Pretkvalifikacije za OI 2024
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Pretkvalifikacije za OI 2024
Malo da se vratimo na kolosijek. Na čemu da gajimo optimizam sa 17 izgubljenih u prosjeku i sutu za 3 ispod 25 %, protiv ekipe kao što je poljska na njihovom teren.
Zakon velikih brojeva

Ne može bekir 5 utakmica zaredom imati užasnu pripremu i rotacije, mora jedna biti samo loša

Prevrtim forum od utakmice sa Izraelom i stvarno smo bolesna nacija, kakvih sve komentara za ne povjerovati, svaka nam čast
Ili ima dosta ljudi koji gledaju košarku od reprezentacije do reprezentacije u medjuvremenu pročitaju na portalima Musa ubacio 20 poena u Realu, prva petorka Eurolige, prva petorka ACB i onda očekuju svaki meč koji gledaju u reprezentaciji partiju kao u prvoj četvrtini protiv Madjarske 15 poena valjda znači 60 u prosjeku uz koketiranje sa tripl-dablom ili su ljudi toliko isfrustrirani da je onda tu frustraciju najlakše izbaciti na jednom ovakvom mjestu kao što je forum, jer kući ne smije ženi na poslu ne smije šefu, u svom mjestu ne smije od nekog baje koji je na steroidima koji će poslije istući ženu itd.
Krenuo sam i pripremio sam se za jedan dugi post sa osvrtom i na utakmice i na komentare ali sjetim se da 80% tih ljudi koji su pisali u ovih par dana ne zna ko je Sorkin u košarkaškom svijetu i skontam da mi ne treba to, zato svim tim jedan sportski pozdrav i do pobjede sutra/danas ako ništa iskreno se nadam da svi ovdje navijamo za to

Ili ima dosta ljudi koji gledaju košarku od reprezentacije do reprezentacije u medjuvremenu pročitaju na portalima Musa ubacio 20 poena u Realu, prva petorka Eurolige, prva petorka ACB i onda očekuju svaki meč koji gledaju u reprezentaciji partiju kao u prvoj četvrtini protiv Madjarske 15 poena valjda znači 60 u prosjeku uz koketiranje sa tripl-dablom ili su ljudi toliko isfrustrirani da je onda tu frustraciju najlakše izbaciti na jednom ovakvom mjestu kao što je forum, jer kući ne smije ženi na poslu ne smije šefu, u svom mjestu ne smije od nekog baje koji je na steroidima koji će poslije istući ženu itd.
Krenuo sam i pripremio sam se za jedan dugi post sa osvrtom i na utakmice i na komentare ali sjetim se da 80% tih ljudi koji su pisali u ovih par dana ne zna ko je Sorkin u košarkaškom svijetu i skontam da mi ne treba to, zato svim tim jedan sportski pozdrav i do pobjede sutra/danas ako ništa iskreno se nadam da svi ovdje navijamo za to

SRETNO BOSNO I HERCEGOVINO!
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
U dosad 4 odigrane utakmice, ni u jednoj nisu prikazali puni kapacitet. Madjarsku ne racunam, posto je to bila gotova utakmica vec nakon prve cetvrtine. Iskreno se nadam da je danas dosao taj dan i da ce danas svi razvaliti - pogotovo defanzivno, gdje imamo ogroman potencijal koji jos nisu pokazali. Igrali su protiv Poljaka, vidjeli su ko sta moze i sad je red da im se revansiraju za taj poraz. Ako svi zategnu odbranu kako mogu i znaju, ako Nurkic bude ozbiljan kao protiv Francuza u Sarajevu, Musa racionalan i produktivan kao protiv Slovenaca u Kelnu i ako Garza nastavi tamo gdje je stao - ne sumnjam u pobjedu. Kljucno ce biti otvaranje utakmice. Ako im tu stvorimo pritisak pred domacim navijacima, ako ne budu imali otvorenih suteva i ako ih primoramo da napade uglavnom zavrsavaju u zadnjim sekundama i bez izradjene akcije - ne sumnjam da ce im uci voda u usi i da ce nasi to znati iskoristiti. U suprotnom, ako im ostavimo prostora da se razigraju i razmasu, te ako na poluvrijeme odu s nekom solidnom prednoscu - bojim se da ce se samo desiti suprotan scenarij. Btw, Alibegovic danas mora igrati vise.
Sretno, momci!
Sretno, momci!

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bez puno pametovanja....Izgubimo li u najjacem sastavu protiv ovakve "krnje" Poljske 2.put u nekoliko dana, pisaj ih sve redom.
Hvala lijepo.
Hvala lijepo.
-
- Kontakt:
Jel na Face Tv prijenos?
Da, tako kazu na FB
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
-
- Kontakt:
Pa ovo i jest živa istina. Evander je poznat kao pica, dođe, isprovocira i ode kao hinja. A u stvarnosti manji od makova zrna.L-Train je napisao/la: ↑19 avg 2023, 21:54Wanderson je napisao/la: ↑19 avg 2023, 21:51Najveca pizda na forumu al' najjace su njegove price da je kao on tu prijetio, a pizda se nije smjela javiti na broj pa me zvala u 2 ujutro kad sam se javio kaze ja mislio ti dijete, suplju pricu prosipa, ja mu poslao lokaciju rekao cekam te sutra do 12 tu i tu, kaze doci cu ja i jos 10 ljudi sa mnom, naravno nije niko dosao i nit mi se javio.![]()
Sad cekamo odgovor,tagujte @evandera![]()
Pocjepao bi ga Wanderson da je došlo do tog duela.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Ja ovdje vidim 5 za nas ili15+ za poljsku
Nikako neki treći rezultat
Nikako neki treći rezultat
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ne treba neka posebna sila i pamet da se pobijedi Poljska. Malo više zategnuti odbranu, smanjiti izgubljene lopte i ubaciti koju trojku više za promjenu i voila. Poljaci teško da mogu ponoviti te procente šuta za tri.
Poljaci strašno šutaju trojke kroz cijeli turnir, trenutno su na 40% što je brutalno. U prosjeku pogađaju 10 trojki po utakmici na 25 šuteva, to je stvarno baš prebrutalno za ekipu koja objektivno nije šuterski toliko kvalitetna.
Očigledno da to nije slučajnost jer eto mogli su nas slučajno zatrpati u grupi, ali poslije su zatrpali i Portugalce i Estonce, zabili su im po 11 trojki sa tim što su protiv Portugala imali 11/27 (oko 40 posto) što je odlično, a protiv Estonaca 11/17 što je skoro 65% i to je, ne znam, nerealno zaista
E sad šta očekivati danas, da li je to ta utakmica gdje će ih stati što nije nemoguće ili će nastaviti pogađati ovako u kontinuitetu što isto nije nemoguće, teško je predvidjeti. Mi ih svojom odbranom definitivno možemo natjerati da se pomuče i za te trojke samo je pitanje hoćemo li to uraditi.
Sa druge strane, mislim da je možda danas vakat da se i nama desi utakmica da zabijemo 10 trojki, ja mislim da je red da nas prosere
Očigledno da to nije slučajnost jer eto mogli su nas slučajno zatrpati u grupi, ali poslije su zatrpali i Portugalce i Estonce, zabili su im po 11 trojki sa tim što su protiv Portugala imali 11/27 (oko 40 posto) što je odlično, a protiv Estonaca 11/17 što je skoro 65% i to je, ne znam, nerealno zaista

E sad šta očekivati danas, da li je to ta utakmica gdje će ih stati što nije nemoguće ili će nastaviti pogađati ovako u kontinuitetu što isto nije nemoguće, teško je predvidjeti. Mi ih svojom odbranom definitivno možemo natjerati da se pomuče i za te trojke samo je pitanje hoćemo li to uraditi.
Sa druge strane, mislim da je možda danas vakat da se i nama desi utakmica da zabijemo 10 trojki, ja mislim da je red da nas prosere

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sretno momci.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Sad kad forumski intelektualci krenu sa vrijeđanjem, ja sam protiv Izraela morao djecu u drugu sobu odvest kad sam čitao komentare.
Mene je bilo stid u njihovo ime.
Sretno momci, vi ste naš ponos i dobro znam da čitate forum, ove iskompleksirane što vas vrijeđaju zanemarite.
Mene je bilo stid u njihovo ime.
Sretno momci, vi ste naš ponos i dobro znam da čitate forum, ove iskompleksirane što vas vrijeđaju zanemarite.
Sretno momci 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Garza 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
molim dobre ljude po treci put za link
Sarmica, japa, LlullSergio, theKuPuS i Wandelanoite - najveci papci na ovom forumu