Ti meni pricas koja ekipa ima daha a koja ne, pa covjece boziji vi ste vec u drugom kolu proljetnog dijela na terenu izgledali ko obicna kita protiv jedne Drine koju ste realno trebali demolirati. Na stranu da li se Drina pojacala i da li je usla u proljetni dio jaca ali vi sa onom igrom nemate sanse do kraja prvenstva da imate 20 bodova prednosti a ne 7 i 8 u odnosu na nas i sarajevo. Zivi bili pa vidjeli, ne popravite li onu igru Zeljo ce vas zgaziti na grbavici a Sarajevo u banjaluci rasturiti ko bugarsku skupstinu.Dejan, BL je napisao/la:Ma veze nema sa realnošću to što si rekao za mene o nepristrasnosti, jer da ste dobili Olimpik dobili bi obje, ako prođete u finale kojim slučajem i dobijete Čelik opet ste veliki favoriti i uzećete kup ali u ovoj utakmici mislim da je Široki favorit jer vi trčite da izborite trijumfe na oba fronta a da li imate ekipu za to i da li je realno ne znam opet kažem vidjećemo a prema mojim stavovima odavno koje iznosim rekao sam da ćete teško uzeti ijedan trofej. Ne igraju navijači nego igrači na terenu a oni za ove trke činimi se da gube dah polako.Pirke_TM87 je napisao/la:Ma ne moras ti nista ni napisati odmah se zna da ce to sto ti je u glavi biti protiv Zelje. Da igramo sa podgrmecom ti bi rekao da je podgrmec kvalitetnija ekipa i da dajes njim vece sanse. Komplex je jedno a objektivnost drugo. Siroki ima dobrih pojedinaca ali su ko ekipa ****. Vidjet cemo ko ce se na kraju radovati, ja se iskreno nadam da cemo to biti MI, a ne vi i skripari. Razligu sa ove teme, dosadan si sa tim podmuklim provokacijama.Dejan, BL je napisao/la:Ono što mi odmah zapade za oko je činjenica da igrate 3 zaredom kući. E to će biti guravo ponajprije jer ne bi smjeli kiksati nijednu. Vidjećemo, jaki ste na domaćem, ali realno moj favorit u kupu je ipak Široki. Ne zbog nacionalnih kalkulacija jer to pada u vodu Široki će biti 4-ti tako i da Željo osvoji kup oni bi išli u Evropu nego odlični su bili protiv Sarajeva i igraju revanš kući, prvenstvo su pustili niz vodu...
Vas dvojca vise provodite na temi Zeljeznicara nego na temi borca a prebrojte postove pa cete se sami uvjeriti. Za ovog mutanta koji me citira i kaze da sam za Siroki rekao da ce biti Zelji veci konkurent imam jasan odogovor i stojim iza toga, da je Siroki i dalje najkompletnija ekipa ali ne i najuigranija. Rekao sam da im treba utakmica i da su ekipa koja zna i moze uvezati niz pobjeda i kuci i na strani i samim tim se opet vratiti u borbu za sami vrh.