Premijer liga BiH - aktuelno
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Au, kako li su ga oteli Rijeci
Svaka Jakiru cast, ozbiljnu karijeru pravi. Jbt covjek bio u kombinacijama za repku, oni Hadzibegica stave 
1921
Jakirović 
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
A taman sam pomislio da ce Hajduk osvojit ove sezone, kad ono qrcina 
Mislio sam iskreno da je Rijeka na malo vecem nivou,ovako ispadoše kao Lokomotiva. Ovako da im covjek odeAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:36Au, kako li su ga oteli RijeciSvaka Jakiru cast, ozbiljnu karijeru pravi. Jbt covjek bio u kombinacijama za repku, oni Hadzibegica stave
![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa sigurno su u Dinamu vidjeli na šta im ova sezona može izaći i onda su odlučili da daju ogromne pare za trenera. Rijeka već 2-3 sezone nije na onom nivou na kojem je bila dok su igrali grupnu fazu EL. Njima je svaki euro bitan koji mogu uzeti tako da su i za Sergeja dobre pare uzeli.miky_hz je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:43Mislio sam iskreno da je Rijeka na malo vecem nivou,ovako ispadoše kao Lokomotiva. Ovako da im covjek odeAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:36Au, kako li su ga oteli RijeciSvaka Jakiru cast, ozbiljnu karijeru pravi. Jbt covjek bio u kombinacijama za repku, oni Hadzibegica stave
![]()
![]()
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
Možda rade trademiky_hz je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:43Mislio sam iskreno da je Rijeka na malo vecem nivou,ovako ispadoše kao Lokomotiva. Ovako da im covjek odeAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:36Au, kako li su ga oteli RijeciSvaka Jakiru cast, ozbiljnu karijeru pravi. Jbt covjek bio u kombinacijama za repku, oni Hadzibegica stave
![]()
![]()
Nije Bišćan loš trener. Svakako ih je prije vodio.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Realno ružno od Jakirovića da ovako napusti klub, vidim da ga navijači Rijeke baš pljuju.

**** bosansko, krepo dabogda, ugušio se s sto eura
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
U 3 sata otpustili trenera,vec u pola 4 doveli trenera iz konkurencije. Ovo je meniarelinho je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:44Pa sigurno su u Dinamu vidjeli na šta im ova sezona može izaći i onda su odlučili da daju ogromne pare za trenera. Rijeka već 2-3 sezone nije na onom nivou na kojem je bila dok su igrali grupnu fazu EL. Njima je svaki euro bitan koji mogu uzeti tako da su i za Sergeja dobre pare uzeli.miky_hz je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:43Mislio sam iskreno da je Rijeka na malo vecem nivou,ovako ispadoše kao Lokomotiva. Ovako da im covjek odeAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:36Au, kako li su ga oteli RijeciSvaka Jakiru cast, ozbiljnu karijeru pravi. Jbt covjek bio u kombinacijama za repku, oni Hadzibegica stave
![]()
![]()
Još Rijeka nije stigla ni napisat da je otišao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
Da su u Dinamu bili pametni, pokupili bi Sergeja iz Zrinjskog direktno i vozdra. Ne znam kakve su relacije u HNL-u, pogotovo izmedju Dinama i Rijeke, ali kakav je ovo momenat da te trener napusti i ode rivalumiky_hz je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:43Mislio sam iskreno da je Rijeka na malo vecem nivou,ovako ispadoše kao Lokomotiva. Ovako da im covjek odeAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:36Au, kako li su ga oteli RijeciSvaka Jakiru cast, ozbiljnu karijeru pravi. Jbt covjek bio u kombinacijama za repku, oni Hadzibegica stave
![]()
![]()
1921
Neviđeno **** od čovjeka, al odličan trener.
Dakle savršen za Dinamo.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
On je u ugovoru imao fiksni iznos kojim se ugovor sa Rijekom raskida. Vjerujem da je to bila sića za Dinamo.arelinho je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:44Pa sigurno su u Dinamu vidjeli na šta im ova sezona može izaći i onda su odlučili da daju ogromne pare za trenera. Rijeka već 2-3 sezone nije na onom nivou na kojem je bila dok su igrali grupnu fazu EL. Njima je svaki euro bitan koji mogu uzeti tako da su i za Sergeja dobre pare uzeli.
Rijeka je baš amaterski izvisila.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Pa kad im je Rijeka filijala burazeru, ne bi me cudilo da povuce i Jankovica i ostale iz Rijeke.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:48Da su u Dinamu bili pametni, pokupili bi Sergeja iz Zrinjskog direktno i vozdra. Ne znam kakve su relacije u HNL-u, pogotovo izmedju Dinama i Rijeke, ali kakav je ovo momenat da te trener napusti i ode rivalumiky_hz je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:43Mislio sam iskreno da je Rijeka na malo vecem nivou,ovako ispadoše kao Lokomotiva. Ovako da im covjek odeAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:36Au, kako li su ga oteli RijeciSvaka Jakiru cast, ozbiljnu karijeru pravi. Jbt covjek bio u kombinacijama za repku, oni Hadzibegica stave
![]()
![]()
Da li je obestecenje neko placeno ili sta? Ludilo.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Šta je sa Husrefom?
Jel moguće da je mislio preuzet divove pa ga Mirva izradio?
Jel moguće da je mislio preuzet divove pa ga Mirva izradio?
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
Vjerovatno čeka otkaz Jusufbegoviću pa da on uleti. To bi bilo najbolje i za njega i za Velež.
Pa to je trebalo tako biti da ode direktno iz Zrinjskog ,njega je Mamic htio u Dinamo,ali kako je Mamic izgubio moci dole,druga struja tad Cacica uzela za trenera.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:48Da su u Dinamu bili pametni, pokupili bi Sergeja iz Zrinjskog direktno i vozdra. Ne znam kakve su relacije u HNL-u, pogotovo izmedju Dinama i Rijeke, ali kakav je ovo momenat da te trener napusti i ode rivalumiky_hz je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:43Mislio sam iskreno da je Rijeka na malo vecem nivou,ovako ispadoše kao Lokomotiva. Ovako da im covjek odeAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:36Au, kako li su ga oteli RijeciSvaka Jakiru cast, ozbiljnu karijeru pravi. Jbt covjek bio u kombinacijama za repku, oni Hadzibegica stave
![]()
![]()
Da li je obestecenje neko placeno ili sta? Ludilo.
Jbg sad nije smio propustiti priliku.Šupacki jeste ali jbg
Evo izašla je informacija i upravo to se desilo, smiješne pare za Dinamo.
Kako doznajemo, Jakirović je u ugovoru s Rijekom imao klauzulu prema kojoj može otići ako netko za njega isplati šest mjesečnih plaća, odnosno oko 100.000 eura, što Dinamu nije bio nikakav problem.
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
Svaki klub u HNLu je filijala Dinama,osim Hajduka
Misliim stvarno kako to ne znate
Misliim stvarno kako to ne znate
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Ako poredimo Igman i Velež, bolje Igman.
Za malo manje ili možda isto para neuporedivo manje pritiska…
Zanima me razlog odlaska iz Igmana, nadam se zbog Mirvića i Aylah.
Samo da nije neka bolest.
Husref je legenda ove lige.
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa oni su i stavili potpis na takvu klauzulu, dogovor sa obje strane. Kakvo je to poniženje?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: laszlo, LondonBlues, Zigazaga i 19 gostiju.