Potpisuje sutra.
RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Ma dok uđe u formu prođe jesen
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Nekako previse ovih centarsuteva i visoki lopti, malo se Gradu igra. Svi pokusavaju loptu ubacit u 16m
Ekipa def ima kvalitet e sad je samo pitanje hoce li to iskoristit
Ekipa def ima kvalitet e sad je samo pitanje hoce li to iskoristit
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Ne moze Halilovic vise igrati, na staru slavu,pusti te price, onda daj Duska Bajevica ubaci, nidje veze ta prica, ne moze covjek ozbiljan fudbal igrati. I opet je neke poglede upucivao na tribine, bas sam blizu sjedio momka koji ga je prozivao. Iskren moram bit ovaj put je s razlogom, piydilo je 150 ljudi oko mene, nije bezveze. Okuratio se dosta i svaki je zavrsio van kluba jako brzo, Feja klupiraj ga. A da ne pricam o tome kako je grozan bio, onu poziciju ne moze igrati ni u ludom ludilu.
Druga stvar, Haskic nabija lopte bezveze, nisam kao oni klinci sto ga dozivaju hajde hajde, puno se od njega ocekuje, ali nije to taj Nermin.
Lija nervozan ko cuko, vise se skoncentrisao na to da sudiji odmahne rukom nego nesto odigra,iako je bio pokretan i odigrao. Zvona ne zna puno,ali je borben i srcan,nagradi ga Bog s vremena na vrijeme golom i nekim epitetom "heroja". Za mene Orec opet odigrao ono sto se od njega ocekuje, vise nego korektno. Sturm ala Dario, znaci identicne kretnje osim sto Klemen malo vise lopte zna igrati.
Nabacili smo nekih veznjaka u prelaznom roku i opet nam fali veznjak da nas poveze.
Svaka cast malom Kadricu, on mozda moze malo bolje od onoga ali se borio ko tigar.
Gulas jako pismen igrac , nije sad nesto odigrao sman zaman, nisam ni ocekivao, prvi put istrcao tu, ali pismeno,kulturno,lijepo i moze biti od pomoci.
Onaj domic je jžsljedeci out
Druga stvar, Haskic nabija lopte bezveze, nisam kao oni klinci sto ga dozivaju hajde hajde, puno se od njega ocekuje, ali nije to taj Nermin.
Lija nervozan ko cuko, vise se skoncentrisao na to da sudiji odmahne rukom nego nesto odigra,iako je bio pokretan i odigrao. Zvona ne zna puno,ali je borben i srcan,nagradi ga Bog s vremena na vrijeme golom i nekim epitetom "heroja". Za mene Orec opet odigrao ono sto se od njega ocekuje, vise nego korektno. Sturm ala Dario, znaci identicne kretnje osim sto Klemen malo vise lopte zna igrati.
Nabacili smo nekih veznjaka u prelaznom roku i opet nam fali veznjak da nas poveze.
Svaka cast malom Kadricu, on mozda moze malo bolje od onoga ali se borio ko tigar.
Gulas jako pismen igrac , nije sad nesto odigrao sman zaman, nisam ni ocekivao, prvi put istrcao tu, ali pismeno,kulturno,lijepo i moze biti od pomoci.
1981ultra je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:49Šta će mu napadač vidiš da je ziheraš i čkapi. Ovog treba poslat nek palamudi na TVumostar_mo je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:45Ko nije kriv ako nije on sto nemamo rezervnog napadaca? Naravno da je on kriv jer da je to detektovao kao neminovnost pojacali bi se i na toj poziciji , a ne naslagali bocne igrace ko krpetine u ladici.Bazinga12345 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:42**** ga, Haskić nije u formi trenutno i to je to, nije on kriv što nemamo nikog drugog da ubacimo u napad. Nažalost nismo zabili drugi gol na početku drugog poluvremena i tu nam je bio kraj.
Tacno. To mu je najveci problem. Phicketina i mrtvi ziheras. Eno Hara ga je opleo na facebooku u lajvu.

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Sta je reko demagog poslije utakmice?
-
- Kontakt:
Ono njegovo
I Mostarske kiše kao da su stale
-
- Kontakt:
A i feja ko da knjige pise, stvarno i hladne i vruce glave pocinje da se penje na vrh muskog spolnog organa
-
- Kontakt:
Feji je vrijeme sa odstupi, nepostojanje nikakve igre, taktike ni bilo cega je ocigledno, ali i problemi koje ima sa nekolicinom igraca i na kojima on pokusava siljiti ****, kao on neki glavni baja u klubu je puno veci problem. Treba biti realan, njegovo ponasanje prema igracima je dovelo do toga da ga bojkotuju i sto duze bude na klupi vise cemo bodova zijaniti gdje realno ne bi trebali.
Feja vrijeme j!
Feja vrijeme j!
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Andjusic se bar trudio koliko god se ocekivalo od njega, dao je dosta od sebe. Ovo ne ide pa ne ide.Direktorcic je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:59Ne moze Halilovic vise igrati, na staru slavu,pusti te price, onda daj Duska Bajevica ubaci, nidje veze ta prica, ne moze covjek ozbiljan fudbal igrati. I opet je neke poglede upucivao na tribine, bas sam blizu sjedio momka koji ga je prozivao. Iskren moram bit ovaj put je s razlogom, piydilo je 150 ljudi oko mene, nije bezveze. Okuratio se dosta i svaki je zavrsio van kluba jako brzo, Feja klupiraj ga. A da ne pricam o tome kako je grozan bio, onu poziciju ne moze igrati ni u ludom ludilu.
Zvonu pljuju sa svih strana a donio nam je bod, to je dovoljan komentar o njemu.
Mali kadric leta okolo ko muha bez glave, imao je 10 izgubiljenih lopti, decko samo tu postoji i to je to.
Za pocetak mijenjati trenera pa ce se dalje vidjeti ko vrijedi i koliko.
-
- Kontakt:
Vise volim onakvog Kadrica nego onakvog Halilovica, tu je razlika bar za meneuser1986 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 00:07Andjusic se bar trudio koliko god se ocekivalo od njega, dao je dosta od sebe. Ovo ne ide pa ne ide.Direktorcic je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:59Ne moze Halilovic vise igrati, na staru slavu,pusti te price, onda daj Duska Bajevica ubaci, nidje veze ta prica, ne moze covjek ozbiljan fudbal igrati. I opet je neke poglede upucivao na tribine, bas sam blizu sjedio momka koji ga je prozivao. Iskren moram bit ovaj put je s razlogom, piydilo je 150 ljudi oko mene, nije bezveze. Okuratio se dosta i svaki je zavrsio van kluba jako brzo, Feja klupiraj ga. A da ne pricam o tome kako je grozan bio, onu poziciju ne moze igrati ni u ludom ludilu.
Zvonu pljuju sa svih strana a donio nam je bod, to je dovoljan komentar o njemu.
Mali kadric leta okolo ko muha bez glave, imao je 10 izgubiljenih lopti, decko samo tu postoji i to je to.
Za pocetak mijenjati trenera pa ce se dalje vidjeti ko vrijedi i koliko.
-
- Kontakt:
Kadric je duplo bolji igrac od Sikala useru, jedino ako si ti Sikalo ili neki njegov jaran pa blatis malog Kadrica
Od Šikala je sigurno više pokazao.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 00:09Kadric je duplo bolji igrac od Sikala useru, jedino ako si ti Sikalo ili neki njegov jaran pa blatis malog Kadrica
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Eto kako smo igrali kad je Vehabovic usao i poceo trcati i boriti se. Ko Ronalo je izgledao pored ovih
Ne mozes psovati igracima najmilije i ocekivat pozitivnu atmosferu unutar tima.nekoIzMostara je napisao/la: ↑21 avg 2023, 00:06Feji je vrijeme sa odstupi, nepostojanje nikakve igre, taktike ni bilo cega je ocigledno, ali i problemi koje ima sa nekolicinom igraca i na kojima on pokusava siljiti ****, kao on neki glavni baja u klubu je puno veci problem. Treba biti realan, njegovo ponasanje prema igracima je dovelo do toga da ga bojkotuju i sto duze bude na klupi vise cemo bodova zijaniti gdje realno ne bi trebali.
Feja vrijeme j!
Lik nije ni M od menadzera !
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 21 avg 2023, 00:14, ukupno mijenjano 3 puta.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Red Army
Typical Velež. Dođe pun stadion protiv GOŠK-a i Širokog i odmah kiksevi
Ne čudi me da smo najbolje igrali dok je Korona bila. Ništa, na nama je da idemo u Sarajevo. Feja burazeru, previše kikseva na domaćem terenu. Kad se sjetim Bratstvo kući 0:2 nakon invazije na Otoku, ovo je sve dobro
I KAD TI NE IDE
MOSTAR JE UZ TEBE

Typical Velež. Dođe pun stadion protiv GOŠK-a i Širokog i odmah kiksevi
Ne čudi me da smo najbolje igrali dok je Korona bila. Ništa, na nama je da idemo u Sarajevo. Feja burazeru, previše kikseva na domaćem terenu. Kad se sjetim Bratstvo kući 0:2 nakon invazije na Otoku, ovo je sve dobro

I KAD TI NE IDE
MOSTAR JE UZ TEBE
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Edo i njegovi centarsutevi popisam mu se na svakiMostarac1922 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 00:11Eto kako smo igrali kad je Vehabovic usao i poceo trcati i boriti se. Ko Ronalo je izgledao pored ovih
-
- Kontakt:
I ovo bi sad bio atomski Velez da je Haskic zabio penal protiv Goska i da je veceras iskoristio svoje sanse, jednostavno nece u go i to nas je kostalo bodova iz prethodne dvije utakmice
Valjda proradi protiv Sarajeva
Valjda proradi protiv Sarajeva

Kakva je ono postavka u prvih 45 minuta igre? Nedim postavio igru kao da je trener Širokog a ne trener Veleža. Ili je on pogriješio ili ga je trener Širokog nadmurio u svim mogućim trenerskim segmentima.
Vezni red trom, nikakav, bez agilnosti, želje i bilo čega. Azur Mahmić jest pogriješio ali vidjeli ste svi da je širio dvaput ruke da neko priđe a niko ne prilazi. Vehabović kada je ušao donio je borbenost i agilnost, a Haliloviću treba uručiti papire i zahvaliti se na saradnji.
Hrkač u 1 kolu povrijeđen i sada u 3. Hajde vidjet ćemo tog Brazilca.
Zvonić čist crveni karton, upitan je i onaj potencijalni penal. Također je u par navrata sudija navlačio ali drago mi je što je tribina reagirala s smijehom i dobacivanjima da da Velež nije Borac.
S ovim igračim kadrom a posebno trenerom, sredina tabele. Vidjet ćemo ih kad se budu branili kao u sljedećem kolu, baš me zanima kako će to izgledati.
Ja zaista ne znam što vi nazivate remi protiv Širokog kiksom. Ne računajući klerofašistički klub iz kamene a danas zapadnog Mostara, koji je to tim došao na stadio Rođene i presingom u 80 i nekoj minuti? Ljudi taktički odlični, spremniji triput od igrača Veleža ali s obzirom da imaju 60% nove ekipe trebat će im vremena za uigravanje. Ljudi će bit u vrhu tabele.
- Haskić penal protiv Goška, večeras dva zicera promašio.
- Ko je kondicioni trener Veleža? Jazvin? Pa bolje bi ih spremio neki forumaš. Za njega je Trnovac doktor nauka. Ekipa totalno nespremna.
Vezni red trom, nikakav, bez agilnosti, želje i bilo čega. Azur Mahmić jest pogriješio ali vidjeli ste svi da je širio dvaput ruke da neko priđe a niko ne prilazi. Vehabović kada je ušao donio je borbenost i agilnost, a Haliloviću treba uručiti papire i zahvaliti se na saradnji.
Hrkač u 1 kolu povrijeđen i sada u 3. Hajde vidjet ćemo tog Brazilca.
Zvonić čist crveni karton, upitan je i onaj potencijalni penal. Također je u par navrata sudija navlačio ali drago mi je što je tribina reagirala s smijehom i dobacivanjima da da Velež nije Borac.
S ovim igračim kadrom a posebno trenerom, sredina tabele. Vidjet ćemo ih kad se budu branili kao u sljedećem kolu, baš me zanima kako će to izgledati.
Ja zaista ne znam što vi nazivate remi protiv Širokog kiksom. Ne računajući klerofašistički klub iz kamene a danas zapadnog Mostara, koji je to tim došao na stadio Rođene i presingom u 80 i nekoj minuti? Ljudi taktički odlični, spremniji triput od igrača Veleža ali s obzirom da imaju 60% nove ekipe trebat će im vremena za uigravanje. Ljudi će bit u vrhu tabele.
- Haskić penal protiv Goška, večeras dva zicera promašio.
- Ko je kondicioni trener Veleža? Jazvin? Pa bolje bi ih spremio neki forumaš. Za njega je Trnovac doktor nauka. Ekipa totalno nespremna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.