Cudniji su mi igraci, Nurk ili ko vec sto se uopste primaju i dozivljavaju komentare razjarene mase..badboy je napisao/la: ↑20 avg 2023, 16:36Kad utakmicu izgubis na jednu loptu i to bukvalno po cetvrtinama na jednu loptu, u prepunoj dvorani, uz blago domacinsko sudjenje, nema se tu sta filozofirat. Ako je cilj bio osvojiti ovaj turnir, onda razloge za neuspjeh treba trazit prije ove tekme. Kako su se skupljali i pripremali, kako ih je savez - drzava podrzala u odnosu na sve druge selekcije koje su bile dio turnira ovo je vise nego realno. Doci s 1 i pripremnom utakmicom (dvije sa Obalom
Slonovace ne treba ni uzimat u obzir jer su ovi u sastavu s kojim su igrali totalno nekonkurentni) , gdje ti se dva najjaca igraca, “s plaze”, prikljuce jace od sedmicu dana prije i igrati ovo finale je skorz ok. Mi smo svakako poznati po nadrealnim ocekivanjima od nasih selekcija i klubova pa tako i ovdje neki su ovo (ko Bekir na timeout-u nas vec zamislili u Parizu). I da su pobjedili veceras, naravno bilo bi lijepo, za prestiz, satisfakcija njima koji su proveli ljeto trenirajuci a sto se tice Olimpijade svakako je ne bi vidjeli, jer mi u najludjem sastavu ne mozemo bit konkurentni tim selekcijama, ne igracki nego kao savez i sistem. A ovima sto su opleli po Musi i Jusufu, pa tjeraju, psuju, i dijele epitete, stavite malo prst na celo prije nego pritisnete enter.
Pretkvalifikacije za OI 2024
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: Pretkvalifikacije za OI 2024
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Jakobsen91
- Kontakt:
Da mi je neko rekao da cemo imati manje tournovera od njih, i bolji procenat suta za tri poena i izgubiti mec rekao bih mu da je lud. Jos da mi kaze da ce Atic biti na korak od triple double, e pa nerealno. Jusuf se u drugom poluvremenu nije pojavio, bez obzira na udvajanja jedan poen je sramotan. O Musi je suvisno i pricati, ako nema slobodnih bacanja iz koje ce crpiti samopouzdanje i sve drugo staje. A obicno slobodnih bacanja nema u bitnim utakmicama, kad sudije pustaju malo cvrscu igru i eto ti problema. U pet na pet igri je zaista napadacki skroman, s obzirom kakve brojke ima. Sve u svemu od ostalih momak danas jako dobar doprinos, ali dvije glavne vedete ocaj.
Najveci dobitak ovog turnira je Atic, posebno ova partija danas, fizicki djeluje top spreman. Prenosi loptu, ganja uglavnom najboljeg protivnickog ofanzivca igra preko 30 min i ne osjeti se umor. Ako bilo sta ima pozitivno na ovom turniru, onda je to valjda on. Na kraju je mogao sutirati i trojku ali vidi se da ne smije, isto i s Musom, kao ne moze se osloboditi cuvara, ko veli sto dalje od mene.
Najveci dobitak ovog turnira je Atic, posebno ova partija danas, fizicki djeluje top spreman. Prenosi loptu, ganja uglavnom najboljeg protivnickog ofanzivca igra preko 30 min i ne osjeti se umor. Ako bilo sta ima pozitivno na ovom turniru, onda je to valjda on. Na kraju je mogao sutirati i trojku ali vidi se da ne smije, isto i s Musom, kao ne moze se osloboditi cuvara, ko veli sto dalje od mene.
Ne kontam potrebu za psovanjem igračima,treneru,nikako ne kontam to
Ja mislim da Musa nikad nece biti igracina jer ga na velikim utakmicama osim Slovenije i Njemacke na Eurobasetu nema nigdje, ni ovdje ni u Realu. Decko ne zna da igra pod pritiskom i to je ono sto diferencira velike igrace od onih koji nisu veliki. Koliko je danas promasaja imao i ono u zadnjoj minuti gdje ide na ulaz i i promasuje. Cak nam i Ponitka pokloni sansu za produzetke i u tom napadu 10 sekundi prije kraja Atic daje loptu Garzi... Nejasno totalno. Ali i ovo je veliko s obzirom u kakvim su se uslovima momci pripremali. I ne mogu da vjerujem da Bosnje po fb pljuju Jusufa, koliko je skokova uzeo i dobrih pasova dao, sta mi ocekujemo svaku utakmicu 20+ od njega?
-minut i nesto do kraja,egal i sut za tri preko ruke sa 10 metara
-kad treba sut za tri,zabija se u reket
Hvala dovidjenja i prijatno,jedini si krivac danas i to je to
-kad treba sut za tri,zabija se u reket
Hvala dovidjenja i prijatno,jedini si krivac danas i to je to
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
E cuj sta ocekujemo od centra Portlanda protiv igraca Laska...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ja mislim da nije stvar manjka muda, srece, volje i sl. nego jednostavno i Nurkic i Musa imaju jako nizak kosarkaski IQ. Zbog toga redovno rade nebulozne stvari.
1921
Musa nas je kostao i losom odbranom, kad se njihov igrac privukao na zicer. Ostade mu hajlajt karijere trica, jel ono bjese bugarima u nakvim kvalifikacijama?
Po uzoru na onu modernu furku u nba...
You are NOT Him!!
Pecat udaren.
S ovom pickicom mi nikad nista necemo postici. Nama treba nas lorenzo brlwn koji ce trpat u clutch zavrsnicama jer mi takvog igraca nemamo jos od Nene i Mrse.
Volio bih da neki novinar pita Aziza Becira za Biberovica, uvjeren sam da laze, da kupuje sebi vrijeme nudeci nam laznu nadu.....jos jednom pogledaj sastav tima od kojeg si uspio dvaput izgubit, šibicaru mahalski...SRAM te bilo! I nabijem one koji te dovedose
Po uzoru na onu modernu furku u nba...
You are NOT Him!!
Pecat udaren.
S ovom pickicom mi nikad nista necemo postici. Nama treba nas lorenzo brlwn koji ce trpat u clutch zavrsnicama jer mi takvog igraca nemamo jos od Nene i Mrse.
Volio bih da neki novinar pita Aziza Becira za Biberovica, uvjeren sam da laze, da kupuje sebi vrijeme nudeci nam laznu nadu.....jos jednom pogledaj sastav tima od kojeg si uspio dvaput izgubit, šibicaru mahalski...SRAM te bilo! I nabijem one koji te dovedose
Ybte led strasno sta citam

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
9 sati sam putovao sa manjom grupom,sta reci ,nije mi zao ,ali jeste voziti opet 9...
Tekma prljava dosta gresaka.Na kraju sitnice odluce Lazic dva zicera ,Nurk protiv dosta nizeg a Musa a vise sutira nego napada a ovo drugo je valjda njegova jacina........Gegic sta reci pokusava...Atic dosta dobar..Alibegović jedan dobar napad pa dvije greške.Garza borben .....Poraz je tezak ,pa je realno da mijenjaju Selektora ,valjda izaberu boljeg.
Go BIH.
Tekma prljava dosta gresaka.Na kraju sitnice odluce Lazic dva zicera ,Nurk protiv dosta nizeg a Musa a vise sutira nego napada a ovo drugo je valjda njegova jacina........Gegic sta reci pokusava...Atic dosta dobar..Alibegović jedan dobar napad pa dvije greške.Garza borben .....Poraz je tezak ,pa je realno da mijenjaju Selektora ,valjda izaberu boljeg.
Go BIH.
-
- Kontakt:
Ona trica Balcerowskog za izjednacenje je prelomila utakmicu. Od tog trenutka, mi smo se raspali
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Na stranu Musine gluposti, ali gubiš 3 razlike, imaš napad i 25 sekundi do kraja, trener crta akciju za dva poena, pa ćemo kasnije praviti faul i nadati se da će promašiti bar jedno?
Nisam nešto stručan za košarku, ali ono što sam gledao, ljudi obično šutiraju za tri poena u posljednjem napadu, pa čak i kad je minus 2.

Nisam nešto stručan za košarku, ali ono što sam gledao, ljudi obično šutiraju za tri poena u posljednjem napadu, pa čak i kad je minus 2.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad vidim ko se sve predstavlja kao navijač i patriota mi i ne zaslužujemo neki uspjeh.
Ne može se očekivati na terenu ozbiljnost kad je nema na vrhu piramide, krenuvši od saveza ali i same države kojoj puca racku za ovu reprezentaciju.
Ne može se očekivati na terenu ozbiljnost kad je nema na vrhu piramide, krenuvši od saveza ali i same države kojoj puca racku za ovu reprezentaciju.
Ma nije tu neobicno ici na brzu realizaciju za 2 poena, ali jest u toj situaciji spustati loptu Nurkicu. A Nurkicu svejedno jel igra protiv 20 cm vecih ili nizih centara kad se svakako spetlja, noge mu krivudaju ko da ima dva promila, a kosarkaska lopta se pretvori u vreli lonac vode.Virtu4l je napisao/la: ↑20 avg 2023, 16:49Na stranu Musine gluposti, ali gubiš 3 razlike, imaš napad i 25 sekundi do kraja, trener crta akciju za dva poena, pa ćemo kasnije praviti faul i nadati se da će promašiti bar jedno?![]()
Talentovan ko bukva.
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 20 avg 2023, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
Nije to rijetkost al inace se ide na neku akciju koja ce uhvatiti odbranu nespremnom, a ne usporeni snimak i spustanje Nurkicu u post nakon sto je promasio Boga oca.Virtu4l je napisao/la: ↑20 avg 2023, 16:49Na stranu Musine gluposti, ali gubiš 3 razlike, imaš napad i 25 sekundi do kraja, trener crta akciju za dva poena, pa ćemo kasnije praviti faul i nadati se da će promašiti bar jedno?![]()
U najmanju ruku kao da protiv Gobera ocekujemo 15 poena.Ovi likovi su ti isti ko Ploco,zato i nemamo napretka.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne trebate toliko kukati i imati negativan stav, sad će doći mali iz saveza sa podignutim zastavama i demagoškom pričom da to sve vaše obori...
Nadam se da vam je sad jasno zasto je Beciragic bio protiv toga da igramo ove pretkvalifikacije. Lik nikad nije ni vjerovao da mi mozemo proci, a znao je da bi to moglo ugroziti njegovu stolicu. Mi se necemo ni na EP kvalifikovati sa njim
Musa i Nurkic trebaju psihologa, jer ti momci nisu cisti u glavi. To sam jednom vec pisao.
Musa i Nurkic trebaju psihologa, jer ti momci nisu cisti u glavi. To sam jednom vec pisao.
U ovim situacijama moze akcija i za 2, ali za brza dva, da ti ostane vremena da napravis faul i dovoljno vremena za zadnji napad da vidis sta ces, sta ti treba. Brz prenos lopte i na “foru” ako prodje jer svi ocekuju dug napad do kraja i akciju za tri.Virtu4l je napisao/la: ↑20 avg 2023, 16:49Na stranu Musine gluposti, ali gubiš 3 razlike, imaš napad i 25 sekundi do kraja, trener crta akciju za dva poena, pa ćemo kasnije praviti faul i nadati se da će promašiti bar jedno?![]()
Problem je da ono sto im je rekao da urade (koliko sam mogao upratit na time out-u) nisu izveli kako treba a to je vec stvar uigranosti ili koncentracije, ili sta vec..
- AshburtonG
- Kontakt:
S obzirom kako je ovaj sutirao slobodna, nije ni losa to taktika bila, samo sto su ovih umjesto brze realizacije potrosili cijeli napad. Da je usla ta brza dvojka, opet bi nakon faula mogli sutat za 3, gdje bi imali i sut za pobjedu u slucaju da ovaj promasi jedno bacanje.Virtu4l je napisao/la: ↑20 avg 2023, 16:49Na stranu Musine gluposti, ali gubiš 3 razlike, imaš napad i 25 sekundi do kraja, trener crta akciju za dva poena, pa ćemo kasnije praviti faul i nadati se da će promašiti bar jedno?![]()