znate kolko mi je ping 600 ,i šta ću on pobijedi ,čim se malo smanji ja ga odma deremharry_90 je napisao/la:Legenda reala izgubio 10:0 od mene u 5 minutatreba on jos vjezbat ..
haxball
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- legenda reala
- Kontakt:
Re: haxball
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
hahahhaha kako se izvlaci na ping...cim vodi sve je uredu,cim primi gol,ping ga zeza
Al haj necu oko budalastinje da se prepirem..nije vrijedno
Al haj necu oko budalastinje da se prepirem..nije vrijedno
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Bravo reds, mislim nagradu dijelimo koliko si puta igrao sa mnom jbt 98% nagrade ide meni, sve ostalo tebi ....reds je napisao/la:De pusti čestitke,daj kakvu nagradu.volimliverpool je napisao/la:Reds je pobjedom od 4:3 postao pobjednik ovog natjecanja.
Čestitke!![]()
Baš me interesuje...S-Y-L-A-R je napisao/la:@reds
Jel se i dalje pitas kako znam![]()
![]()
![]()
Treba opet organizovati neki turnir 
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
ILoveLFC je napisao/la:Treba opet organizovati neki turnir
sad ja udjo sam da to napisem
i treba na 2 dobijene ovako nije relano
* * * *
de napravite sad kakvu sobu da bacimo koju 
Pa ja sam odmah predlagao @volimliverpool-u ali on nije htio.danin je napisao/la:i treba na 2 dobijene ovako nije relanoILoveLFC je napisao/la:Treba opet organizovati neki turnir
FK Pjetlovi
on trazi suspenzijureds je napisao/la:Pa ja sam odmah predlagao @volimliverpool-u ali on nije htio.danin je napisao/la:i treba na 2 dobijene ovako nije relanoILoveLFC je napisao/la:Treba opet organizovati neki turnir
* * * *
- Just do it
- Kontakt:
hocel bit kakav turnir
ja sam 1312
ja sam 1312
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Moze turnir, sada i ja igram.. Ali samo i iskljucivo na 2 dobijene, i kad se igraci sloze da se moze zbog pinga igrati, pa nek se turnir igra i 3 mjeseca, nema veze..Just do it je napisao/la:hocel bit kakav turnir
ja sam 1312
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Evo kako bih ja to:
2.grupe po 8,10 ili 12 učesnika(u zavisnosti od broja zainteresovanih) i da se igra svako protiv svakoga.
Dakle prva četvorica iz obje grupe bi išli dalje(pravi se žrijeb,knockout faza)i igraju se 2 meča.
Finale jedan meč i to na neutralnom terenu(mada bi moglo i 2 meča
)i da se igra na classic terenu,5 minuta,bez ograničenja na golove. 
EDIT:
soba:-LP-
pw:champions 6 igrača haj da koju prije LP razbacimo.
2.grupe po 8,10 ili 12 učesnika(u zavisnosti od broja zainteresovanih) i da se igra svako protiv svakoga.
Dakle prva četvorica iz obje grupe bi išli dalje(pravi se žrijeb,knockout faza)i igraju se 2 meča.
Finale jedan meč i to na neutralnom terenu(mada bi moglo i 2 meča
EDIT:
soba:-LP-
pw:champions 6 igrača haj da koju prije LP razbacimo.
FK Pjetlovi
Ja sam ovo samo predložio ne mogu ja ovo organizovat.edin_tm87 je napisao/la:Prijavljujem se xD
P.S. Nisam ni u formi,nakon titule sam se opustio nisam trenirao par dana pa sam danas dobio po ušima.
FK Pjetlovi
ccc kako se vadi da nije u formi pa priznaj da neznas nece ti nista bit

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ma lazu tebe redovno da znas igratreds je napisao/la:Pustim te da me dobiješ jednom i odmah...![]()
P.S. Lagalo mi ! :ugeek:
pustim ove slabije da pokazu sta znaju po ovim turnirima a ja igram u prijateljskim
41.21.1.
Tješi se...S-Y-L-A-R je napisao/la:Ma lazu tebe redovno da znas igratreds je napisao/la:Pustim te da me dobiješ jednom i odmah...![]()
P.S. Lagalo mi ! :ugeek:![]()
![]()
![]()
pustim ove slabije da pokazu sta znaju po ovim turnirima a ja igram u prijateljskim![]()
FK Pjetlovi
Ovo su sve golovi protiv tebe
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
41.21.1.
Slabo slabo...S-Y-L-A-R je napisao/la:Ovo su sve golovi protiv tebe
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.