FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

harden
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la harden » 13 avg 2023, 22:17

armando je napisao/la:
13 avg 2023, 22:05
Zašto ne pokuša ponekad odigrati defanzivno za promjenu, bez posjeda i visokih izlazaka komplet odbrane.
Koji to favorit moze igrati na svijetu tako? To mozes kad si underdog, Bayern je davno prosao tu fazu. Pogotovo u Bundeski, rijetko koja ekipa smije izaci visoko i stisnuti Bayern. Takvih utakmica se odigra godisnje manje od 10.
Jup je napisao/la:
13 avg 2023, 21:33
Ma vratiti samo H.Flika nista vise!
Da, bas se proslavio poslije Bayerna, razvaljuje. Njegove zelje da su bile ispunjene sad bi imali roster nivoa Frankfurta, dosta je i njegove tvrdoglavosti bilo. Al dobro Jup, ne zamjeram, ti ne pratis nogomet svakako.
Bundesliga je napisao/la:
13 avg 2023, 21:27
Ajd što harden i coelho, ali počeli i ovi ostali.
Uvidjeli i ostali, polako i ti ces za godinu dana vidjeti ko je bolji trener. :kafa: btw Tuchelove zasluge u osvajanju Bundeslige su ravne nuli. Ne znam treba li spominjati kako smo prosli u kupu? LP necu ni spominjati, zrijeb je bio tezak svakako, al sa Nagelsmannom smo dominantno osvojili grupu gdje je bio finalista. PSG rutinski isprepickali.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 13 avg 2023, 22:26

@harden, ne mislim često i protiv svakog. Ponekad, protiv jednakih ili jačih. Zavisi kako se uzme.

Kako komentarišete izjave od sinoć i kako bi trebao ili hoće da se izvini Kejnu za ono sinoć. Da čovjek ne pomisli da ništa nisu uradili na pripremama i kao da su sad došli sa odmora.
Korektna izjava za ostatak ekipe ili i on pravi božanstvo od Harija.

Holivud je to, svaka riječ se uzima pod lupu i debatira na raznim emisijama. Pritisak ogroman kao i očekivanja
Dorastao zadatku?
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 13 avg 2023, 22:28

dirkules je napisao/la:
13 avg 2023, 21:26
Centre forward je napisao/la:
13 avg 2023, 20:30
Ma kakvo vraćanje. Nema od toga ništa, bar ne u bližoj budućnosti.
Možda smo ga potrošili prerano pa skupa izgorili.

Nisam ni znao da Hary ima dvije djevojčice i sina. Koliko sam ja skont'o i četvrto je na putu. :salut:
Po njegovoj izjavi u Minhen dovodi sa sobom i brata Charliea, roditelje i suprugine roditelje, pravo famelijarno dolaze. 4o će uskoro.
Pa vidio sam danas na stadionu tu veliku ekipu. Na slikanju.

Baš svi djeluju skladno i normalno. Hary regulara lik. Oduševljava me svakom svojom izjavom. Baš raritet u današnjem fudbalu.

Samo da ga zdravlje posluži. :thumbup:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 14 avg 2023, 02:49

Joj propagande za Naggija, pa i SDA bi im pozavidila :rol:

Ajd što harden i coelho, ali počeli i ovi ostali. Da nisam gledao gotovo svaku utakmicu dok je bio na klupi, možda bi mi i mogli prodati priču da je bio na nivou Heynckesa ili Hitzfelda. A ono stvarnost da su se osramotili protiv Villareala, Gladbach ih ubio 5:0 u kupu, moglo biti 10:0 najmanje. A druga sezona, patnja živa, Dortmund Bayu pretekao u ligi. Opet gubili od kojekakve buranije tipa Augsburg, Frankfurt, Bochum. Piše se kao da bi osvojio šta da je ostao, a ono ispali bi iz Lige Prvaka, a vrlo vjerovatno i iz kupa. Oborio milion negativnih rekorda, igra nam bila nikakva većinu vremena u drugom dijelu sezone.
Ma presmijesno. Ali mora mu se priznati da ima najbolju PR masineriju u Njemackoj. Eno sad fol on odbija sve moguce klubove jer mu se ne svidjaju projekti, da nije zalosno bilo bi smijesno.

Ako smo tog prevaranta trpili skoro 2 sezone onda je Tuchel (koji je doktor fudbala za njega) zasluzio minimalno citavu polusezonu.

Aki187
Kontakt:

Post Postao/la Aki187 » 14 avg 2023, 09:54

Balon je napisao/la:
14 avg 2023, 02:49
Joj propagande za Naggija, pa i SDA bi im pozavidila :rol:

Ajd što harden i coelho, ali počeli i ovi ostali. Da nisam gledao gotovo svaku utakmicu dok je bio na klupi, možda bi mi i mogli prodati priču da je bio na nivou Heynckesa ili Hitzfelda. A ono stvarnost da su se osramotili protiv Villareala, Gladbach ih ubio 5:0 u kupu, moglo biti 10:0 najmanje. A druga sezona, patnja živa, Dortmund Bayu pretekao u ligi. Opet gubili od kojekakve buranije tipa Augsburg, Frankfurt, Bochum. Piše se kao da bi osvojio šta da je ostao, a ono ispali bi iz Lige Prvaka, a vrlo vjerovatno i iz kupa. Oborio milion negativnih rekorda, igra nam bila nikakva većinu vremena u drugom dijelu sezone.
Ma presmijesno. Ali mora mu se priznati da ima najbolju PR masineriju u Njemackoj. Eno sad fol on odbija sve moguce klubove jer mu se ne svidjaju projekti, da nije zalosno bilo bi smijesno.

Ako smo tog prevaranta trpili skoro 2 sezone onda je Tuchel (koji je doktor fudbala za njega) zasluzio minimalno citavu polusezonu.
Nagelsmann nije bio nista bolji od Kovaca (ispao od Liverpula, ovaj moron od Villareala) Kovac je uzeo kup ako nista i u lp raznio Totenh sa 7-2.
Nagelsmann ostavio Bayern iza Dortmunda i vecina utakmica bila patnja za gledat fkt nejasno prizivanje njega nazad.
Tuchel nazalost iz utakmice u utskmicu sve gori. Mislio sam nakon priprema da ce biti bolje jer je preuzeo u turbuletnom vremenu pred kraj sezone (nije imao vremena spremit to sve).
Sa priprema ae vratili jos gori.
Nur der FCB

toa
Kontakt:

Post Postao/la toa » 14 avg 2023, 11:00

Realno govoreći, nije Bayern ni igrao tako lose, samo sto se sanse iskoristile nisu. Sbbkbb da je Tel pogodio kad mu je Gnabry dao onu loptu za zicer.. Prosle godine smo fakticki mljeli na samom pocetku i davali toliko golova, pa je onda dosao pad. Ne bih imao nista protiv da ove godine bude obrnuto, da se podignemo na proljece i zavrsimo sezonu u stilu.

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 14 avg 2023, 11:28

Jel nam Neuer doveo golmana :kafa:
Mozda i da Mullera pitaju, jel on ima kakvog favorita :hmmmmm:

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 14 avg 2023, 14:28

Benjamin Pavard has told Bayern he wants to join Man United. United made contact with Bayern, however FCB told them clearly that Pavard was not for sale after the deal for Kyle Walker fell through. The Frenchman no longer feels comfortable in Munich and wants to go

Manchester United are willing to pay around £25m (€29m) for Pavard. Bayern's asking price, if they were to sell, is significantly higher: they want €45-50m, far too expensive for United. More talks are expected this week [@altobelli13]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 14 avg 2023, 16:18

harden je napisao/la:
13 avg 2023, 22:17
Jup je napisao/la:
Da, bas se proslavio poslije Bayerna, razvaljuje. Njegove zelje da su bile ispunjene sad bi imali roster nivoa Frankfurta, dosta je i njegove tvrdoglavosti bilo. Al dobro Jup, ne zamjeram, ti ne pratis nogomet svakako.

:roll: :eh: :yawn: :thumbdown:
bajern od odlaska jupa nikad nije igrao bolje nego pod flikom ali doslovno,ono ispadanje od psg sezonu nakon triplete ponajvise moze se zahvaliti sto cini mi se lewandovski nije igrao inace isli bi dalje
Pravda za Tyson Furya

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 14 avg 2023, 16:19

Ko i u kupu, da nije padao snijeg sigurno bi prošli.

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 14 avg 2023, 16:20

Bayo je napisao/la:
14 avg 2023, 16:19
Ko i u kupu, da nije padao snijeg sigurno bi prošli.
nije isto na terenu lewa i kad je cupo ,da se razumijemo posebno u pogledu pshilogije protivnika ;)
Pravda za Tyson Furya

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 14 avg 2023, 16:23

Jup je napisao/la:
14 avg 2023, 16:18
harden je napisao/la:
13 avg 2023, 22:17
Jup je napisao/la:

:roll: :eh: :yawn: :thumbdown:
bajern od odlaska jupa nikad nije igrao bolje nego pod flikom ali doslovno,ono ispadanje od psg sezonu nakon triplete ponajvise moze se zahvaliti sto cini mi se lewandovski nije igrao inace isli bi dalje
1 honeymoon sezona, kasnije se poceo gubiti vec. Nikad mi vise ne bi pod Flickom igrali ko do Lisabona.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 14 avg 2023, 16:26

Sama riječ honeymoon ti opovrgava navod. Ne može ti sezona biti honeymoon lol.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 14 avg 2023, 17:29

Jup je napisao/la:
14 avg 2023, 16:20
nije isto na terenu lewa i kad je cupo ,da se razumijemo posebno u pogledu pshilogije protivnika ;)
Nisu se Lewata previše bojali u završnici LP.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 14 avg 2023, 17:33

Bayo je napisao/la:
14 avg 2023, 17:29
Nisu se Lewata previše bojali u završnici LP.
Radovali mu se ko Bajramu. Da je poljsko drvo igralo, ne bi gola dali.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 14 avg 2023, 18:03

Kako smo ga se samo riješili na vrijeme. Ima tu i tamo poneki bljesak, al' suštinski je gotov,
Znao je i on to, pa je mudro izabr'o da bez pritska igra na sunčanom Sredozemlju.

Dokle smo sa pojačanjima, ima li šta na vidiku ?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 14 avg 2023, 20:48

de žaga navodno dolazi u minćen
ali mali navodno trazi dosta love ,a i beduini kamilaši tu ulijecu potencijalno iz jevrejske saudijske arabije
jel po potpisu kane prodali smo 10 milja dresova ,kolko je to love moze li ko odokativno
Pravda za Tyson Furya

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 14 avg 2023, 21:03

❗️Excl. News Stefan #Ortega: He’s a new top option for FC Bayern now! Bosses have discussed him.

➡️ Talks with the player’s camp took place in the last days
➡️ Guardiola, very confident with Ortega; #MCFC considering to extend beyond 2025.

Decision to join Bayern, up to Ortega. Bayern still wants to replace Sommer. Despite of very good performances of Ulreich.

@SkySportDE 🇩🇪🇪🇸
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 14 avg 2023, 21:07

Bayern are currently unwilling to negotiate for Benjamin Pavard and have not given the Frenchman the green light to leave the club. Pavard has a verbal agreement with Manchester United. There's contact between clubs [@Plettigoal
, @SkySportNews]
Ovi su totalno pukli, umjesto da su sretni da ga netko odvede oni se nećkaju i titraju mu jajca sa prvom postavom :clap:

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 14 avg 2023, 21:31

DeGea bi veliku plaću ali bez obestećenja, dok bi Bono koštao nekih 20 mil€ jer ima ugovor do '25e.
Treći kandidat navodno u Arsenal, četvrti :mrgreen: povrijedio rame i odsutan više od polusezone.
Prvi pik Kepa se odlučio za Real I da se Kurto nije povrijedio on bi bio predstavljen već kad i Kane.

Dosta konfuzije se desilo i baš je Neuer otvorio novi problem koji će se gasiti izvjesno vrijeme.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.