Gori west Mostar

Koji će nam qrc ta istrošena qrava.
Ma ne zna ni on sta je misio. Inace ne odgovaram djeci na komentare al sam stvarno mislio da sam propustio nesto.
Još jedna osoba više kad mu se bude psovaloEspiritosanto je napisao/la: ↑19 avg 2023, 21:38Gigara se oženio,čestitke jednom od najboljih BiH sudija![]()
tabba77 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 21:39Još jedna osoba više kad mu se bude psovaloEspiritosanto je napisao/la: ↑19 avg 2023, 21:38Gigara se oženio,čestitke jednom od najboljih BiH sudija![]()
![]()
Vala iskreno meni je ono bezveze potez Cocalica. Mislim da bi svi pljuvali sudiju da je bilo obrnuto.
Mlada se zove Irena,bit će popularno ime na ovom pdf -u sigurnotabba77 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 21:39Još jedna osoba više kad mu se bude psovaloEspiritosanto je napisao/la: ↑19 avg 2023, 21:38Gigara se oženio,čestitke jednom od najboljih BiH sudija![]()
![]()
Belegija je napisao/la: ↑19 avg 2023, 21:41Zeljo i Sarajevo nikada nece biti ozbiljni klubovi sa ovakvim pristupom. Evo zeljkan u evropi odlicno izgledao, protiv dodikovaca isto tako. Sada imaju malo losijeg protivnika i odmah se opustili i igraju preko kurca. Unaprijed upisali pobjedu. Isto to radi i Sarajevo. Zato grinjski dominira ligom.
.Espiritosanto je napisao/la: ↑19 avg 2023, 21:38Gigara se oženio,čestitke jednom od najboljih BiH sudija![]()
Trenutno korisnika/ca: Balorda, denimen99, Hajdeee, laszlo, MaroonBjelave, perodeformero, Vanja8 i 46 gostiju.