FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Pirke_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pirke_TM87 » 08 mar 2011, 16:36

Dejan, BL je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Ono što mi odmah zapade za oko je činjenica da igrate 3 zaredom kući. E to će biti guravo ponajprije jer ne bi smjeli kiksati nijednu. Vidjećemo, jaki ste na domaćem, ali realno moj favorit u kupu je ipak Široki. Ne zbog nacionalnih kalkulacija jer to pada u vodu Široki će biti 4-ti tako i da Željo osvoji kup oni bi išli u Evropu nego odlični su bili protiv Sarajeva i igraju revanš kući, prvenstvo su pustili niz vodu...
Ma ne moras ti nista ni napisati odmah se zna da ce to sto ti je u glavi biti protiv Zelje. Da igramo sa podgrmecom ti bi rekao da je podgrmec kvalitetnija ekipa i da dajes njim vece sanse. Komplex je jedno a objektivnost drugo. Siroki ima dobrih pojedinaca ali su ko ekipa ****. Vidjet cemo ko ce se na kraju radovati, ja se iskreno nadam da cemo to biti MI, a ne vi i skripari. Razligu sa ove teme, dosadan si sa tim podmuklim provokacijama.
Ma veze nema sa realnošću to što si rekao za mene o nepristrasnosti, jer da ste dobili Olimpik dobili bi obje, ako prođete u finale kojim slučajem i dobijete Čelik opet ste veliki favoriti i uzećete kup ali u ovoj utakmici mislim da je Široki favorit jer vi trčite da izborite trijumfe na oba fronta a da li imate ekipu za to i da li je realno ne znam opet kažem vidjećemo a prema mojim stavovima odavno koje iznosim rekao sam da ćete teško uzeti ijedan trofej. Ne igraju navijači nego igrači na terenu a oni za ove trke činimi se da gube dah polako.
Ti meni pricas koja ekipa ima daha a koja ne, pa covjece boziji vi ste vec u drugom kolu proljetnog dijela na terenu izgledali ko obicna kita protiv jedne Drine koju ste realno trebali demolirati. Na stranu da li se Drina pojacala i da li je usla u proljetni dio jaca ali vi sa onom igrom nemate sanse do kraja prvenstva da imate 20 bodova prednosti a ne 7 i 8 u odnosu na nas i sarajevo. Zivi bili pa vidjeli, ne popravite li onu igru Zeljo ce vas zgaziti na grbavici a Sarajevo u banjaluci rasturiti ko bugarsku skupstinu.
Vas dvojca vise provodite na temi Zeljeznicara nego na temi borca a prebrojte postove pa cete se sami uvjeriti. Za ovog mutanta koji me citira i kaze da sam za Siroki rekao da ce biti Zelji veci konkurent imam jasan odogovor i stojim iza toga, da je Siroki i dalje najkompletnija ekipa ali ne i najuigranija. Rekao sam da im treba utakmica i da su ekipa koja zna i moze uvezati niz pobjeda i kuci i na strani i samim tim se opet vratiti u borbu za sami vrh.

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 08 mar 2011, 16:36

jovanbl

kad borac ima 11 bodova vise od sirokog i sedam od zekjeznicara
slabo vam opet ta matematika ide,sjedi jedan!

tabelu pred sebe,digitron i ponovo računajte,stalno vas ja moram ispravljati....

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 08 mar 2011, 16:39

Ja mislim da je bolje što smo sad dobili Široki, pošto je isti u behutu, nego da nas je eventualno zapao u finalu. A kad spominjemo finale, idealno bi bilo kad bi nas tamo čekao Olimpik, jer onda bi imali dvije domaće.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 08 mar 2011, 16:40

Ufff nisam primjetio da si ti onaj galamdžija koji kaže da Borac nema osim Maletića i Krunića igrača da valja... OK rekao sam svoj stav o kupu a sad vi nastavite razglabati neću se mješati a pogotovo neću s tobom diskutovati@pirke

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 08 mar 2011, 16:47

Seljacina je napisao/la:Žrijeb Kupa BiH je u neku ruku barem sumnjiv. Još na utakmici pod Bijelim Brijegom gdje sam (u sklopu posla) posmatrao susret između Zrinsjkog i Čelika, direktor zeničkog kluba Nermin Šabić je rekao kako je 100 % siguran da će u kupu Čelik dobiti Olimpik dok će u drugom susretu igrati Željo i Široki. Na pitanje jednog od novinara da li on to insinuira da već zna ''volju žrijeba'' on je rekao kako će Željezničar i Široki kroz prvenstvo otići u Europu, Borac iz RS- dok su se u Savezu dogovorili da 4. klub u Euro takmičenjima bude tzv. ''muslimanski tim'' jer je po rotaciji ove godine na njima red...

I danas u prostorijama Saveza baš da budu izvučeni ti parovi :cry:
Ne pije ti drug ovo vode. Naime, da bi tvoja teorija bila ispravna onda se trebalo šiljiti da Čelik i Olimpic NE IGRAJU zajedno, nego da uz pomoć sudija izbace Širokog i Želju. Zašto? Zato što to što će Čelik/Olimpic igrati u finalu sa Željom/Širokim nikakvog značaja nema za njih. Široki sasvim sigurno, a Željo vrlo vjerovatno neće biti prvak, što dalje znači da bi Olimpic/Čelik morali pobijediti u finalu, jer u slučaju da ne pobijede i u finalu, onda bi u Europu išao, po sadašnjoj tabeli, Travnik!

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 08 mar 2011, 16:50

Dejan, BL je napisao/la:Ufff nisam primjetio da si ti onaj galamdžija koji kaže da Borac nema osim Maletića i Krunića igrača da valja... OK rekao sam svoj stav o kupu a sad vi nastavite razglabati neću se mješati a pogotovo neću s tobom diskutovati@pirke
S kim ono vi igrate u kupu...?
A ja, neko vas je poderao ranije!!!
Ko li Bože?!

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 08 mar 2011, 16:50

Ne pije ti drug ovo vode. Naime, da bi tvoja teorija bila ispravna onda se trebalo šiljiti da Čelik i Olimpic NE IGRAJU zajedno, nego da uz pomoć sudija izbace Širokog i Želju. Zašto? Zato što to što će Čelik/Olimpic igrati u finalu sa Željom/Širokim nikakvog značaja nema za njih. Široki sasvim sigurno, a Željo vrlo vjerovatno neće biti prvak, što dalje znači da bi Olimpic/Čelik morali pobijediti u finalu, jer u slučaju da ne pobijede i u finalu, onda bi u Europu išao, po sadašnjoj tabeli, Travnik!
tacno!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 08 mar 2011, 17:37

Pirke_TM87 je napisao/la: Ti meni pricas koja ekipa ima daha a koja ne, pa covjece boziji vi ste vec u drugom kolu proljetnog dijela na terenu izgledali ko obicna kita protiv jedne Drine koju ste realno trebali demolirati. Na stranu da li se Drina pojacala i da li je usla u proljetni dio jaca ali vi sa onom igrom nemate sanse do kraja prvenstva da imate 20 bodova prednosti a ne 7 i 8 u odnosu na nas i sarajevo. Zivi bili pa vidjeli, ne popravite li onu igru Zeljo ce vas zgaziti na grbavici a Sarajevo u banjaluci rasturiti ko bugarsku skupstinu.
Vas dvojca vise provodite na temi Zeljeznicara nego na temi borca a prebrojte postove pa cete se sami uvjeriti. Za ovog mutanta koji me citira i kaze da sam za Siroki rekao da ce biti Zelji veci konkurent imam jasan odogovor i stojim iza toga, da je Siroki i dalje najkompletnija ekipa ali ne i najuigranija. Rekao sam da im treba utakmica i da su ekipa koja zna i moze uvezati niz pobjeda i kuci i na strani i samim tim se opet vratiti u borbu za sami vrh.
Pa sto je vi niste onda demolirali u generalnoj probi,nego "samo" 2:1?!?!Tvoji postovi me tacno odusevljavaju,poprave mi odmah raspolozenje.Pa ti covjece zivis u nekom svom svijetu,gdje niko ne valja,gdje su svi losi jedino je Zeljeznicar ta sila,setnja kroz ligu,i slicne stvari.Znas li ono pravilo nikad,ali NIKAD nemoj podcjenjivati protivnika,bez obzira na sve!Zapamticu ovaj tvoj post,znaci tema Zeljeznicar stranica 3147.Napisao si Zeljo ce vas zgaziti na Grbavici,a Sarajevo rasturiti u Banjaluci.Eto,zivi bili pa vidjeli.

I koliko si samo kontradiktoran dokazujes sa izjavama,prvo da je Siroki veci konkurent Zeljeznicaru za titulu,iako ima 14 bodova MANJE od Borca!A oba kluba su iza Borca na tabeli.Znaci ti u potpunosti izbacujes jesenjeg prvaka i prvoplasiranog na tabeli iz trke za titulu?Halo,gdje je mozak?I onda sad kad ste izvukli Siroki u Kupu,mjenjas plocu sa pricom da je Siroki los,i da ga lagano mozete uzeti?!Pa daj,ajd odluci se vise,tvoji postovi su za predskolski uzrast.

Izvinjavam se na offu,al stvarno me cudi ovaj momcic.

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 08 mar 2011, 17:43

jubitubi je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la: Ti meni pricas koja ekipa ima daha a koja ne, pa covjece boziji vi ste vec u drugom kolu proljetnog dijela na terenu izgledali ko obicna kita protiv jedne Drine koju ste realno trebali demolirati. Na stranu da li se Drina pojacala i da li je usla u proljetni dio jaca ali vi sa onom igrom nemate sanse do kraja prvenstva da imate 20 bodova prednosti a ne 7 i 8 u odnosu na nas i sarajevo. Zivi bili pa vidjeli, ne popravite li onu igru Zeljo ce vas zgaziti na grbavici a Sarajevo u banjaluci rasturiti ko bugarsku skupstinu.
Pa sto je vi niste onda demolirali u generalnoj probi,nego "samo" 2:1?!?!Tvoji postovi me tacno odusevljavaju,poprave mi odmah raspolozenje.Pa ti covjece zivis u nekom svom svijetu,gdje niko ne valja,gdje su svi losi jedino je Zeljeznicar ta sila,setnja kroz ligu,i slicne stvari.Znas li ono pravilo nikad,ali NIKAD nemoj podcjenjivati protivnika,bez obzira na sve!Zapamticu ovaj tvoj post,znaci tema Zeljeznicar stranica 3147.Napisao si Zeljo ce vas zgaziti na Grbavici,a Sarajevo rasturiti u Banjaluci.Eto,zivi bili pa vidjeli.

I koliko si samo kontradiktoran dokazujes sa izjavama,prvo da je Siroki veci konkurent Zeljeznicaru za titulu,iako ima 14 bodova MANJE od Borca!A oba kluba su iza Borca na tabeli.Znaci ti u potpunosti izbacujes jesenjeg prvaka i prvoplasiranog na tabeli iz trke za titulu?Halo,gdje je mozak?I onda sad kad ste izvukli Siroki u Kupu,mjenjas plocu sa pricom da je Siroki los,i da ga lagano mozete uzeti?!Pa daj,ajd odluci se vise,tvoji postovi su za predskolski uzrast.

Izvinjavam se na offu,al stvarno me cudi ovaj momcic.
2:1 u pripremnoj utakmici. Velika je razlika na prvenstvena utakmica i pripremna.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 08 mar 2011, 17:48

AmanijakzO je napisao/la: 2:1 u pripremnoj utakmici. Velika je razlika na prvenstvena utakmica i pripremna.
Nije pripremna utakmica,vec generalna proba sinko!Postoji velika razlika,vjeruj mi.Generalna proba je skoro pa kao prvenstvena,tu se daje maksimum,da se vidi sta se napravilo tokom pauze.

Ja uopste necu da podcjenjujem rezultate Zeljeznicara,vec samo kazem,on spominje kao "niste mogli Drinu demolirati",a ja kazem,pa sta?Drina je jaka ekipa,ima odlicnog trenera,i ako ovako nastave uopste nece ispasti.Uostalom,ko je gledao utakmicu,vidio je da je Borac propustio bezbroj sigurnih sansi,cak 100%nih...

Samo kazem,bez podcjenjivanja.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 mar 2011, 17:52

jubitubi je napisao/la:
AmanijakzO je napisao/la: 2:1 u pripremnoj utakmici. Velika je razlika na prvenstvena utakmica i pripremna.
Nije pripremna utakmica,vec generalna proba sinko!Postoji velika razlika,vjeruj mi.Generalna proba je skoro pa kao prvenstvena,tu se daje maksimum,da se vidi sta se napravilo tokom pauze.

Ja uopste necu da podcjenjujem rezultate Zeljeznicara,vec samo kazem,on spominje kao "niste mogli Drinu demolirati",a ja kazem,pa sta?Drina je jaka ekipa,ima odlicnog trenera,i ako ovako nastave uopste nece ispasti.Uostalom,ko je gledao utakmicu,vidio je da je Borac propustio bezbroj sigurnih sansi,cak 100%nih...

Samo kazem,bez podcjenjivanja.

jedno je istina da smo vas ove godine izbacili iz kupa, s tim da ste na grbavici imali jedan sut prema golu negdje sa pola terena...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 08 mar 2011, 17:55

nick je napisao/la: jedno je istina da smo vas ove godine izbacili iz kupa, s tim da ste na grbavici imali jedan sut prema golu negdje sa pola terena...
Jeste!I svaka vam cast na tome!Nema sta...Bili ste bolji,i okej.Ali to je bilo tada,a Borac je sad ipak malo drugacija ekipa.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 mar 2011, 18:00

jubitubi je napisao/la:
nick je napisao/la: jedno je istina da smo vas ove godine izbacili iz kupa, s tim da ste na grbavici imali jedan sut prema golu negdje sa pola terena...
Jeste!I svaka vam cast na tome!Nema sta...Bili ste bolji,i okej.Ali to je bilo tada,a Borac je sad ipak malo drugacija ekipa.
po cemu? niste se bas naigrali kuci i pokazali neki kvalitet, drina je imala odlicnu priliku... u sirokom svi u 16 i cekaj kontru... nismo ni mi nista pokazali ali brate ni vi...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 08 mar 2011, 18:02

Pirke_TM87 je napisao/la:Svejedno je bilo koga cemo dobiti u polufinalu kupa, a ovo govorim iz razloga da bi se kad tad morali sresti sa istom tom ekipom koju smo mozda mogli dobiti i u polufinalu kupa. Siroki se nije bas pokazao ni na pripremama a ni u ovom proljetnom dijelu sezone, bar ne uova dva kola. Redovno su bili nasa musterija kako kuci tako i na strani, tako da ne vidim problem u tome. Celik je ekipa koja igra klasicni bunker na gostujcem terenu i ceka svoju priliku iz kontra-napada sto nama nikako ne odgovara jer se pokazalo bezbroj puta da za bunker ekipe tesko nalazimo rjesenje. Siroki igra slicno kao mi, napadacki od prve do posljednje minute, pa sta bude bude. Igrali smo sa Sirokim na pripremama, bili bolji rival fakticki na njihovom terenu u Medjugorju, zasto to nebi ponovili i sada kada je potrebnije. pozdrav
sorry al moram ti napisat da ste sveukupno osvojili 3 boda na pecari i to sjajnom predtavom prosle godine, prije tog niste x izvukli eto samo da kažem, bez ljutnje..bit ce to sjajne tekme pa nek pobjedi bolji!!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 08 mar 2011, 18:09

sb citizen je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:Svejedno je bilo koga cemo dobiti u polufinalu kupa, a ovo govorim iz razloga da bi se kad tad morali sresti sa istom tom ekipom koju smo mozda mogli dobiti i u polufinalu kupa. Siroki se nije bas pokazao ni na pripremama a ni u ovom proljetnom dijelu sezone, bar ne uova dva kola. Redovno su bili nasa musterija kako kuci tako i na strani, tako da ne vidim problem u tome. Celik je ekipa koja igra klasicni bunker na gostujcem terenu i ceka svoju priliku iz kontra-napada sto nama nikako ne odgovara jer se pokazalo bezbroj puta da za bunker ekipe tesko nalazimo rjesenje. Siroki igra slicno kao mi, napadacki od prve do posljednje minute, pa sta bude bude. Igrali smo sa Sirokim na pripremama, bili bolji rival fakticki na njihovom terenu u Medjugorju, zasto to nebi ponovili i sada kada je potrebnije. pozdrav
sorry al moram ti napisat da ste sveukupno osvojili 3 boda na pecari i to sjajnom predtavom prosle godine, prije tog niste x izvukli eto samo da kažem, bez ljutnje..bit ce to sjajne tekme pa nek pobjedi bolji!!
Nisam siguran ali mislim da smo prije prosle sezone zabili samo jedan gol na pecari,mislim da je zabio vladavic,bio sam na tekmi ali ne znam dali bio kup ili prvenstvo.Ne mogu se vise sjetiti ali ste nas dva puta cini mi se izbacivali u kupu,u jednoj od tih tekmi nas pobijedili i na grbavici mislim golom abramovica ali opet mi smo kako se amar vratio prekinuli mnoge niszove,tako da...
AMAR OSIM!!!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 08 mar 2011, 18:16

nick je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:
po cemu? niste se bas naigrali kuci i pokazali neki kvalitet, drina je imala odlicnu priliku... u sirokom svi u 16 i cekaj kontru... nismo ni mi nista pokazali ali brate ni vi...
Hoćeš da kažeš jednako smo loši? Al opet ne možeš staviti znak jednakosti između nas, vi ste malo lošiji :D

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 08 mar 2011, 18:18

U srijedu protiv sirokog ? U kolko sati ?
svoj ti pos'o !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 mar 2011, 18:33

Pozdrav željovcima od jednog rođenog. Želim vam da uzmete titulu, jer ste zaslužili, a u subotu je početak toga. Ako nam savez suspenduju ovi koji su krivi treba ih automatski isjterati iz lige pa nek između sebe igraju. Uvijek ću cijeniti želju......................

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 mar 2011, 18:36

Hoćeš da kažeš jednako smo loši? Al opet ne možeš staviti znak jednakosti između nas, vi ste malo lošiji :D
gledajuci medjusobne duele u ovoj godini ne bih se slozio :D

efendija
Kontakt:

Post Postao/la efendija » 08 mar 2011, 18:54

Pirke_TM87 je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Ono što mi odmah zapade za oko je činjenica da igrate 3 zaredom kući. E to će biti guravo ponajprije jer ne bi smjeli kiksati nijednu. Vidjećemo, jaki ste na domaćem, ali realno moj favorit u kupu je ipak Široki. Ne zbog nacionalnih kalkulacija jer to pada u vodu Široki će biti 4-ti tako i da Željo osvoji kup oni bi išli u Evropu nego odlični su bili protiv Sarajeva i igraju revanš kući, prvenstvo su pustili niz vodu...
Ma ne moras ti nista ni napisati odmah se zna da ce to sto ti je u glavi biti protiv Zelje. Da igramo sa podgrmecom ti bi rekao da je podgrmec kvalitetnija ekipa i da dajes njim vece sanse. Komplex je jedno a objektivnost drugo. Siroki ima dobrih pojedinaca ali su ko ekipa ****. Vidjet cemo ko ce se na kraju radovati, ja se iskreno nadam da cemo to biti MI, a ne vi i skripari. Razligu sa ove teme, dosadan si sa tim podmuklim provokacijama.
pa ta ista ekipa koju mrzim vam je spucala 4 hladno tako da bas ne mozes reci da su k****...realno

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.