znate kolko mi je ping 600 ,i šta ću on pobijedi ,čim se malo smanji ja ga odma deremharry_90 je napisao/la:Legenda reala izgubio 10:0 od mene u 5 minutatreba on jos vjezbat ..

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
znate kolko mi je ping 600 ,i šta ću on pobijedi ,čim se malo smanji ja ga odma deremharry_90 je napisao/la:Legenda reala izgubio 10:0 od mene u 5 minutatreba on jos vjezbat ..

Bravo reds, mislim nagradu dijelimo koliko si puta igrao sa mnom jbt 98% nagrade ide meni, sve ostalo tebi ....reds je napisao/la:De pusti čestitke,daj kakvu nagradu.volimliverpool je napisao/la:Reds je pobjedom od 4:3 postao pobjednik ovog natjecanja.
Čestitke!
Baš me interesuje...S-Y-L-A-R je napisao/la:@reds
Jel se i dalje pitas kako znam

ILoveLFC je napisao/la:Treba opet organizovati neki turnir

Pa ja sam odmah predlagao @volimliverpool-u ali on nije htio.danin je napisao/la:i treba na 2 dobijene ovako nije relanoILoveLFC je napisao/la:Treba opet organizovati neki turnir

on trazi suspenzijureds je napisao/la:Pa ja sam odmah predlagao @volimliverpool-u ali on nije htio.danin je napisao/la:i treba na 2 dobijene ovako nije relanoILoveLFC je napisao/la:Treba opet organizovati neki turnir

Moze turnir, sada i ja igram.. Ali samo i iskljucivo na 2 dobijene, i kad se igraci sloze da se moze zbog pinga igrati, pa nek se turnir igra i 3 mjeseca, nema veze..Just do it je napisao/la:hocel bit kakav turnir
ja sam 1312
 )i da se igra na classic terenu,5 minuta,bez ograničenja na golove.
 )i da se igra na classic terenu,5 minuta,bez ograničenja na golove. 

Ja sam ovo samo predložio ne mogu ja ovo organizovat.edin_tm87 je napisao/la:Prijavljujem se xD

Ma lazu tebe redovno da znas igratreds je napisao/la:Pustim te da me dobiješ jednom i odmah...
P.S. Lagalo mi ! :ugeek:

Tješi se...S-Y-L-A-R je napisao/la:Ma lazu tebe redovno da znas igratreds je napisao/la:Pustim te da me dobiješ jednom i odmah...
P.S. Lagalo mi ! :ugeek:

pustim ove slabije da pokazu sta znaju po ovim turnirima a ja igram u prijateljskim

Slabo slabo...S-Y-L-A-R je napisao/la:Ovo su sve golovi protiv tebe
[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.