FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Za Caiceda željeli istresti 90+mil a za Gravenbercha 25 mil.
Klopp i društvo na drogama.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Vidi se da vam je nijemac sportski direktor

Drugi dio u potpunosti true.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ne razumijem zašto se njemu ne da šansa, mlad je, perspektivan. Da je reprezentativac njemacke igrao bi sa štakama, kao što neki već i mogu.
-
- Kontakt:
Mogu dobiti Sarra za 20 miliona funti, to je ta cijena 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- muhamedhulk
- Kontakt:
30m za gravena je ok cifra, bili bi na pozitivnoj nuli sa njim. naravno da je bolje prodati ga 40 ali cisto sumnjam...
pavard je vec druga prica, ispod 35m nista ne pricati, plus bonusi.
pavard je vec druga prica, ispod 35m nista ne pricati, plus bonusi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ne bih dao ni jednog ni drugog za te pare pa kad bi oba propala. Ko god je šutno loptu košta 50 miliona u engleskoj.
Graven je bio prije dolaska kod nas jedan od najvećih potencijala na svojoj poziciji u Europi, ok jest presjedio na klupi. Odigrao svega dvije tekme full 90min, nebitne tekme, 21 godina, neformiran igrač. Al se gleda potencijal i potražnja, želiš igrača? Mi nismo voljni prodati. Daj novac, "pretplati" ga ukoliko ga hoćeš, jasna računica.
-
- Kontakt:
Slažem se, ja sam za to da se proda, ali da se proda za minimalno 50 miliona. Neće se ovdje naigrati, ali vala nek traže veznjaka kao zamjenu pa će vidjeti da ne mogu naći nikog da imalo valja ispod 50 miliona. Tome dodaš još mladost, potencijal. Bolje onda neka ga šalju negdje na posudbu.
-
- Kontakt:
Užasna odluka. Mogu se kladiti da je Kimmich imao prste u tome. Previše moći imaju Nijemci u Bayernu. Tu prvenstveno mislim na Neuera i Kimmicha. Sramota je da se dopušta igračima da odlučuju ko će se dovesti a ko ne.
Opet odyebase Tuchela, lagano.
Onaj nesretnik Pavard place i moli da ide, a Bild ga najavljuje u pocetnih 11.
Onaj Mazraoui je u velikom qurcu.
Onaj nesretnik Pavard place i moli da ide, a Bild ga najavljuje u pocetnih 11.
Onaj Mazraoui je u velikom qurcu.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Brate nemogu se sloziti s tobom nikako.Neutral je napisao/la: ↑18 avg 2023, 11:11Ovoga se sjetite kad budete kritikovali Tuchela.
Svaki trener ima svoj sistem. Za taj sistem trebaju odredjeni tip igraca. Sto je Pep otisao iz Bayerna? Nisu mu mogli ispuniti sve zelje. Otisao je u City, potrosi skoro milijardu eura na igrace i ljudi igraju njegov sistem. Kod nas Lahm igrao veznjaka.
Uglavnom, razumljivo je da necemo dati 500 miliona eura na igrace, ali je smijurija sto se ne dovode igrace koje trazi Tuchel. Evo Kane, mogu jos nekoga njegovog dovesti pa sljedece sezone jos dvoje.
Ako igra 3-5-2 neka igra. Koga briga ako funkcionise. Ako igra 4-2-3-1 ili legendarni 5-3-2 koji je izumro, koga opet briga ako funkcioniše.
Kod nas trenutno ništa ne funkcioniše. A Tuchel.je nako drzak trener na treninzima, to primadone nisu mogli podnijeti u PSGu a i mi imamo dosta primadona kao sto je Pavard, kao sto je bio Hernandez i sl.
Trazis golmana i dovedes nekakvog izraelca, jada ovog. Da je Hasan tu, umjesto Kanea bi gledati drugorazrednog napadaca kao Vlahovic.
PS: Smijurija sto se zeli prodati Nizozemac. Uzasno.
Tuchel je dosao kao veliki trener koji zna izvuci ono najbolje od igraca,prepoznati kvalitet.
Od marta do sada on nije pokazao nista od toga.
Niti jedan igrac nije pokazao napredak u igri.
Niti jedan mladi igrac nije dobio priliku za igru i razvoj.
Tuchel je pokazao veliku tvrdoglavost,ne koristeći Mazrauia,stavljajuci Pavarda na poziciju gdje ima boljeg igraca.
Kimich je do nedavno bio najbolja 6 na svijetu,zar je zaboravio to igrati.
Sjedi brate s njim trazi od njega da igra šestica,objasni sta zelis i sta trazis od čestice u formaciji koju ces igrati.
Cime je on zaslužio d Ase rasproda pola tima i da onda kada Tuchel ode klub opet bude u Banani jer ce imati igrace koji ne odgovaraju nikome do Tuchelu.
Bayern forsira formaciju 4-2-3-1...Tuchel je to znao i prije dolaska,i sigurno mu je receno da je to ono sto Bayern igra.
Ako si zaista vrhunski trener malo se prilagodi iskoristi sta imas na raspolaganju,pa nike preuzeo Darmstadt pa da kuka kako nema tim.
Brate mi u vezi imamo Kimicha,Goretzku,Gravenbacha,Laimera,Guereiro isti igra vezu po potrebi,Waner,zar je nemoguće malo popraviti pozicije traziti od igraca da se i oni malo povinuju i odigraju ono sto mu treba ....svaka čast mozda treba za 6 pod hitno ali brate ako nema takve d ace nas instant pojacali a da je dostupna po cijeni koja odgovara klubu radi s onim sto imas.
Pep je imao svoje zelje ispostovane su koliko je bilo moguće,mi nismo City ili PSG pa da trošimo stotine i stotine miliona svaki prelazni rok.
Tuchel ce otici Bayern ostaje i treba d as edovode igraci koji ce trajati i dugoročno donijeti dobro klubu
Isto kao što je sramota da Stanko sjedi na tribinama, tako je sramota da Graven nije dobio nikakvu šansu nego ga je prošli mastermind šetao po svim mogućim pozicijama po par minuta a kod ovog još većeg stručnjaka grije klupu, skup budaletina odgovornih za transfere i koji nabavljaju sve one muppete na klupu su posebna priča i koji nemaju pojma što bi sa njim, Pavardom i ostalima, baš me zanima u kojem su svi tamo trenutku izgorili u glavi i poludjeli...
- BenjooJutub
- Kontakt:
U Bayernu je problem što uprave ne može ili ne želi da određenom treneru obezbjedi igrače za njegov sistem. Prije je to prolazilo jer si u klubu imao igrače koji se nisu bunili da igraju izvan svoje prirodne pozicije, dok u nazad 5-6 godina su igrači ti koji imaju glavnu riječ gdje žele igrati. Ovo nije Bayern onakav kakav je bio do nedavno, krenuvši od igrača pa do trenerskog stafa. Ne fali kvaliteta, ali fali testosterona i bavarske drskosti.Neutral je napisao/la: ↑18 avg 2023, 11:11Ovoga se sjetite kad budete kritikovali Tuchela.
Svaki trener ima svoj sistem. Za taj sistem trebaju odredjeni tip igraca. Sto je Pep otisao iz Bayerna? Nisu mu mogli ispuniti sve zelje. Otisao je u City, potrosi skoro milijardu eura na igrace i ljudi igraju njegov sistem. Kod nas Lahm igrao veznjaka.
Uglavnom, razumljivo je da necemo dati 500 miliona eura na igrace, ali je smijurija sto se ne dovode igrace koje trazi Tuchel. Evo Kane, mogu jos nekoga njegovog dovesti pa sljedece sezone jos dvoje.
Ako igra 3-5-2 neka igra. Koga briga ako funkcionise. Ako igra 4-2-3-1 ili legendarni 5-3-2 koji je izumro, koga opet briga ako funkcioniše.
Kod nas trenutno ništa ne funkcioniše. A Tuchel.je nako drzak trener na treninzima, to primadone nisu mogli podnijeti u PSGu a i mi imamo dosta primadona kao sto je Pavard, kao sto je bio Hernandez i sl.
Trazis golmana i dovedes nekakvog izraelca, jada ovog. Da je Hasan tu, umjesto Kanea bi gledati drugorazrednog napadaca kao Vlahovic.
PS: Smijurija sto se zeli prodati Nizozemac. Uzasno.
-
- Kontakt:
Ajmo malo i optimizma. Jedva cekam tekmu veceras, zazelio sam se Baye i Bundeslige 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Misao koja mi prolazi kroz glavu a vezana je za Gravenbercha i njegovo negiranje jesu eventualni bonusi koje bi Bayern trebao isplatiti Ajaxu jer ne vidim drugi razlog da se cijelo vrijeme odbija njegova prodaja a ne daju mu se minute.
Ko zna sta je braco tu sve dogovorio?
Ko zna sta je braco tu sve dogovorio?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Prodaće momka a da nije dobio poštenu šansu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bundesliga je napisao/la: ↑18 avg 2023, 12:44Užasna odluka. Mogu se kladiti da je Kimmich imao prste u tome. Previše moći imaju Nijemci u Bayernu. Tu prvenstveno mislim na Neuera i Kimmicha. Sramota je da se dopušta igračima da odlučuju ko će se dovesti a ko ne.
Sa ovime se slažem da nema dostupne 6ice na marketu koja bi odmah pomogla.The general idea is that there's no #6 on the market that can help the team immediately
The market will still be monitored, but signing a #6 remains unlikely. The bosses see Kimmich/Laimer as the starting double pivot
[@mano_bonke, @kessler_philipp]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.