FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

sljivo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sljivo » 14 avg 2023, 21:35

Nisam ni skonto da je de Gea ovako star, konto sam jedno 27, 28

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 15 avg 2023, 02:44

Bayo je napisao/la:
14 avg 2023, 21:07
Bayern are currently unwilling to negotiate for Benjamin Pavard and have not given the Frenchman the green light to leave the club. Pavard has a verbal agreement with Manchester United. There's contact between clubs [@Plettigoal
, @SkySportNews]
Ovi su totalno pukli, umjesto da su sretni da ga netko odvede oni se nećkaju i titraju mu jajca sa prvom postavom :clap:

Uopste nisu pukli nego mu tako dizu cijenu. Kreteni iz Uniteda valjda kontaju da cemo im pokloniti Francuza jer ovaj zeli da ide. Hoce ga za ispod 30 u ligi gdje svaki debil koji zna sutnuti loptu kosta 50+ miliona.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 15 avg 2023, 08:13

Za tako nešto bi ga trebalo držati na klupi da ne vide kupci kako je loš...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 avg 2023, 18:50

Stefa Ortega želi u Bayern i smatra da bi i dugoročno se mogao izboriti da bude broj 1. Sada bi svakako bio do povratka Neuera.
Nadam se da će ovo uspjeti, jer ovo bi već bilo dobro rješenje i dobar nasljednik Neuera. Dok je bio u BuLi često su ga dovodili u vezu s Bayernom i mnogi i vidjeli potencijal u njemu da bude na golu Bayerna.

E sada samo hoće li se naši uspjeti dogovoriti sa Man. Cityjem.

A i dalje je opcija i De Gea prema Bild-u.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 avg 2023, 18:52

Samo ne De Gea, bolje mi je Ulreicha gledati dok se Manu ne vrati.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 15 avg 2023, 19:29

Ortega je odličan izbor, ja koliko sam skontao on bi bio zamjena za Sommera a manje se govori o tome da je dugoročni izbor za keca. Sa nogom neuporedivo bolji od De Gee, jedan od razloga zašto ne De Gea, ne treba nam mrtvi linijaš to je i upravi jasno.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 avg 2023, 19:59

dirkules je napisao/la:
15 avg 2023, 19:29
Ortega je odličan izbor, ja koliko sam skontao on bi bio zamjena za Sommera a manje se govori o tome da je dugoročni izbor za keca.
Naša to uprava za sada tako gleda, ali on se nada da bi se mogao dugoročno izboriti da bude kec.

I nekako kod njega imam i nadu da bi to mogao biti, jer ovi ostali definitivno bi bili nešto kratkoročno..
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 15 avg 2023, 20:37

Thomas Tuchel's demands for a new holding midfielder annoy not only the bosses, but also the team. The point of discussion is that Kimmich sees himself in this role, while Tuchel sees him more as a #8

Kimmich is currently far away from his top form and makes mistakes that, according to the coaching staff, shouldn't happen to him.

In a personal conversation, Tuchel is said to have recently 'accused' Kimmich of slowing down the game - a criticism that, although justified, does not strengthen Kimmich's self-confidence

[@altobelli13, @cfbayern]

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 avg 2023, 22:18

dirkules je napisao/la:
15 avg 2023, 20:37
Thomas Tuchel's demands for a new holding midfielder annoy not only the bosses, but also the team. The point of discussion is that Kimmich sees himself in this role, while Tuchel sees him more as a #8

Kimmich is currently far away from his top form and makes mistakes that, according to the coaching staff, shouldn't happen to him.

In a personal conversation, Tuchel is said to have recently 'accused' Kimmich of slowing down the game - a criticism that, although justified, does not strengthen Kimmich's self-confidence

U pravu je Tuchel 100%. Uprava nastavlja maziti igrače i dopuštati im sve i svašta. Zato Neuer i Kimmich i rade šta hoće. Ako ti trener kaže da staneš na gol ima to i da uradiš. A šestica svakako treba, taman i da ne igra u prvih 11. Treba u slučaju povreda, treba zbog konkurencije. Onda bi i Kimmich manje jeo gov.na a više trenirao i slušao.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 15 avg 2023, 22:34

Bundesliga je napisao/la:
15 avg 2023, 22:18
dirkules je napisao/la:
15 avg 2023, 20:37

U pravu je Tuchel 100%. Uprava nastavlja maziti igrače i dopuštati im sve i svašta. Zato Neuer i Kimmich i rade šta hoće. Ako ti trener kaže da staneš na gol ima to i da uradiš. A šestica svakako treba, taman i da ne igra u prvih 11. Treba u slučaju povreda, treba zbog konkurencije. Onda bi i Kimmich manje jeo gov.na a više trenirao i slušao.
Kimmich on playing alongside Goretzka/Sabitzer: "I really enjoy playing with both. With Sabi we had a slightly different positioning, especially offensively. Defensively, it's mostly a double pivot. Leon pushes up the field as a #8 more often."
Sa Sabijem je u ofanzivnoj postavci bio 8ica, odkud sad odjednom problem, ako je istina naravno.
Bayern are discussing personal terms with Ibrahim Sangaré. A proposal will be submitted in the next few days. Bayern want to reach an agreement with the player before triggering the release clause of €37m. PSG are also interested [@Santi_J_FM]
Sa rezervom uzeti izvor.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 avg 2023, 22:39

dirkules je napisao/la:
15 avg 2023, 22:34
Sa Sabijem je u ofanzivnoj postavci bio 8ica, odkud sad odjednom problem, ako je istina naravno.
Bayern are discussing personal terms with Ibrahim Sangaré. A proposal will be submitted in the next few days. Bayern want to reach an agreement with the player before triggering the release clause of €37m. PSG are also interested [@Santi_J_FM]
Sa rezervom uzeti izvor.
Ma istina je sigurno, ima tu ega na sve strane.

Njega ako dovedu to su bačene pare. Sumnjam da ga je Tuchel tražio, vjerovatno je bilo daj šta daš.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 15 avg 2023, 22:57

15 avg 2023, 22:39
dirkules je napisao/la:
15 avg 2023, 22:34
Sa rezervom uzeti izvor.
Ma istina je sigurno, ima tu ega na sve strane.

Njega ako dovedu to su bačene pare. Sumnjam da ga je Tuchel tražio, vjerovatno je bilo daj šta daš.
Treba opet izvor uzeti sa rezervom, Santi se baš sa nama ovo ljeto nije proslavio. Dok Pletti kaže:
ℹ️ Ibrahim #Sangaré, considered to be an interesting player but NO transfer target for FC Bayern at this stage. No concrete talks or negotiations.

@SkySportDE 🇨🇮

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 avg 2023, 23:01

dirkules je napisao/la:
15 avg 2023, 22:57
Treba opet izvor uzeti sa rezervom, Santi se baš sa nama ovo ljeto nije proslavio. Dok Pletti kaže:
ℹ️ Ibrahim #Sangaré, considered to be an interesting player but NO transfer target for FC Bayern at this stage. No concrete talks or negotiations.

@SkySportDE 🇨🇮
I nadam se da je samo patka. Bayi treba kapitalac a nekakvo dijete.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 avg 2023, 23:10

15 avg 2023, 23:01
Nema kapitalaca ovog profila kojeg Tuchel hoce. Sve i da ima, kostali bi 100+ miliona, nerealno je to ocekivati poslije Kanea.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 15 avg 2023, 23:23

harden je napisao/la:
15 avg 2023, 23:10
15 avg 2023, 23:01
Nema kapitalaca ovog profila kojeg Tuchel hoce. Sve i da ima, kostali bi 100+ miliona, nerealno je to ocekivati poslije Kanea.
Meni iskreno nije nerealno očekivati još jedan transfer većeg nivoa, čak i nakon Kanea. No preduslov je prodaja jednog od dvojca Goretzka/Gravenberch, ne znam šta Pool čeka :D

Trenutna net potrošnja je 45-50mil€, ili ako slijedimo transfermarkt 47.5mil€. Na golmana, zamjenu Sommeru se ne želi puno trošiti tako da mi djeluje kao sve moguće do kraja.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 avg 2023, 23:24

Bez prodaje dvojice ja ne ocekujem nista preko 50mil.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 avg 2023, 23:25

dirkules je napisao/la:
15 avg 2023, 23:23
Trenutna net potrošnja je 45-50mil€, ili ako slijedimo transfermarkt 47.5mil€. Na golmana, zamjenu Sommeru se ne želi puno trošiti tako da mi djeluje kao sve moguće do kraja.
I otići će Pavard za minimalno 30 miliona, tako da će taj net spend biti nekih 17 miliona. Golman će se vjerovatno dovesti na posudbu, Ortega je tu glavni kandidat.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 15 avg 2023, 23:37

harden je napisao/la:
15 avg 2023, 23:24
Bez prodaje dvojice ja ne ocekujem nista preko 50mil.
Možda previše vjerujem informaciji SportBilda sa početka prelaznog roka (da li Falk ili Altobelli ne znam) :mrgreen:
Bayern's transfer budget for this summer will be around €150m, according to @SPORTBILD
@Bundesliga
Manchester United are willing to pay around £25m (€29m) for Pavard. Bayern's asking price, if they were to sell, is significantly higher: they want €45-50m, far too expensive for United. More talks are expected this week [@altobelli13]
Dreesen i ekipa dobro razmišljaju, kada su mogli platiti Mounta 64, Hojlunda 75, Onanu 52, što ne bi mogli i Pavarda makar 40. No prodajom Pavarda nam isto treba zamjena, dodatan defanzivac. No po Sky-u nakon što je Maguireov deal off u WH teško je izvediv transfer Pavarda dok ne prodaju istog.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 avg 2023, 23:39

United oguliti, oni ce na kraju svakako pristati, samo se moraju rijesiti Maguirea prvo a on ne zeli otici.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 avg 2023, 23:46

dirkules je napisao/la:
15 avg 2023, 23:37
Eto, znači komotno se može dovesti još jedan top veznjak. Znam da traže više od 30 miliona za Pavarda, i zašto ne bi, kad se svaka šuša prodaje za dosta veće pare. I dobit će vjerovatno između 35-40 miliona. Maguire će otići do kraja prelaznog roka, budala jest ali da ne igra nikako tolika nije. Ten Hag i United će ga tjerati da ide.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.