaju izignorisani.

"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
boje vas i Senad i Amar više debili koje boli briga za klub nego samo da budete navijaci dvojice debilcina jedan mrtvi kamatar i lojavi morz , a drugi bosnjacki privrednik i lazni hadzijaMrAmarOsim je napisao/la: ↑13 avg 2023, 19:13Sad naletih malo na forum Misketovih uposlenika, @Virtu4l šalju ti ljudi lijepe pozdrave, ne znam kako ne možeš a da i ti njima malo ne pošalješ koji pozdrav, da se ljudi ne osjećaju izignorisani.![]()
![]()
fuj ocm boli vas briga za zeljom, kad god je super atmosfera dodjete da je rusite sa ova dva majmuna

Sta kaze morz sinoc, ide li uskoro neka tuzbica?MrAmarOsim je napisao/la: ↑13 avg 2023, 19:13Sad naletih malo na forum Misketovih uposlenika, @Virtu4l šalju ti ljudi lijepe pozdrave, ne znam kako ne možeš a da i ti njima malo ne pošalješ koji pozdrav, da se ljudi ne osjećaju izignorisani.![]()
![]()

Fk Željezničar.
Ti si ovdje po zadatku. Vidi ti se po komentarima. Ima jedna druga tema. Poremeceni su svi tako kao i ti. Probaj tamo. Iz istog su grada.Pablo11 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 19:36Sta kaze morz sinoc, ide li uskoro neka tuzbica?MrAmarOsim je napisao/la: ↑13 avg 2023, 19:13Sad naletih malo na forum Misketovih uposlenika, @Virtu4l šalju ti ljudi lijepe pozdrave, ne znam kako ne možeš a da i ti njima malo ne pošalješ koji pozdrav, da se ljudi ne osjećaju izignorisani.![]()
![]()
![]()
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Mi zadnju opremu u fanshopu od Macrona imali kape 2020. godine...Robust je napisao/la: ↑13 avg 2023, 19:12
Koliko god me raduje trenutna situacija u vezi kluba, toliko me i nervira nedostatak volje da se naruce ove dukserice i trenerke za fan shop da se mogu uzeti, kad vidim zvezdu i hajduka sta imaju od macrona dodje ti da zaplaces toliki potencijal je moguc sa ovim , ove dukserice bi isle kao lude sramota je da imamo macron cetvrtu godinu i da se nista drugo osim dresova ne moze uzeti

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Forum Misketovih uposlenika.MrAmarOsim je napisao/la: ↑13 avg 2023, 19:13Sad naletih malo na forum Misketovih uposlenika, @Virtu4l šalju ti ljudi lijepe pozdrave, ne znam kako ne možeš a da i ti njima malo ne pošalješ koji pozdrav, da se ljudi ne osjećaju izignorisani.![]()
![]()

Kako se ja toga nisam sjetio.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zeljeznicar ispred svih!
Perete s Amarom i Misketom
Hvala im za sve dobro sto su dali, ali daleko im kuca bila od doline cupova
Perete s Amarom i Misketom
Hvala im za sve dobro sto su dali, ali daleko im kuca bila od doline cupova
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MocMahale444
Kad je Stanic glumio mangupa nakon izjmene pa udario sakom.
Krvi su mu se napili od amara do navijaca.
A sad ovdje par amarovaca brani mrcu i njegovu bahatost.
Posebno ovaj nas zvezdas.
Isti taj zvezdas je pisao po klubu braneci igrace poput bogicevica kad je tuzio klub, i ostale koje zele pisnuti po klubu.
Branio onog kuhara zivotom a taj nas kuhar unistio zamalo.
Na onom forumu su isto navijaci Zelje, kako neko moze prozivati njih a navijamo za isti klub. Cc
Isto tako onaj sto pise da je ovdje 80% pitara je velika laž. Kako ces prozivati nas i kao mi smo pitari a tamo su Željovci.
Samo pogledati nakon 3-3 protiv zabranjenih sta se pisalo o Bekriji.
Samo pogledati koliko su neki pljuvali po Basicu jer arteta dudic nije preuzeo ekipu.
Fan shop prazan uvijek skoro, propust golem.
Krvi su mu se napili od amara do navijaca.
A sad ovdje par amarovaca brani mrcu i njegovu bahatost.
Posebno ovaj nas zvezdas.
Isti taj zvezdas je pisao po klubu braneci igrace poput bogicevica kad je tuzio klub, i ostale koje zele pisnuti po klubu.
Branio onog kuhara zivotom a taj nas kuhar unistio zamalo.
Na onom forumu su isto navijaci Zelje, kako neko moze prozivati njih a navijamo za isti klub. Cc
Isto tako onaj sto pise da je ovdje 80% pitara je velika laž. Kako ces prozivati nas i kao mi smo pitari a tamo su Željovci.
Samo pogledati nakon 3-3 protiv zabranjenih sta se pisalo o Bekriji.
Samo pogledati koliko su neki pljuvali po Basicu jer arteta dudic nije preuzeo ekipu.
Fan shop prazan uvijek skoro, propust golem.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Učini nam onda uslugu i idi na onaj forum. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 52 gosta.