Ne bi mene cudilo nista od njeg i da postane 12 igrac a i ovo namazan je sa milion boja nek je samo spustila lopta i da je odusto od glupih onih prica i nikad im nedat u klub a sve uzimat sto daju.Celicni je napisao/la: ↑21 avg 2023, 12:04Čitam evo i ne vjerujem.Više od 1M KM ako se bore za vrh.Rezultati i onda ležu na račun.Vjerujem da bi ispoštovao ovo.Lopta se spustila,odnosi su korektni, rekao na ručku da nije vjerova, uz to stranka mu se raspada.BatistutA19 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 11:57Cital iko Zenicablog Grad spreman izdvojit milion ako se budemo borili za PL .Ne znam sta reci
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
- BatistutA19
- Kontakt:
Nista me ne cudi od njeg ,treba samo uzimat i svojim putem a podrzavat ce oni polahko ,vidis da je odusto od onih prica glupih a i uprava je pametna bila odustala je i ona od maximuma...redbull93 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 12:11Jos idu izboriCelicni je napisao/la: ↑21 avg 2023, 12:04Čitam evo i ne vjerujem.Više od 1M KM ako se bore za vrh.Rezultati i onda ležu na račun.Vjerujem da bi ispoštovao ovo.Lopta se spustila,odnosi su korektni, rekao na ručku da nije vjerova, uz to stranka mu se raspada.BatistutA19 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 11:57Cital iko Zenicablog Grad spreman izdvojit milion ako se budemo borili za PL .Ne znam sta reci![]()
Fuad se opet pokrenuo
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- prisonbreak
- Kontakt:
Nek nam plati jednog veznjaka
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo uprava lagano sastanak sa njim i vidjeti o čemu se radi.Ovo preko portala...pa necemo se igrati gluhih telefona.Sastanak sa njim i uprava samo mudro.On je prolazan Čelik je vječan, gledati šta možeš izvući sve u interesu kluba što bržeg i boljeg napretka.
Ma igra igru pred izbore. Suplja ko i SDA . Ako ,ovo bit ce ono.
Mislim da je bolje zaboraviti ovu njegovu populisticku izjavu i nastaviti normalno sa aktivnostima .
Mislim da je bolje zaboraviti ovu njegovu populisticku izjavu i nastaviti normalno sa aktivnostima .
Ne treba zaboraviti radi interesa kluba, ali treba uzeti za rezervu.Ipak svaki klub u BiH malte ne živi od grada, samo smo mi imali maćehinski odnos, evo ne mogu naci nigdje situaciju pa ni u Evropi kao kod nas i relacija klub-grad treba biti u maximalno najboljem odnosu.Njegova je obaveza pomagati ne samo Čelik nego sve klubove.Ne odvaja on to iz svog džepa, nego su to naše pare i nije to sramota uzeti zato što Fudo daje, da dobijamo taj osjećaj da od njega uzimamo.Uzimamo što je naše!Godinama se maćehinski ponašao.
Msm da je ovo pred izborna milionska bomba isto kad je Duvnjak rekao ako uzmemo Kanton odma milion za Čelik,a bili u Kantonu 30 god. Tako i ovo ako budemo u borbi za vrh,a mi tim imamo sredina tabele tako da samo sipanje iz Šupljeg u prazno
Da je nama kako svoje terene napraviti, nek nam tu pomognu, a za pare cemo se sami snaci. Grad, kanton, federacija, drzava, savez, uefa... samo da napravimo svoju akademiju i da imamo svoje terene, to bi bio poslije odblokiranog racuna, najveci uspjeh kluba u zadnjih 20 godina.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Nema šta biti predizborna bomba kada će se u novembru znati jesmo li pri vrhu ili nismo. Onda početkom naredne godine bi po njegovom trebao isplatiti ovaj novac za borbu za Premijer ligu. Da je ovo rekao sad, a da su izboru ove godine u oktobru rekao bih i ja da je predizborna.
Ovo vam je klasično sakupljanje glasova kod simbola Zenice. Bujrum, uplati 1 milion KM dodatnih sredstava mimo svega, pa nek glasa ko hoće.

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Još cu jednom ponoviti i više neću dosadjivati.
Pojačanje u veznom redu je neophodno kakav god da je cilj. 28 kola igrati jos bez kreativca i sa ovakvim veznim redom će nas sve kostati živaca i zdravlja. Naravno ostati će nas oboljelih standardnih oko 900 ali mislim da ne smijemo priustiti taj luksuz da se vraćamo na staro i da moramo imati kakve takve rezultate i igru da bi digao prosjek na 2000.
Utakmica protiv Mladosti po meni odredjuje daljnji tok sezone. Ili ides ka vrhu pobjedom i dočekuješ Goražde pred 4-5 hiljada ljudi ili ides na samo dno porazom.
Gledao sam cijelu utakmicu protiv Rahića. Jako loša ekipa, nadam se da je i Duvnjak gledao i sve skautirao. Prilike nisu napravili jer ih je Rahić pročitao u 15 minuti. Svi iza lopte i čim osvoje loptu dvojica istrčavaju po krilima iza bekova. Rutinsku utakmicu na rezultat pametno odigrati i ne sumnjam u pobjedu. Podrška u sto većem broju i ovdje je kljucna. Nema odustajanja i padanja.
Drago mi je što je ovo Fuad K. izjavio jer to oslikava stanje uma i razmisljanja svih Zeničana i okoline. Njima je rezultat BOG i sta god ti uradio ili učinio od njih(90%) pomoc ili dolazak na stadion, kupovinu rekvizita, ulaznica, itd zavisi isključivo od rezultata. I to nije samo kod nas nego većinom samo neko ima to jezgro veće a neko manje koje će biti tu bez obzira na sve.
Najbolji primjer je Hajduk od prosjeka 7000 prije par godina do 20 000 već prodatih sezonskih ove godine zbog borbe, rezultata i pojačanja.
Ja bi sjeo sa njim iznio probleme to i to. Tako i tako, tražiš rezultat, nikakav problem, treba to i to sada, do nove godine to, iduci prelazni rok to i to. Dugove to i to. Ne zaboravite da je njegov bukvalno "potrčko" na čelu kantona a tu je budzet skoro pola milijarde.
Fokus na Mladost i Kakanj, ta utakmica mnogo znaci za dalje a vjerovatno su najlosija ekipa lige. Samo svojom glupošću mozemo prosuti bodove.
Pobjeda donosi mnogo a poraz odnosi mnogo.
Pojačanje u veznom redu je neophodno kakav god da je cilj. 28 kola igrati jos bez kreativca i sa ovakvim veznim redom će nas sve kostati živaca i zdravlja. Naravno ostati će nas oboljelih standardnih oko 900 ali mislim da ne smijemo priustiti taj luksuz da se vraćamo na staro i da moramo imati kakve takve rezultate i igru da bi digao prosjek na 2000.
Utakmica protiv Mladosti po meni odredjuje daljnji tok sezone. Ili ides ka vrhu pobjedom i dočekuješ Goražde pred 4-5 hiljada ljudi ili ides na samo dno porazom.
Gledao sam cijelu utakmicu protiv Rahića. Jako loša ekipa, nadam se da je i Duvnjak gledao i sve skautirao. Prilike nisu napravili jer ih je Rahić pročitao u 15 minuti. Svi iza lopte i čim osvoje loptu dvojica istrčavaju po krilima iza bekova. Rutinsku utakmicu na rezultat pametno odigrati i ne sumnjam u pobjedu. Podrška u sto većem broju i ovdje je kljucna. Nema odustajanja i padanja.
Drago mi je što je ovo Fuad K. izjavio jer to oslikava stanje uma i razmisljanja svih Zeničana i okoline. Njima je rezultat BOG i sta god ti uradio ili učinio od njih(90%) pomoc ili dolazak na stadion, kupovinu rekvizita, ulaznica, itd zavisi isključivo od rezultata. I to nije samo kod nas nego većinom samo neko ima to jezgro veće a neko manje koje će biti tu bez obzira na sve.
Najbolji primjer je Hajduk od prosjeka 7000 prije par godina do 20 000 već prodatih sezonskih ove godine zbog borbe, rezultata i pojačanja.
Ja bi sjeo sa njim iznio probleme to i to. Tako i tako, tražiš rezultat, nikakav problem, treba to i to sada, do nove godine to, iduci prelazni rok to i to. Dugove to i to. Ne zaboravite da je njegov bukvalno "potrčko" na čelu kantona a tu je budzet skoro pola milijarde.
Fokus na Mladost i Kakanj, ta utakmica mnogo znaci za dalje a vjerovatno su najlosija ekipa lige. Samo svojom glupošću mozemo prosuti bodove.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
To sam isto stalno potencirao ovde, da uprava napravi sastanak sa njim, da makar preuzmemo zemljište, to ti je uz odblokiranje računa glavni prioritet, dugo ćemo mi još kupovati igrače i trošiti novce, ali ne treba to da ide u nedogled i da se razvuče.To su do sad mogli 100 puta uraditi.Mladi su naučit će da se ne hvataš samo za jedan problem, a sve ostalo da čeka.Neće Fudo na noge doći i dati zemljište.Barem za sastančenje ne trpi budzet pa da moraš čekati da odblokiraš račun.redbull93 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:31Da je nama kako svoje terene napraviti, nek nam tu pomognu, a za pare cemo se sami snaci. Grad, kanton, federacija, drzava, savez, uefa... samo da napravimo svoju akademiju i da imamo svoje terene, to bi bio poslije odblokiranog racuna, najveci uspjeh kluba u zadnjih 20 godina.
Hvala bogu barem nekoavenija je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:41Još cu jednom ponoviti i više neću dosadjivati.

Ove sezone biti u vrhu, a iduće, predizborne godine, bi on uplatioMnogo su me napadali oko Čelika, ali ja sam znao šta radim. Oni su dosta toga očistili, Grad također. Grad je spreman, za narednu sezonu, ako se budu borili za ulazak u PLBiH, osigurati više od 1.000.000 KM, mimo ovog što izdvajamo. Godišnje izdvajamo više od 600.000 KM za Čelik, ali još smo spremni izdvojiti 1.000.000 KM. Ali, nema daj odmah pare. Neka pokažu rezultate i Grad Zenica će to predvidjeti”, najavio je Kasumović, koji je dodao kako, time, želi pokazati da on ne mrzi Čelik, ali “mrzi kada je rasulo i kada se ne zna ni koliko ni kome si dužan”
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Joj suplje price. Mi ne smijemo sebi dopustiti ovo, ne smijemo ono, a istina je da sebi ne smijemo samo dopustiti da nam reprogram propadne. Nemamo ni imperativa ulaska u premijer ligu jer za te lige nismo spremni. Ako bismo usli treba ti kompletan tim, i sta onda? Dovesti 11 igraca?
Nego, manje price po forumu vise rada. Nemojte da izvlacimo ko je sve kukao za stanje stadiona, pa kad je trebalo raditi doslo 20 ljudi.
Nego, manje price po forumu vise rada. Nemojte da izvlacimo ko je sve kukao za stanje stadiona, pa kad je trebalo raditi doslo 20 ljudi.
Celik!3,2,2.
A šta ćemo ako se bez njegove pomoći plasiramo u Premier ligu?
Može li onda 2 miliona za sezonu u višem rangu? Jer evo on već zna da se nećemo plasirati ove godine...
Nervira me ovo njegovo gledanje sa visine.. kao on prati rezultate, vidi da su se smanjili dugovi, pa smo kao ispunili preduslove da sjednemo za stol sa njim. Nema pojma da se krv propišala da se približimo ovom stanju. Ne treba naravno guzicom zatvarati vrata, ali ovo je klasična predizborna šuplja, kao i svaki put pred izbore. Ne treba zaboraviti šta je uradio sa potpisom nakon posljednjih izbora. Treba biti izuzetno mudar i pametan prilikom bilo kakvih dogovora sa njim i gradom po ovom pitanju.
Može li onda 2 miliona za sezonu u višem rangu? Jer evo on već zna da se nećemo plasirati ove godine...
Nervira me ovo njegovo gledanje sa visine.. kao on prati rezultate, vidi da su se smanjili dugovi, pa smo kao ispunili preduslove da sjednemo za stol sa njim. Nema pojma da se krv propišala da se približimo ovom stanju. Ne treba naravno guzicom zatvarati vrata, ali ovo je klasična predizborna šuplja, kao i svaki put pred izbore. Ne treba zaboraviti šta je uradio sa potpisom nakon posljednjih izbora. Treba biti izuzetno mudar i pametan prilikom bilo kakvih dogovora sa njim i gradom po ovom pitanju.
Ne zaboravi da je debil opet uplatio 2 puta po 500 000km i jos placaju 22 000 km mjesecno,da nije ti para pitanje sta bi bilo.Nikakve pare se nesmiju odbijati pa cak ni od grada ama bas nikoga.zicer je napisao/la: ↑21 avg 2023, 14:22A šta ćemo ako se bez njegove pomoći plasiramo u Premier ligu?
Ma sto kazu ljudi neka nam prepise zemljiste za kamp i nek nam rjesi spor sa vodovodom dodatno . Ako hoce pomoci moglo bi se tu nesto isposlovati kakvi milioni i predizborna suplja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.