Super liga Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Novi sampion Srbije ce da bude

Partizan
63
48%
Crvena zvezda
67
52%

Ukupno glasova: 130

Sektor10
Kontakt:

Re: Super liga Srbije

Post Postao/la Sektor10 » 20 avg 2023, 13:35

Za kraj, samo recite ljudima "iz Bosne koji nisu upuceni" odgovor na ovo pitanje.

Ko vam daje pare u kosarci? Koliko dugujete drzavi za porez? Jel taj Vucic? (naravno da ces da prospas price o "prodatim sezonkim")

Zasto vam Vucic daje tolike pare ? Da li je normalno da drzavi ne placate porez? Da li je normalno da vam drzava (Vucic) daje pare od kojih cete da platite pomenuti porez? Znaci, drzava vam da pare da joj platite pore? Imas li obraza majstore?

krlekapiten
Kontakt:

Post Postao/la krlekapiten » 20 avg 2023, 13:39

Ne vidi se nazalost Bajkoviceva slika s tortom i jedinicom na Marakani. To nikada nijedan srpski klub nije uradio ni za kakvu partiju. Vi jeste, jer ste SNS projekat.

Hapseni su zato jer su krali klub. Tzv. prica o curecim pastetama u lozi. Na kraju je sve zataskano.
Pricali su o tome svojevremeno. A pusteni samo zato sto su velicine.
A nagradjeni funkcijom predsjednika Saveza, iz koga je otjeran jedan Nemanja Vidic. Da ne govorimo da je prakticno i drugoj legendi tog kluba Draganu Stojkovicu zabranjen ulazak na Marakanu.

Kevi uputi taj kompliment o smrdljivosti.

KKP je samo od ulaznica uzeo 6 miliona evra prosle godine. Najskuplji i najveci trener je dosao jer je shvatio da KKP-u prijeti isto ono sto je uradjeno VKP-u pa nam reprezentacija vise nije nikakav faktor, a bila je dok je Partizan bio. Isto kao i kosarka. Njegov transfer u Partizan drzava je platila tacno 0 evra.

A ta 3 miliona koja je obecala za proslu godinu, Partizanu je dato 30%. Da ne pricamo da je mezimica dobila 6 puta vise. Jer kod mezimice nema odgadjanja dogovorenoh, sve i odmah. Dug od 16 bacit u smece. Od FMP napraviti novu Zvezdu i sve ispocetka.

Koliko si ogranicen najbolje svjedoci ta prica o Teleoptiku. Da te podsjetim 15 miliona maraka za Teleoptik je dao PSV u okviru transfera Kezmanu. Danas u naprednoj Srbiji taj Teleoptik je skoro pa unisten.

Tako da, sve mi diraj, samo Vucica nemoj, to je ta ciganska mantra....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 avg 2023, 14:03

@deantinho

Terza tu pricu o 55 mil prica da bi zamazao to sto smo i dalje u dugu, a kao sto sam rekao, preko 100 mil od evrope samo! Kako, pa tako sto smo u 2 navrata samo od ulaska u LŠ prihodovali oko 40 mil, od ulaznica u prvom navratu preko 5 miliona, u drugom oko 8 mil + TV prava, to ti je oko 55 mil €. Od 4 ucesca u LE smo dobili oko 50 mil € + za ulaznice 10-ak mil + tv prava = preko 60 mil sto u konacnici dodje do mojih 100 + mil. Ne znam sta nije jasno?

Od prodaje igraca smo u tom periodu zaradili preko 70 mil. €. (to sto ti nisi primijetio nema veze sa cinjenicama) = UKUPNO 170-180 mil €. za 5-6 sezona. U prosjeku 30-40 mil €. Budzet nije svake godine bio na nivou ovih realnih sadasnjih 40ak mil, pa eto neka je i 55 kao sto Terza kaze,a laze, nego je eksponencijalno rastao iz godine u godinu. 2017 kad se uslo u LE bio je nekih 10-12 mil €.

Sta kazes grupa Real, Porto, Marsej jaca od od ove Liverpool, PSG i Napoli? Kako, po cemu? Obje ekipe su imale prvaka evrope te sezone, ali slozices se da je Liverpool ipak veci klub i na papiru jaca ekipa od tog Porta koji je btw bio iznenadjenje. Liverpool je tada bio aktuelni viceprvak i posle prvak evrope! PSG kao i Real skup zvijezda, ali kao ekipa nista nisu uradili nijedni. Napoli i Marsej tu negdje. Jel i ona sa Arsenal, Šahtjor i Braga mozda jaca od Bayern, Totenhem i Oly? :mrgreen: Ne znam sto se hvatas samo LŠ. Kazem ti, u LE ste bili kanta za nabijanje, a u poslednjih 5-6 god ste respektabilna ekipa koja je 2x prezimila preko LE, uzela 5x vise bodova nego kada ste bilo gospodari i apsolutni lideri srpskog fudbala i kada ste ponosni drzali barjak predsednika saveza!

Sto se ugnjetavanja tice, evo jedna slika kako to zapravo izgleda na nivou SD. Tada su nama znas hapsili predsednika, dok su veci lopovi setali slobodno. Ostajali smo bez evro licenci itd, dovodili igrace za kikiriki, nismo ih kao vi placali po 2-3 mil - citaj Suma itd..

slika
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 20 avg 2023, 14:25

RSB pravio ovu tabelu?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 avg 2023, 14:26

deantinho je napisao/la:
20 avg 2023, 14:25
RSB pravio ovu tabelu?
Nesto neistinito?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 20 avg 2023, 14:29

Ako vjeruješ gledam pripremnu košarkaške reprezentacije. Šta reći... Baš te godine u klub dolazi Gazprom, a od Gazprom (većinskog vlasnika državnog NIS-a) kaplje 3 miliončet, što je sigurno duplo više od ova 4 sponzora FKP-a Kad budem imao vremena, mogu se pojedinačno pozabaviti i ostalim slučajevima. A bar danas bi trebalo biti lako doći do zvaničnih podataka izdvajanja 2010. godine.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 avg 2023, 14:36

Gledam i ja. Volio bih da mi prezentujes ako imas druge info!

Takodje bih volio da mi odgovoris kako ste tada bili krsh i uzeli samo 6 bodova u evropi, a sve bilo top, a sada kad nista ne valja, liga nam potencijalno ima 4 tima u grupnim fazama. Direktnog ucesnika u LŠ i LE... :roll:

Taj odgovor zeljno cekam od bilo kojeg partizanovca postenjacine i borca za pravdu :kafa:

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 20 avg 2023, 14:45

Čim obaveze dozvole rado ću se posvetiti izvještajima resornog ministarstva i Grada Beograda iz 2010. godine.
Dok to čekamo, da zaključimo Gazprom je donio duplo više keša nego ova 4 sponzora FKP-a 2010. godine. Već sam pominjao mučeni EPS i 800k, a oni su dali 4 puta više nego svi ostali...

Što se tiče ranga lige... Dvije stvari, konačno ste i vi počeli neke bodove za zemlju donositi uz Partizana. Do Vučićeve vladavine, te bodove je donosio isključivo Partizan. Tada nije bilo rata Ukrajine i Rusije, dvije zemlje koje su jače od srpske lige. Treće, nije bilo trećeg takmičenja.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 avg 2023, 14:59

deantinho je napisao/la:
20 avg 2023, 14:45

Što se tiče ranga lige... Dvije stvari, konačno ste i vi počeli neke bodove za zemlju donositi uz Partizana. Do Vučićeve vladavine, te bodove je donosio isključivo Partizan. Tada nije bilo rata Ukrajine i Rusije, dvije zemlje koje su jače od srpske lige. Treće, nije bilo trećeg takmičenja.
Strasne bodove ste nam donijeli! Citavih 6 bodova ste uzeli u grupnim fazama u 4 sezone za vrijeme dominacije u ligi. Mi smo za 5 sezona u grupnim fazama uzeli 44 boda za vrijeme nase dominacije.

P.S. Kao sto sam i napisao, nisam racunao konferencijsku ligu. Vi ste za vrijeme "ugnjetavanja" u LE uzeli 27 bodova!

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 20 avg 2023, 15:03

Argument na nivou da ste evropske epizode završavali u sezoni kupanja.

Od raspada SCG, do danas, za nacionalni koeficijent... Toliko o tome...

edit: Bez posljednje pobjede Partizana i prolaska u 4. kolo LK.
slika

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 avg 2023, 19:37

E dosli smo do sustine price.

Dakle, mi smo ti koji smo zaista bili "ugnjetavani", jer u tom periodu vase dominacije smo bili ubjedljivi najgori u istoriji. Pojacanja su nam bili Kadu i Savio iz Zete, sanjali smo play off LE, dok vi igrate skoro pa redovno evropu i dovodite kapitena Izraela, igrace iz Holandije itd.

Razlika je i u tome sto je nas tada bilo po 40.000 na Marakani, a vasa glavni moto je sada "sklanjalica", "mezimica", "zvezdanaesterac", a na stadion vam poneki ker samo zaluta...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 avg 2023, 22:11

Već neko vrijeme sam sumnjao, ali sad je to potpuno jasno, @Dantes se povampirio...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 21 avg 2023, 00:17

marconato je napisao/la:
20 avg 2023, 19:37

Dakle, mi smo ti koji smo zaista bili "ugnjetavani", jer u tom periodu vase dominacije smo bili ubjedljivi najgori u istoriji. Pojacanja su nam bili Kadu i Savio iz Zete, sanjali smo play off LE, dok vi igrate skoro pa redovno evropu i dovodite kapitena Izraela, igrace iz Holandije itd.

Razlika je i u tome sto je nas tada bilo po 40.000 na Marakani, a vasa glavni moto je sada "sklanjalica", "mezimica", "zvezdanaesterac", a na stadion vam poneki ker samo zaluta...
Je li to ugnjetavanje ono vrijeme najvećeg sponzora u istoriji kluba? Eventualno ono ugnjetavanje kada se školska djeca vode isključivo na Marakanu? Ili je to ono ugnjetavanje kada kaplje iz dvije kase, više nego gradskom rivalu? Ili je to ono ugnjetavanje kada Evropu završavaš u avgustu, a Partizan ulazi LŠ, ti imaš generalnog sponzora, a Partizan nema?

Dobro pomenu tih 40k. Otkud u vrijeme apsolutne dominacije brojka pade za 8 do 10 puta? Šta to bi?

Stepp
Kontakt:

Post Postao/la Stepp » 21 avg 2023, 03:39

alan_kardec je napisao/la:
20 avg 2023, 22:11
Već neko vrijeme sam sumnjao, ali sad je to potpuno jasno, @Dantes se povampirio...
Upravo. Ocigledno retard pod ovim nikom pise vec neko vreme.

Stepp
Kontakt:

Post Postao/la Stepp » 21 avg 2023, 03:45

marconato je napisao/la:
20 avg 2023, 19:37

Dzabe marconato objasnjavas iskompleksiranim navijacima iskompleksiranog kluba koji svoj uspeh vide u mrznji i navijanju protiv Zvezde. To je svrha postojanja njihovog kluba. Bolesnici koji navijaju protiv svog kluba da bi smanjili drzavni koeficijent jer misle da ce tako nesto previse otezati Zvezdi, a samo sebi snizavaju klupski koeficijent i jos vise otezavaju ulazak u grupe bez kojih mogu da stave katanac na klub. Na institutima za patologiju treba izucavati njihovu sektasku hordu i pojavu vece mrznje prema rivalskom klubu od ljubavi prema svom klubu.

Kristijan
Kontakt:

Post Postao/la Kristijan » 21 avg 2023, 08:41

Cekaj, Zvezda je zahvaljujuci vlastitom koeficijentu direktno u Ligi sampiona?

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 21 avg 2023, 15:54

Stepp je napisao/la:
19 avg 2023, 19:50
Shadows je napisao/la:
19 avg 2023, 09:34
Nadam se da Partizan nece proci i da ce namjerno ispasti.Nista drugo Vuciceva Srbija nije zasluzila.
A posle se ljutite kad vam se sa pravom kaze da vise mrzite Zvezdu nego sto volite Partizan.
Zamisli navijas protiv ,,svog,, kluba. Bolesnici.
To je taktičke prirode , da drugi ne bi ubirali plodove Partizanovog uspeha .

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 21 avg 2023, 15:57

Stepp je napisao/la:
19 avg 2023, 19:56
deantinho je napisao/la:
19 avg 2023, 10:49
marconato je napisao/la:
18 avg 2023, 21:34
Rekao bih da je nuzno da Partizan prodje. Tesko je da ce TSC i Čuka do nekih ozbiljnih bodova, Zvezda u LŠ moze upasti u grupu smrti, tako da bi Partizan u konferenciji imao najvise sanse za neki ozbiljniji bodovni saldo.

Nego, ovaj mali Luković iz IMT-a ubija. 17 god. drugi strijelac lige. 4 komada u prva 4 kola :kafa:
Hipotetički ulazak Partizana u LK i neki više nego skromni rezultati ostalih predstavnika u grupama mogli bi donijeti i to 10.mjesto na UEFA listi, što bi bio fantastičan rezultat. E sad, to nažalost ne znači i racionalan pristup u organizovanju srpskog klupskog fudbala. Toliko puta potvrđeno. Htio to neko priznati ili ne, JSL je neatraktivno i nezanimljivo takmičenje zbog favorizovanja Crvene Zvezde. Jednostavno nije normalno. Znam, sada će zvezdaši odgovoriti bilo je tako i u vrijeme Karadžića.Jednostavno nije.

Zanemarimo taj Zvezda - Partizan detalj i sukob mišljenja...

Da je sreće Čukarički i TSC bi 200 puta spremnije dočekali istorijsko ljeto.A oni su ga dočekali ako ne slabiji onda na istom nivou kao i prošlo. Bez ikakvog imperativa da nešto i urade u toj istorijskoj godini. Daće Bog da ta dva kluba ne budu u 3 ove godine...
Razumem te da ti je vise odgovoralo vreme kada se Toletov barjak viorio na JNA, na proslavi titule... steta po vas pa je to vreme proslost kada je samo Partizan igrao Evropu i zavrsavao sa minimalnim brojem bodova a o prolecu u Evropi i da ne govorimm...
Sada je pretpostavljam gore i liga je losija, kada cemo moguce imati 4 kluba u Evropi a prezimljavanje je postala normalnost za Zvezdu i Partizan...
Ali znate,u vreme Toleta je bilo bolje...
Za vas je samo monolog o postenima Nikole Koja u filmu Lepa sela...
Kako nas je to Tolo favorizovao ?
Jel tako što je vama plaćao kazne ?
Jel tako što je tolerisao kašnujenje utakmica tj 5 miniuta za spas srBskog fudbala'? .
Nebrojivo više grešaka sada .
Vi možete naći tu jednu s Milijašem .

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 21 avg 2023, 16:01

Sektor10 je napisao/la:
20 avg 2023, 12:17
Nemoj da mu rusis sneska, ne seca se lik penala za Spartak protiv Zvezde na 18m, pa isto penal za Jagodinu u sred BG protiv Zvezde na 17m od gola i tako dalje i tako dalje. Verovatno su jedini klub na svetu koji za proslavu titule pravi barjake sa likom predsednika saveza u to doba

slika
I vama su suđeni takvi penali , ali o tome ćutimo .

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 21 avg 2023, 16:08

Sektor10 je napisao/la:
20 avg 2023, 13:31
Najjace sto je smrdljivac postavio sliku hapsenja Dzajica i Cvetkovica kao neki dokaz necega a samo je dokaz kako su pokusavali i davali sve od sebe da uruse Zvezdu, da je uniste. Za cije vreme vladavine su hapseni pomenuti? I zasto?

Hajde majstore smrdljivi kad vec postavljas "zbog forumasa iz BIH koji nisu upuceni" uputi ih koliko vredi Zvezdino zemljiste gde je stadion, pomocni tereni, ukratko, na autokomandu i kome je islo u prilog da se Zvezda unisti da bi se to zemljiste dobilo ispod cene? Da bi se pravili hoteli i trzni centri.

Hajde recite gde i u kojoj je to zemlji normalno da klub koji je bio 7 na tabeli ABA lige dobije takve pare da dovede najskupljeg evropskog trenera (koji prosipa price i sere kako nije tu zbog para), da dovede igrace iz Armanija koji je bio na F4 (Panter i Ledej), da dovede MPV finala Evrokupa, Lesora i jos brdo igraca? Nemoj nama da prosipas price ovde kako su prodali sezonke, kurce i palce, jer su svi igraci dovedeni pre sezone i pre pustanja sezonskih. Dugujete porez drzavi preko 7 milona a necete da platite, pricate o ugnjevetavanju (samo u svojim snovima).

S druge strane, pomenuces "16 miliona koje drzava oprostila" a jako si svestan toga da drzava nista nije oprostila vec je Zvezda isla u UPPR, sto je i vama nudjeno a niste hteli.

Zvezda 1991 prvak evrope i sveta, kao nagradu Partizan dobije od drzave sportski centar Teleoptik, u to doba njmoderniji SC u ovom delu evrope. I posle gnjide dodju imaju pravo da nesto moralisu bez morala.
Partizan je sam finansirao gradnju Teleoptika .

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.