Mislim da bi istresli pare da je riječ o nekoj "klasi" ili klasnom potencijalu, to mišljenje mi još više jača poziv informisanja oko Caiceda.Bundesliga je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:46Eto, znači komotno se može dovesti još jedan top veznjak. Znam da traže više od 30 miliona za Pavarda, i zašto ne bi, kad se svaka šuša prodaje za dosta veće pare. I dobit će vjerovatno između 35-40 miliona. Maguire će otići do kraja prelaznog roka, budala jest ali da ne igra nikako tolika nije. Ten Hag i United će ga tjerati da ide.
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Ne samo Caicedo vec su prije htjeli dovesti Ricea za 100 miliona i uz to jos Kanea. Da nemaju para ne bi ni razmisljali o tome.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Upravo to, tako da ne bi iznenadila neka bomba, neko neočekivano ime do kraja prelaznog roka.Bundesliga je napisao/la: ↑16 avg 2023, 00:11Ne samo Caicedo vec su prije htjeli dovesti Ricea za 100 miliona i uz to jos Kanea. Da nemaju para ne bi ni razmisljali o tome.
Sutra bi trebao da zasjeda "transfer committee". "Pirana" Zahavi pomogao oko transfera KaneaNobody at Bayern can really predict when and if Manuel Neuer will return to his old strength. There are voices at the club that believe it would make more sense to go for a new #1. Names like Mike Maignan and Diogo Costa were discussed at the transfer committee, but Bayern didn't follow up with serious moves - out of respect for Neuer, but also due to the power the captain has at the club [@SPORTBILD]

Mislim ono znao sam da je bio posrednik između Levya i nas al da je pomogao

Pini Zahavi acted as an intermediary in the talks between Bayern and Tottenham for Harry Kane. Zahavi, who is close to Spurs chairman Daniel Levy, helped close a deal for the striker [@SPORTBILD]
Kod nas je sad priča isto ko kod Uniteda i npr. Chelsea, kad ne ide daj dovedi igrača novih, pa mi imamo tri bolji roster od Lajpciga na svim pozicijama i izgubimo 3-0 kod kuće, ja ne vjerujem u tu priču da će Tuchelu veznjak riješiti probleme.
Ja nesto nevjerujem d abi mogao Doci neki kapitalac,iz razloga sto po meni Tuchel ne ulijeva povjerenje i ispunjavati zelje treneru koji do sada nije pokazao nista od ocekivanog ne izgleda pametno.
Jednostavno u Bayernu trenutno ima previše upitnika i ova sezona tesko da ce biti uspješna bar ne toliko koliko se ocekivalo,dolaskom Kejna.
Jednostavno postoji taj disbalanas u ekipi,nerazrjesene pozicije,nacin igre jednostavno sve je nekako nedorečeno.
Kimicha ni sam nezna sta bi igrao.
Tuchel jako tvrdoglav sto se tiče toga desnog beka,Mazraui jednostavno nije izgleda po njegovom ukusu i ostaje ozbiljan upitnik ko ce tu igrati.
Kim dosao ali izgleda da trenutno nije kod Tuchela prvi izbor.
Golman veliki ogroman problem.
Ta **** šestica koju Tuchel trazi nece rjesiti problem Bayerna u kreaciji,mozda osigura odbranu,ali prema napred i dalje nema tog igraca tipa Thiago koji ce iznijeti loptu dati zadnji pas,probiti odbranu.
Daj boje da grijesim ali za neku tripletu,ili ludu sezonu sa osvojenim LP jednostavno mora se mnogo toga poklopiti,prije svega oslicno stanje u ekipi,sloga i borba za klub,kod nas toga nema vec par sezona.
Dosta igraca stagnira od one triplete.
Davies bez grama napredak,upitnik hoceli uopšte ostati ili zeli u Real.
Nouer upitnik na sto ce uopšte liciti i ako se vrati.
Pavard Lajka Manchesterove objave
Mazraui nesretan s pravom
Misiala odavno ne pravi napredak koji se ocekivao,ima tu bljeskova i lijepih golova,ali ni blizu igre koja se očekuje od zlatnog bayernovog momka,i buduceg vodje.
Sane po meni na nekom srednjem levelu vec odavno nije najgori bori se trci u odbranu ali daleko od onoga sto nam treba
Ganabry toplo hladno jos uvjek
Upa covjek na svoj dan najbolji stoper kojem greska visi nad glavom svaku bitnijiu utakmicu.
I na sve to Tuchel koji brat bratu...nije donio ni grama napredka ni u igri niti kod bilo kojeg igraca.
Muller u godinama....
Po meni previše je to manjih i većih problema da bi se moglo ici na neku savršenu sezonu.
Jednostavno mislim da nam fali jedan ratnik na terenu koji ce sve ove bubice izbaciti iz glava i povuci tim ka zajedništvu i borbi za klub,a ne za sebe.
Kimich po meni jednostavno nije igrac tipa Lahm,ili Svajni ....osim one galame sve ostalo se negdje izgubilo u njegovoj potrazi za nekim savršenom pozicijom....bio odlican bek,zeli promjenu,bio top šestica hoce na osmicu,brate sta je sljedeće winger pa napadač.
Rekao bih da klub previše igra na individualni kvalitet a premalo timski i svojstveno Bayernu od prije.
Sa Kejnom sigurno ne bi trebali imati problema u Bundesligi ali kada dodju velike ekipe i LP,pokazale se svaka mana i nesloga u ekipi,jer Real City su ekipe protiv koji za pobjede morala biti 100 posto spreman u svakom segmentu i jos imati srece kao recimo City protiv nas u prvoj tekmi kod onog prvog gola Rodrija i da se onda otvori sve ...
Jednostavno u Bayernu trenutno ima previše upitnika i ova sezona tesko da ce biti uspješna bar ne toliko koliko se ocekivalo,dolaskom Kejna.
Jednostavno postoji taj disbalanas u ekipi,nerazrjesene pozicije,nacin igre jednostavno sve je nekako nedorečeno.
Kimicha ni sam nezna sta bi igrao.
Tuchel jako tvrdoglav sto se tiče toga desnog beka,Mazraui jednostavno nije izgleda po njegovom ukusu i ostaje ozbiljan upitnik ko ce tu igrati.
Kim dosao ali izgleda da trenutno nije kod Tuchela prvi izbor.
Golman veliki ogroman problem.
Ta **** šestica koju Tuchel trazi nece rjesiti problem Bayerna u kreaciji,mozda osigura odbranu,ali prema napred i dalje nema tog igraca tipa Thiago koji ce iznijeti loptu dati zadnji pas,probiti odbranu.
Daj boje da grijesim ali za neku tripletu,ili ludu sezonu sa osvojenim LP jednostavno mora se mnogo toga poklopiti,prije svega oslicno stanje u ekipi,sloga i borba za klub,kod nas toga nema vec par sezona.
Dosta igraca stagnira od one triplete.
Davies bez grama napredak,upitnik hoceli uopšte ostati ili zeli u Real.
Nouer upitnik na sto ce uopšte liciti i ako se vrati.
Pavard Lajka Manchesterove objave
Mazraui nesretan s pravom
Misiala odavno ne pravi napredak koji se ocekivao,ima tu bljeskova i lijepih golova,ali ni blizu igre koja se očekuje od zlatnog bayernovog momka,i buduceg vodje.
Sane po meni na nekom srednjem levelu vec odavno nije najgori bori se trci u odbranu ali daleko od onoga sto nam treba
Ganabry toplo hladno jos uvjek
Upa covjek na svoj dan najbolji stoper kojem greska visi nad glavom svaku bitnijiu utakmicu.
I na sve to Tuchel koji brat bratu...nije donio ni grama napredka ni u igri niti kod bilo kojeg igraca.
Muller u godinama....
Po meni previše je to manjih i većih problema da bi se moglo ici na neku savršenu sezonu.
Jednostavno mislim da nam fali jedan ratnik na terenu koji ce sve ove bubice izbaciti iz glava i povuci tim ka zajedništvu i borbi za klub,a ne za sebe.
Kimich po meni jednostavno nije igrac tipa Lahm,ili Svajni ....osim one galame sve ostalo se negdje izgubilo u njegovoj potrazi za nekim savršenom pozicijom....bio odlican bek,zeli promjenu,bio top šestica hoce na osmicu,brate sta je sljedeće winger pa napadač.
Rekao bih da klub previše igra na individualni kvalitet a premalo timski i svojstveno Bayernu od prije.
Sa Kejnom sigurno ne bi trebali imati problema u Bundesligi ali kada dodju velike ekipe i LP,pokazale se svaka mana i nesloga u ekipi,jer Real City su ekipe protiv koji za pobjede morala biti 100 posto spreman u svakom segmentu i jos imati srece kao recimo City protiv nas u prvoj tekmi kod onog prvog gola Rodrija i da se onda otvori sve ...
More on FC Bayern & #Ortega: Talks and negotiations between all parties are ongoing.
But there are no final agreements yet!
Ortega is impressed by Bayern‘s interest and is really considering to become the new No. 1 - but there is no final decision from the player yet
… as Guardiola wants to keep him and more details have to be clarified! #MCFC
@SkySportDE
News David de Gea: He was not a hot topic in the past few weeks. However, after Kepa/Rulli, he was discussed internally. Talks with him and his management took place.
Been told: De Gea has given thelight for his move to Bayern. Personal terms won’t be an issue.
But: #Ortega is the main priority now. If this transfer doesn't work out, De Gea could be finalized soon
@SkySportDE
Kad bi uspjeli dovesti Ortegu bilo bi odlično kakav De Gea lik obična rupa od golmana.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne bude li kod Tuchela Kim - De Ligt stoperski par pisaj ga.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nece Pep pustiti Ortegu i taj posao ce se realizovati kao i onaj sa Walkerom.
De Gea je navodno dao zeleno svjetlo za transfer i uslovi nece biti problem no Ortega ostaje meta broj jedan te ako taj posao propadne ide se po Spanca.
De Gea je navodno dao zeleno svjetlo za transfer i uslovi nece biti problem no Ortega ostaje meta broj jedan te ako taj posao propadne ide se po Spanca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sve golmani lošiji od ovih koji su poslani na posudbu ili prodani.
Moje mišljenje je da Cityu treba ponuditi poštene pare da ga puste, kvalitetan golman nam pod hitno treba, a Neuer i kad se vrati pitanje je hoće li biti na svojih 100%. Nekad se igrač jednostavno mora dobro platiti i budeš miran.
- Centre forward
- Kontakt:
Niko sa ambicijama neće doć' jer zna da čim Manu bude spreman, klupa mu je.
Najveći svih vremena nam je post'o teret, nimalo zahvalna situacija.
Veznjak je 10x potrebniji od golmana.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Oni ce naganjat ovog Ortegu na posudbu il nekog tako drugog.Centre forward je napisao/la: ↑16 avg 2023, 13:10Niko sa ambicijama neće doć' jer zna da čim Manu bude spreman, klupa mu je.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Goat se nedavno oprostio, mogli ste ga vratiti iz pemzije jednu sezonu.Centre forward je napisao/la: ↑16 avg 2023, 13:10

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pep nije lud da pusti Ortegu.
De Gea je najrealnija opcija.
U buducnosti treba ocekivati jos jedan transfer blizu 100 mil.
Mozda vec slijedece sezone.
To je pozicija golmana.
De Gea je najrealnija opcija.
U buducnosti treba ocekivati jos jedan transfer blizu 100 mil.
Mozda vec slijedece sezone.
To je pozicija golmana.
37 godina, u martu puni 38, ugovor do juna 2024., bojim se da je Neuerovo otkucalo, ali biće jako teško s njim raskrstit, vjerovatno neće pristat da bude broj 2, a neće pristat ni na smanjenje plate
-
- Kontakt:
U stvari, jako je jednostavno. Istekne ugovor, ne produžiš mu ako se ne pokaže i to je to. Problem je odnos uprave prema igračima, bazira se na emocijama umjesto na racionalnom razmišljanju. Ako već toliko poštuješ igrača, omogući mu da uđe u upravu nakon završetka karijere.
I am not yet born; O hear me.
Propustila se sansa za.odyebavanje kad je amaterski slomio nogu i jos javno blatio klub jer su otpustili njegovog guznog havera.
Za mene je goat bez sumnje, ali se na kraju potrudio syebat ugled. Da nije ovog bilo mogli bi ga i trpiti.
Hvala Neueru
Najdrazi mi je golman od kako pratim Bayern, ali u zadnje vrijeme nije prevaga na terenu ni van njega. Godine ga tjeraju da rade svakakve gluposti pa i da se bavi skijanjem i lgbt glupostima.
Nema sta biti tesko, njemu se ugovor ne treba profuziti vec na kraju sezone fino buket cvijeca i pravac Saudija ako ima muda da ide tamo.
Njemacka je uvijek imala dobre golmane , iskocit ce neko da bude nova jedinica.
Neure hvala i dovidjenja
Ko god ga vidi u nekim ozbiljim planovima Bayerna taj se preracunao
Najdrazi mi je golman od kako pratim Bayern, ali u zadnje vrijeme nije prevaga na terenu ni van njega. Godine ga tjeraju da rade svakakve gluposti pa i da se bavi skijanjem i lgbt glupostima.
Nema sta biti tesko, njemu se ugovor ne treba profuziti vec na kraju sezone fino buket cvijeca i pravac Saudija ako ima muda da ide tamo.
Njemacka je uvijek imala dobre golmane , iskocit ce neko da bude nova jedinica.
Neure hvala i dovidjenja
Ko god ga vidi u nekim ozbiljim planovima Bayerna taj se preracunao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.