Rosicky je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:00
rio_Ferdy88
U pravu si da je samo solo odlazak na pizzu isplativiji čisto jer je lakše
Pravim jela vec 5,6g i dosta se u ovoj raspravi provuklo mitova u koje sam i ja vjerovao dok nisam krenuo sam da kuham
Cijene jednog restorana sa realno jedva prosjecnom hranom.
Ovo su neke basic stvari za jelo..pa razmislite koliko za jednu osnovnu porciju možete sami toga napraviti ili bolje receno koliko dana zaredom jesti
Kad pocnu zivjeti sami vidjet ce, nije ti stvar u parama, nego recimo dodjes kuci jede ti se ramstek, mrsko ti ici u restoran, onako raspalis rostilj, otvoris pivu upalis tekmu i lagano, postane ti cejf. Pa nastavis sa drugim specijalitetima, malo youtube ovo ono, pa nesto i nazor pojedes ali onda skontas gdje si pogrijesio (zacini, dugo peko itd.), Kad ti pocne sve ispadati top, godra ti jebga, posebno kad ti neko dodje pa napravis ono prste pojedu, godra svojom rukom