Mislio sam iskreno da je Rijeka na malo vecem nivou,ovako ispadoše kao Lokomotiva. Ovako da im covjek odeAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:36Au, kako li su ga oteli RijeciSvaka Jakiru cast, ozbiljnu karijeru pravi. Jbt covjek bio u kombinacijama za repku, oni Hadzibegica stave
![]()
Pa sigurno su u Dinamu vidjeli na šta im ova sezona može izaći i onda su odlučili da daju ogromne pare za trenera. Rijeka već 2-3 sezone nije na onom nivou na kojem je bila dok su igrali grupnu fazu EL. Njima je svaki euro bitan koji mogu uzeti tako da su i za Sergeja dobre pare uzeli.miky_hz je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:43Mislio sam iskreno da je Rijeka na malo vecem nivou,ovako ispadoše kao Lokomotiva. Ovako da im covjek odeAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:36Au, kako li su ga oteli RijeciSvaka Jakiru cast, ozbiljnu karijeru pravi. Jbt covjek bio u kombinacijama za repku, oni Hadzibegica stave
![]()
![]()
Možda rade trademiky_hz je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:43Mislio sam iskreno da je Rijeka na malo vecem nivou,ovako ispadoše kao Lokomotiva. Ovako da im covjek odeAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:36Au, kako li su ga oteli RijeciSvaka Jakiru cast, ozbiljnu karijeru pravi. Jbt covjek bio u kombinacijama za repku, oni Hadzibegica stave
![]()
![]()
**** bosansko, krepo dabogda, ugušio se s sto eura
U 3 sata otpustili trenera,vec u pola 4 doveli trenera iz konkurencije. Ovo je meniarelinho je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:44Pa sigurno su u Dinamu vidjeli na šta im ova sezona može izaći i onda su odlučili da daju ogromne pare za trenera. Rijeka već 2-3 sezone nije na onom nivou na kojem je bila dok su igrali grupnu fazu EL. Njima je svaki euro bitan koji mogu uzeti tako da su i za Sergeja dobre pare uzeli.miky_hz je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:43Mislio sam iskreno da je Rijeka na malo vecem nivou,ovako ispadoše kao Lokomotiva. Ovako da im covjek odeAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:36Au, kako li su ga oteli RijeciSvaka Jakiru cast, ozbiljnu karijeru pravi. Jbt covjek bio u kombinacijama za repku, oni Hadzibegica stave
![]()
![]()
Da su u Dinamu bili pametni, pokupili bi Sergeja iz Zrinjskog direktno i vozdra. Ne znam kakve su relacije u HNL-u, pogotovo izmedju Dinama i Rijeke, ali kakav je ovo momenat da te trener napusti i ode rivalumiky_hz je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:43Mislio sam iskreno da je Rijeka na malo vecem nivou,ovako ispadoše kao Lokomotiva. Ovako da im covjek odeAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:36Au, kako li su ga oteli RijeciSvaka Jakiru cast, ozbiljnu karijeru pravi. Jbt covjek bio u kombinacijama za repku, oni Hadzibegica stave
![]()
![]()
Neviđeno **** od čovjeka, al odličan trener.
On je u ugovoru imao fiksni iznos kojim se ugovor sa Rijekom raskida. Vjerujem da je to bila sića za Dinamo.arelinho je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:44Pa sigurno su u Dinamu vidjeli na šta im ova sezona može izaći i onda su odlučili da daju ogromne pare za trenera. Rijeka već 2-3 sezone nije na onom nivou na kojem je bila dok su igrali grupnu fazu EL. Njima je svaki euro bitan koji mogu uzeti tako da su i za Sergeja dobre pare uzeli.
Pa kad im je Rijeka filijala burazeru, ne bi me cudilo da povuce i Jankovica i ostale iz Rijeke.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:48Da su u Dinamu bili pametni, pokupili bi Sergeja iz Zrinjskog direktno i vozdra. Ne znam kakve su relacije u HNL-u, pogotovo izmedju Dinama i Rijeke, ali kakav je ovo momenat da te trener napusti i ode rivalumiky_hz je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:43Mislio sam iskreno da je Rijeka na malo vecem nivou,ovako ispadoše kao Lokomotiva. Ovako da im covjek odeAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:36Au, kako li su ga oteli RijeciSvaka Jakiru cast, ozbiljnu karijeru pravi. Jbt covjek bio u kombinacijama za repku, oni Hadzibegica stave
![]()
![]()
Da li je obestecenje neko placeno ili sta? Ludilo.
Vjerovatno čeka otkaz Jusufbegoviću pa da on uleti. To bi bilo najbolje i za njega i za Velež.
Pa to je trebalo tako biti da ode direktno iz Zrinjskog ,njega je Mamic htio u Dinamo,ali kako je Mamic izgubio moci dole,druga struja tad Cacica uzela za trenera.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:48Da su u Dinamu bili pametni, pokupili bi Sergeja iz Zrinjskog direktno i vozdra. Ne znam kakve su relacije u HNL-u, pogotovo izmedju Dinama i Rijeke, ali kakav je ovo momenat da te trener napusti i ode rivalumiky_hz je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:43Mislio sam iskreno da je Rijeka na malo vecem nivou,ovako ispadoše kao Lokomotiva. Ovako da im covjek odeAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 avg 2023, 15:36Au, kako li su ga oteli RijeciSvaka Jakiru cast, ozbiljnu karijeru pravi. Jbt covjek bio u kombinacijama za repku, oni Hadzibegica stave
![]()
![]()
Da li je obestecenje neko placeno ili sta? Ludilo.
Evo izašla je informacija i upravo to se desilo, smiješne pare za Dinamo.
Kako doznajemo, Jakirović je u ugovoru s Rijekom imao klauzulu prema kojoj može otići ako netko za njega isplati šest mjesečnih plaća, odnosno oko 100.000 eura, što Dinamu nije bio nikakav problem.
Ako poredimo Igman i Velež, bolje Igman.
Pa oni su i stavili potpis na takvu klauzulu, dogovor sa obje strane. Kakvo je to poniženje?
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Paromlinac i 5 gostiju.