Haskic nas je kostao cetri boda ali nece ga stalo i sta ces nije on kriv ne mozemo Haskicu zamjeriti proradit ce. Imam osjecaj kad ga krene ulazit ce odbijanci od potiljak u gol

RA

Ti si pravi optimistaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑21 avg 2023, 00:16Kadric super odigrao ali mlad je momak i ima snage samo za 60 minuta. Morao ga je zamjeniti sa Sikalom ne sto je lose igrao nego sto nije vise mogao. I ono ubacivanje Pece umjesto Rafe daj Feja presaberi se sta radis![]()
Haskic nas je kostao cetri boda ali nece ga stalo i sta ces nije on kriv ne mozemo Haskicu zamjeriti proradit ce. Imam osjecaj kad ga krene ulazit ce odbijanci od potiljak u gol
RA![]()
Sve se slazem samo bi htjeo jos nadodat da je gluposta ako produze sa hrkacem ugovor na dvije godine, pa covijeka vazda u nosilima ispracamo kad izlazi, dobar je igrac ali zahvalit mu se na kraju ugovora, i nadam se da ce ovaj feja brzo ici veze nemaMostarskiSin je napisao/la: ↑21 avg 2023, 00:17Halilovic, Mlinaric, Kadric - nijedan nema kapacitet za prvih 11 u iole ozbiljnijem klubu. U prvom poluvremenu Hrkac i Mahmic se dodaju 50 puta i nijedan od 3 veznjaka nije u stanju da pridje i prenese loptu, katastrofa. Ovo sto Halilovic igra moze odigrati i moj rahmetli dedo da sad ustane iz mezara. Fali ovdje posteni Hasanovic da unese energije medju ove mrtvace, cast izuzecima.
U napadu Haskic uzasan, totalno van forme a nemas nijednog napadaca na klupi da ga zamijenis.
Andjusic skroz korektan u prvom poluvremenu iako ne igra na svojoj poziciji i vadi ga doktor odmah na poluvremenu umjesto da ga pomjeris na desetku gdje ce biti u punom kapaciteti i uvedes drugo krilo.
Kako igraju Halilovic i ekipa, tacno sam pozelio mrtvog Prsesa vidjeti u prvih 11 koji, za razliku od ovih sto su igrali, svaki napad dodje po loptu i pokusa nesto povezati.
Guliashvili ima smisla definitivno, malo ga pustiti da se prilagodi i navikne na ekipu, mislim da ce nam biti najbolji krilni igrac.
Sto se Feje tice, pocinju se pricati mahalske da ga par igraca bojkotuje jer im yebe majke na treninzima redovno. Rano je pricati o otkazu ali ako sljedece 2 ne uzme 3-4 boda vakat je traziti zamjenu.
Crveni?
Direktorcic je napisao/la: ↑21 avg 2023, 00:23Samoubistvo je halilovica stavit na onu poziciju, nece mi u glavu to nikako od prve sekunde utakmice
Za tebe su svi sikalo, **** jedan, dobio si pare od kadricevog menadzer da seres ovdje u njegovu korist, i ti ces nesto pisati. Decko jadan ne zna je li dos’o ili pos’o, trci okolo bezveze, svaku drugu loptu je izgubio, a ove sto nije izgubio od njih nista nije uradio. Sramota za trenera.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 00:09Kadric je duplo bolji igrac od Sikala useru, jedino ako si ti Sikalo ili neki njegov jaran pa blatis malog Kadrica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.