RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Ako sam dobro shvatio da nije bilo djecacica iz Stoca ne bi ni Veleza bilo nakon rata?
Stolac obozavam al mrzim idiotizam i glupu pricu.
Zemi odmori malo brate zado si se pravo, zivotom branis Vladu a ne znam okoja ti je to?

Stolac obozavam al mrzim idiotizam i glupu pricu.
Zemi odmori malo brate zado si se pravo, zivotom branis Vladu a ne znam okoja ti je to?

O da, Zaboravih upitat iza kojeg rata?
Ovog sad iza onog ranije ili onog ranije prije ovog sad?

Ovog sad iza onog ranije ili onog ranije prije ovog sad?

-
- Kontakt:
On ne pije ima 3 godine, on saljeva.
Da si rekao da nije popio kafe vjerovao bi ti, al da ne pije laz je svjetska.
Veoma ga dobro znam, tako da nemaš šta pricat. Kad prestane biti pjan konstantno i poradi malo na sebi bujrum, do tad vrata zapečaćena!
Veoma ga dobro znam, tako da nemaš šta pricat. Kad prestane biti pjan konstantno i poradi malo na sebi bujrum, do tad vrata zapečaćena!
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Jedina istina je da ne pije Colu uz viski, nego čist tuce.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Ako ovo nije pogled i stav, koji ulijevaju beskonačno povjerenje da ostaviš svoje dijete da mu ovaj čovjek bude pedgog i učitelj bilo čega, onda ne znam šta je. Jedino Adnan Kadrić ulijeva veće povjerenje. LEGENDE.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ti si ko sta I ko tebe pita ista ?Pitas se nesto?Nema nikako covjek namjeru da bude u velezu sta ovo pisete svasta majke mi.Ti ga znas ?Kako bola?Znas li da se mrva skida go po daleko?**** vas dado pintul kacketlijaopalaopala je napisao/la: ↑15 avg 2023, 22:29On ne pije ima 3 godine, on saljeva.
-
- Kontakt:

Gdje izvuče ovu prvu

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Hahahahahahahahaha 

Zar nije ovaj sa sela nekog oko kjubinja sad je iz stoca?Ja mislim samo ovo kunem vam se da ste dobro zalutali u sve mrzite covjekq koji je najviše napravio poslije rata u u FK.Velez o cemu pricamo mi onda?Mrzite acu Obada po meni najbolji igrac poslije rata mrzite mrkvu koji je igrao za Meriduasima skaljicq najbolji sytoper poslijerata
-
- Kontakt:
Kralju kako nisi tu kad sam te sreo ispred zgradeZemi10 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 22:03Ti si glup lik totalno covjek nije nikako tu kakav blagaj ali **** vas 7 titula 25 puta igrao za repku liga sampiona ko je jos iz veleza igrao nesto tako poslije rata?Adis Obad majstor ali igrao Oberhausen druga liga asim skaljic Sion kup uefa ko ima nesto vise od njih u fudbalu?Ko ?Imali neko?Poslije rata?opalaopala je napisao/la: ↑15 avg 2023, 21:56Ko zovne Vladavica u klub taj veze nema. Od završetka karijere jedino čim se bavi je ispijanje alkohola, čitavo ljeto je u blagaju i stalno pod gasom. I on da ući omladinu ? Može h spremiti da budu alkosi

Cekas redovno na trotoaru pred zgradom da ti neko donese para, nema te ni na mapi i ovdje prosipas svu frustraciju sto se nakupila u tebi.
Da si imao barem gram mozga sad bi negdje vani bio i lezao na parama ali si glumio frajera i rasipao se u piramidi.
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 22:38Dobra slika seku ti guzio znam q kadra jojusta svrsavao I Stefan sa neosunecenim kurcem
![]()
![]()
![]()
Gdje izvuče ovu prvu![]()
Zemi,
gledaj retardu, nije toliko problem u tebi.
Ti si takav kakav jesi, nepismen, neobrazovan i neinteligentan. Za nešto od toga i nisi ti kriv (neinteligencija), a za nešto jesi (mogao si se obrazovati). Eh sad, umjesto da si po prirodi stvari ograničen da te totalne idiotarije dijeliš sa svojim neinteligentnim prijateljima u raznoraznim mostarskim prčvarama, neki qrac (internet) ti je omogućio da nas sve truješ i da baljezgaš do mile volje, bez prestanka i bez sankcija. Realno, do interneta je.
Doduše, ja da sam moderator i da se ja pitam, ja bih te banov'o iste milisekunde nakon prvog posta.
Plus, što se pri svakoj narednoj registraciji nećeš moći sakriti jeri si baš specifično glup, pa bih te mogao non stop banovat'.
gledaj retardu, nije toliko problem u tebi.
Ti si takav kakav jesi, nepismen, neobrazovan i neinteligentan. Za nešto od toga i nisi ti kriv (neinteligencija), a za nešto jesi (mogao si se obrazovati). Eh sad, umjesto da si po prirodi stvari ograničen da te totalne idiotarije dijeliš sa svojim neinteligentnim prijateljima u raznoraznim mostarskim prčvarama, neki qrac (internet) ti je omogućio da nas sve truješ i da baljezgaš do mile volje, bez prestanka i bez sankcija. Realno, do interneta je.
Doduše, ja da sam moderator i da se ja pitam, ja bih te banov'o iste milisekunde nakon prvog posta.
Plus, što se pri svakoj narednoj registraciji nećeš moći sakriti jeri si baš specifično glup, pa bih te mogao non stop banovat'.
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 15 avg 2023, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Kako je hajvan citirao ne mozes mu ni prijavit post banovat ce Onlija 

Uh, sounds tempting.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 avg 2023, 22:45Kako je hajvan citirao ne mozes mu ni prijavit post banovat ce Onlija![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
MostarskiSin je napisao/la: ↑15 avg 2023, 22:41Kralju kako nisi tu kad sam te sreo ispred zgradeZemi10 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 22:03Ti si glup lik totalno covjek nije nikako tu kakav blagaj ali **** vas 7 titula 25 puta igrao za repku liga sampiona ko je jos iz veleza igrao nesto tako poslije rata?Adis Obad majstor ali igrao Oberhausen druga liga asim skaljic Sion kup uefa ko ima nesto vise od njih u fudbalu?Ko ?Imali neko?Poslije rata?opalaopala je napisao/la: ↑15 avg 2023, 21:56Ko zovne Vladavica u klub taj veze nema. Od završetka karijere jedino čim se bavi je ispijanje alkohola, čitavo ljeto je u blagaju i stalno pod gasom. I on da ući omladinu ? Može h spremiti da budu alkosi![]()
Cekas redovno na trotoaru pred zgradom da ti neko donese para, nema te ni na mapi i ovdje prosipas svu frustraciju sto se nakupila u tebi.
Da si imao barem gram mozga sad bi negdje vani bio i lezao na parama ali si glumio frajera i rasipao se u piramidi.
[/quote Stani polako moramo da se dogovorimo ko je zemi kadruc Stefan pika vlada mrkva ko vec jebote?DALJE STA TEBE BOLI **** COVJEK POPIO I PROSUO PARE njegovo prosuo popio njegova stvar guzio sve sto je hodalo ja znam I jbg a ti drkas I sada kadric sve porkockao ali zivi kao sto I ti zivis I bolje itd itd mrkva isto pika isto Stefan uziva sve igrave je prodao a ti ?Ostati ces mamin sin jbg koji nista vidio nije
-
- Kontakt:
I kaže Balorda da je neinteligentanCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 avg 2023, 22:45Kako je hajvan citirao ne mozes mu ni prijavit post banovat ce Onlija![]()

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Nisam znao da je Vlada takav bačje bio. Svaka ćas' realno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.