Pretkvalifikacije za OI 2024

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

lumani
Kontakt:

Re: Pretkvalifikacije za OI 2024

Post Postao/la lumani » 19 avg 2023, 18:03

filip13 je napisao/la:
19 avg 2023, 17:52
Je li ne možete u priv. poruka sipati jedni drugima uvrede??

@Lumani,ja koliko kontam ti imaš minimalno 40 godina ako ne i više,zar je tebi ok da ti u tim godinama nekoga konstantno vrijeđaš na forumu,osobu koju uopće ne znaš??
Jesam li tebe kada uvrijedio :?:

filip13

Post Postao/la filip13 » 19 avg 2023, 18:08

lumani je napisao/la:
19 avg 2023, 18:03
filip13 je napisao/la:

@Lumani,ja koliko kontam ti imaš minimalno 40 godina ako ne i više,zar je tebi ok da ti u tim godinama nekoga konstantno vrijeđaš na forumu,osobu koju uopće ne znaš??
jesam li spomenuo da jesi???

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 19 avg 2023, 18:09

filip13 je napisao/la:
19 avg 2023, 18:08
lumani je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

Pa onda trebaš znati da je nego drugi prvi poveo vrijedati

filip13

Post Postao/la filip13 » 19 avg 2023, 18:15

lumani je napisao/la:
19 avg 2023, 18:09
filip13 je napisao/la:
19 avg 2023, 18:08
lumani je napisao/la:

Pa onda trebaš znati da je nego drugi prvi poveo vrijedati
zar stvarno to trebam znati, ko je prvi počeo vrijedjati, ili je vrlo lako primijetiti da niko od vas ne prestaje s time,a osobito pada u oči to s tvoje strane jer si vjerovatno duplo ako ne i više stariji od tih drugih
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 19 avg 2023, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 avg 2023, 18:17

AshburtonG je napisao/la:
19 avg 2023, 16:44
RoninX je napisao/la:
19 avg 2023, 15:43
Lumani kralj provukao narativ da je Musa povukao u posljednjoj cetvrtini :rol:
Eh to je kod mene fkt prelilo casu. Ovo sto brani selektora i sve ostalo, ne razumijem se u tu pozadinsku spiku, nit me interesuje, ali svako moze imat oko tih stvari drugaciju percepciju, pa mu i ne zamjerim. Medjutim pokusavat pravit ovdje sve nas pravit budalama, kao da smo gledali radio-prijenos tekme, s ovim narativom o kljucnoj roli Muse je fkt jeftin pokusaj manipulacije. Da je Musa za kljucne momente, ne bi presjedio svaku EL tekmu u najbitnijim momentima, dok penzioneri rjesavaju iste.

Ono sto me kod njega bas nervira je sto npr. nema mjeru i osjecaj kad ga ne ide. Mogao bi naucit od Lazica, koji je jucer nakon par katastrofalnih suteva isao skoro iskljucivo na ulaz i igru ledjima. S druge strane imas Musu, koji ne moze bazen pogodit, a zeli vratit sut i samopouzdanje nekim dalekometnim trojkama s parkinga. :damn:
Pa udji sine, jadan ne bio, pod kos, svakako je to jedino sta radis na vrhunskom nivou. Zabij 2 ili 3 polaganja i onda je slobodno baci, pa kad bi tablu promasio. Cak je i Nurkic smirio strasti i odigrao solidno drugo poluvrijeme. Medjutim, ako Musa bude imao ovakvu selekciju suteva uz konstantan brainfart Juke, te koncentracija na sve, osim na situaciju na terenu, pocijepat ce nas Poljaci gore nego u grupi.
Ova ekipa ima strasan upside, ali na terenu izgledaju kao raspustena banda, sto nije ni cudo s trenerom koji nema ni gram autoriteta. Pa jedan yebeni Gegic ti se unosi u facu. Halo, Gegic?! Pa samarcinu bih mu zavezao odmah na klupi i Bog ga ne bi vratio u repku vise.
Pa i jest povukao na kraju meča i ubacio par bitnih poena a da je bio loš ostatak meča isto jest.

Mi igramo loše, nema ovdje neke taktike i sve se svodi na individualni kvalitet i ovdje jesmo najjači jer par igrača ostalim repkama fali. Adis nikako da skonta da ne može igrati sa 2 centra i to vidi svaki laik. Alibegović mora imati veću minutažu jer jedina prava četvorka a jedino Juka i Garza mogu skupa igrati od centara ali i to jedan kraći period.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 19 avg 2023, 19:21

Slazem se, ako se to odnosi na zadnje 2 minute utakmice, gdje su nam Izraelci poklonili 9 bacanja u 90sec, pogotovo ona 3 od Muse. Prije toga je ciglario otvorenu trojku, promasio polaganje i izgubio 2 ciste lopte. Imali smo vise srece, nego pameti u zavrsnici. Da nije ubacio to na kraju, razapet bi bio i direktan krivac za eventualni poraz, jer je grijesio bas gdje smo trebali lomit tekmu u 4/4. Od igraca Reala ocekujes da ne srlja, a on je upravo to radio, sve do tog spomenutog faula gdje je dobio tri bacanja.

Na mirnoj ruci pri bacanjima mu skidam kapu.

Meni je najfrapantnija cinjenica da je onaj njihov centar ubacio skoro 30p, a na ledjima je imao 2 centra protiv sebe. S druge strane, onaj C kod Poljaka se nije naigrao protiv nasih "nebodera". Kljucna ce bit odbrana na njihovim suterima, jer ako ih budemo pustali kao u prvoj tekmi, opet ce nas ulupat nogama.

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 19 avg 2023, 21:02

19 avg 2023, 16:44
RoninX je napisao/la:
19 avg 2023, 15:43
Lumani kralj provukao narativ da je Musa povukao u posljednjoj cetvrtini :rol:
Eh to je kod mene fkt prelilo casu. Ovo sto brani selektora i sve ostalo, ne razumijem se u tu pozadinsku spiku, nit me interesuje, ali svako moze imat oko tih stvari drugaciju percepciju, pa mu i ne zamjerim. Medjutim pokusavat pravit ovdje sve nas pravit budalama, kao da smo gledali radio-prijenos tekme, s ovim narativom o kljucnoj roli Muse je fkt jeftin pokusaj manipulacije. Da je Musa za kljucne momente, ne bi presjedio svaku EL tekmu u najbitnijim momentima, dok penzioneri rjesavaju iste.

Ono sto me kod njega bas nervira je sto npr. nema mjeru i osjecaj kad ga ne ide. Mogao bi naucit od Lazica, koji je jucer nakon par katastrofalnih suteva isao skoro iskljucivo na ulaz i igru ledjima. S druge strane imas Musu, koji ne moze bazen pogodit, a zeli vratit sut i samopouzdanje nekim dalekometnim trojkama s parkinga. :damn:
Pa udji sine, jadan ne bio, pod kos, svakako je to jedino sta radis na vrhunskom nivou. Zabij 2 ili 3 polaganja i onda je slobodno baci, pa kad bi tablu promasio. Cak je i Nurkic smirio strasti i odigrao solidno drugo poluvrijeme. Medjutim, ako Musa bude imao ovakvu selekciju suteva uz konstantan brainfart Juke, te koncentracija na sve, osim na situaciju na terenu, pocijepat ce nas Poljaci gore nego u grupi.
Ova ekipa ima strasan upside, ali na terenu izgledaju kao raspustena banda, sto nije ni cudo s trenerom koji nema ni gram autoriteta. Pa jedan yebeni Gegic ti se unosi u facu. Halo, Gegic?! Pa samarcinu bih mu zavezao odmah na klupi i Bog ga ne bi vratio u repku vise.
Zato se dokazuje na sulejmanovicu koji je bar duplo bolji igrač. Gegica ne smije pogledati i neke druge.
Za ono unošenje trener sa karakterom bi i pet puta boljeg igrača poslao momentalno u svlačionicu.
Jednostavno bekir osim što je los trener je izgleda i neko kome se kroji spisak.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 19 avg 2023, 21:09

Nevezano za ishod sutrasnjeg finala, nama da budemo bas ozbiljna i respektabilna ekipa treba solidan play i dobar trener. Steta sto sad nemamo trenera jer smo prije odlicne trenere imali ali sa limitiranim rosterom.

Bekir ima cudnih odluka ali sve dok ga prate rezultati, a za sad prate, ne moze mu se puno osporiti. Ono sto je jasno i evidentno je da smo kao raspustena banda na terenu i na time outu i to se ne smije dozvoljavati sve da prodjemo na OI. One utakmice znaju otici u jedan posjed a Jusuf gubi loptu jer se svadja sa sudijama. Ne znam zaista s cime da uporedim taj debilizam.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 19 avg 2023, 21:26

Wanderson je napisao/la:
19 avg 2023, 15:54
Lumani je hinjo, sarajevski smecar osoba s kojom samo guzicu treba obrisati.

Pljuvao je Bosnica jer sarajevski prevaranti nisu mogli krojiti spisak i birati pomocnike, a naravno da uzdize ovog levata sarajevskog na klupi.
Tebe je sarajlija @Evander pozvao , napisao vrijeme i lokaciju gdje ti hoćeš . Čovjek je javno ostavio svoj broj telefona . Naravno ti si se ušutio kao pichka .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 19 avg 2023, 21:30

VensanKasel je napisao/la:
19 avg 2023, 21:26
Wanderson je napisao/la:

Pljuvao je Bosnica jer sarajevski prevaranti nisu mogli krojiti spisak i birati pomocnike, a naravno da uzdize ovog levata sarajevskog na klupi.
Tebe je sarajlija @Evander pozvao , napisao vrijeme i lokaciju gdje ti hoćeš . Čovjek je javno ostavio svoj broj telefona . Naravno ti si se ušutio kao pichka .
Ja dosao sacekao niko nije stigao.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 avg 2023, 21:40

Wanderson je napisao/la:

Jel to ono od prije par godina ili je to nešto novo? Ali, razumljivo, malo ko bi smio na crtu evanderu. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 19 avg 2023, 21:43

Unofficialpage je napisao/la:
19 avg 2023, 21:40
Wanderson je napisao/la:

Jel to ono od prije par godina ili je to nešto novo? Ali, razumljivo, malo ko bi smio na crtu evanderu. :mrgreen:
Pa decko je Seljak i kraj price :thumbup: **** Sarajlijama mater da su **** Bosnica a ne zna da je isti iz Sarajeva :rol: :rol:

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 19 avg 2023, 21:47

Treba ugovorit fight evandera i rija. Oni stalno pozivaju na susrete uzivo. :rol:

filip13

Post Postao/la filip13 » 19 avg 2023, 21:48

najpametnije bi bilo ako sutra repka pobijedi otvoriti drugu temu ,a ovu prepustiti onim koji vrijeđaju jedni druge,prijete

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 19 avg 2023, 21:48

Unofficialpage je napisao/la:
19 avg 2023, 21:40
Wanderson je napisao/la:

Ma ono prije 3 godine , čini mi se .

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 19 avg 2023, 21:51

Najveca pizda na forumu al' najjace su njegove price da je kao on tu prijetio, a pizda se nije smjela javiti na broj pa me zvala u 2 ujutro kad sam se javio kaze ja mislio ti dijete, suplju pricu prosipa, ja mu poslao lokaciju rekao cekam te sutra do 12 tu i tu, kaze doci cu ja i jos 10 ljudi sa mnom, naravno nije niko dosao i nit mi se javio.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 19 avg 2023, 21:52

19 avg 2023, 21:47
Treba ugovorit fight evandera i rija. Oni stalno pozivaju na susrete uzivo. :rol:
Ja sam sjedio sa Riom , prošle godine u Majstoru za pivo . Očekivao sam da se javi opet kad dođe u Sarajevo , ali pošto se oženio yebi ga el papucho je postao .

Evandera znam isto sa Vojničkog je , pozdravim se .

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 19 avg 2023, 21:54

Wanderson je napisao/la:
19 avg 2023, 21:51
Najveca pizda na forumu al' najjace su njegove price da je kao on tu prijetio, a pizda se nije smjela javiti na broj pa me zvala u 2 ujutro kad sam se javio kaze ja mislio ti dijete, suplju pricu prosipa, ja mu poslao lokaciju rekao cekam te sutra do 12 tu i tu, kaze doci cu ja i jos 10 ljudi sa mnom, naravno nije niko dosao i nit mi se javio.
:rol:

Sad cekamo odgovor,tagujte @evandera :kafa:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 19 avg 2023, 21:56

L-Train je napisao/la:
19 avg 2023, 21:54
Wanderson je napisao/la:
19 avg 2023, 21:51
:rol:

Sad cekamo odgovor,tagujte @evandera :kafa:
Apsolutno se slažem , @Evander nam je ostao dužan za ovo :kafa:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CAZIN, Jabroni, Mostarska, sagitarius i 63 gosta.