O cemu tifukara87 je napisao/la:Ekskluzivno: Denis Sadiković ponio ostavku! Jos i to da dodamo Denis Mujkic se nije pojavio na treningu znaci rasulo kod nas, ne valja ovo nikako

Et **** ti hljeb

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
O cemu tifukara87 je napisao/la:Ekskluzivno: Denis Sadiković ponio ostavku! Jos i to da dodamo Denis Mujkic se nije pojavio na treningu znaci rasulo kod nas, ne valja ovo nikako
maa koliko je to dobro po Sarajevo toliko je i loseee jer po pravilu timovi ciji treneri podnesu ostavkuu sljedecu tekmu odigraju ODLICNO ....to nije uvijek losa stvarr heheh nekada na psiholoskoj bazi pozitivno djeluje na ekipuu nezz heheh a za Mujkic acujem da vas je vadio u Travniku da ne izgubite viseee..e bilo bi dobro kad vam on nebi braniio , al mislim da ce te to vi rjesiti!!!fukara87 je napisao/la:Ekskluzivno: Denis Sadiković ponio ostavku! Jos i to da dodamo Denis Mujkic se nije pojavio na treningu znaci rasulo kod nas, ne valja ovo nikako
odkud ti te informacije .....cccc srcani ce me strefitfukara87 je napisao/la:Ekskluzivno: Denis Sadiković ponio ostavku! Jos i to da dodamo Denis Mujkic se nije pojavio na treningu znaci rasulo kod nas, ne valja ovo nikako
Dirk je napisao/la:Jesi vidio "Bogdanova" kako kaze Alene ebo te Zeljo i nenapadobranac1978 je napisao/la:ajdeeeeeeeeeee jogeeeeeeeeeeeeeeee,je.bo ga dedo i nana...........oplakah,tek sad pregledao......AulleTa je napisao/la:Treba Sarajlije napasti sa svim raspoloživim snagama i najboljim timom, tim više što će i oni biti kompletni. Ne trebam ni govoriti koliko bi nam pobjeda puno značila u ovom trenutku u borbi za Evropu, no sa onakvim igrama na strani, realno, slabo šta možemo napraviti.![]()
![]()
![]()
Ma sve je ovo super, al najjaca je scena kad onaj pade sa one ograde
ja tebi ozb ti meni da ne lupetam.fukara87 je napisao/la:Ne lupetaj matereti ...Snickers5 je napisao/la:fantomka,celo i zgoljo zaprijetili ako ne podnese ostavku da ce mu se isto desit sto i navijacima travnika,info iz prve ruke sad ja pricao sa covjekom..
harry_90 je napisao/la:Kada nas genijalci vode nista drugo ne mozes ni ocekivat,kako Sabovic ode,nama sve krenu niz brdo..Sadikovic ni pomocnici nisu vidili plate 3 mjeseca,koja sramota jbt..
Kod nas se makar znalo da nije idealno,a kod vas se pricalo da igraci dobijaju plate,dosao Big Bleks,koji ce vas odvest u europu,a sta na KRAJU BI ?? Volio bih ja da se konacno rijese stvari u Slobodi,a ne opet ce sve pod tepih i zataskat sepadobranac1978 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Kada nas genijalci vode nista drugo ne mozes ni ocekivat,kako Sabovic ode,nama sve krenu niz brdo..Sadikovic ni pomocnici nisu vidili plate 3 mjeseca,koja sramota jbt..
SVE SE VRACA,SVE SE PLACA....SJETI SE HARRY KAKO SI SE NASLAĐIVAO SA HRENOVKAMA,E SAD VAM SLIJEDE ISTE NA JELOVNIKU....
P.S.Nemojte me upozoravati za velika slova
Megamon je napisao/la:Mene vise ovo brine,nasi ce vec upisati tri boda.Pa bila je i Slavija u raspadu pa smo popusili od njih u prvom kolu.
Bleks je barem znao naloziti raju,a sadasnji lopovi dodju i pokradu sve sto mogu
Jes da nas je spasio ispadanja prosle sezone,ove nicemu nije sluzio,cak smo izgubili bodove kuci,u gostima nista,uvjek sa 2-3 komada se vracali .. ma to je on dosao po pare koje su mu duzni,kruzi oko stadiona,da nekog uhvati za pjevalofukara87 je napisao/la:ETO VLATKA GLAVASA , sad ce on da popravi situaciju u klubu, ja kontam otkud on u Tuzli stalno
Trenutno korisnika/ca: ZaBoljuSlobodu i 2 gosta.