Sta ima veze mora malo biti zeganja nije niko zasticen toga
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
To je petipo, košer šes'gaston je napisao/la: ↑21 avg 2023, 18:28Jel halal zaklano?Blejzer10 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 18:26Sad bez zaje.bancije, na koji argument misliš, da napraviš picu za minut, da nahraniš četveročlanu familiju za cenera, ili da napraviš sebi biftek za isti budžet kao ja picu s plastikom?
Jesi ozbiljan? To je na nivou da ti ja kažem da za petaka naručim T-bone steak s korpe za četvero, i da nam gratis donesu ručno biran krompir iz bašte nane Fate.
Fakat mislim da se tijesto za picu (ne cijelu picu) moze napraviti za minut.
Fakat mislim da ispecem biftek za 12-15 maraka (toliko otprilike kosta pics koju jedem, te neke od 6,5 km nisam vidio od devedesetih)
Fakat Mislim da se moze napraviti fin rucak za cetveroclanu porodicu za cenera
Fakat mislim da ispecem biftek za 12-15 maraka (toliko otprilike kosta pics koju jedem, te neke od 6,5 km nisam vidio od devedesetih)
Ko muda.
Bolje pojedi pide.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Preciziraj koje pice

Jel sa dugim ili kratkim slovom i

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Cetveroclana porodica ne moze po zidarski sendvic pojesti za cenera. Mozda prije ove inflacije da je bilo izvedivo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
admin je napisao/la: ↑21 avg 2023, 18:31Fakat mislim da se tijesto za picu (ne cijelu picu) moze napraviti za minut.

Pa dobro, mozes realno napravit lavor makarona i jos sira naribat preko plus neki proljev od kecapa da se 5 ljudi najede i za manje od cenera.
Ne znam za tijesto nisam nikad razvijao, za cenera moze, tu je negdje peceno pile, moze porodica jestiadmin je napisao/la: ↑21 avg 2023, 18:31Fakat mislim da se tijesto za picu (ne cijelu picu) moze napraviti za minut.

Ako su 2 člana bebe na sisi onda može.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Picu od 6.5 maraka nisi vidio do devedesetih? Prije korone si u centru mogao pojest odličnu picu za ne više od 7 marakaadmin je napisao/la: ↑21 avg 2023, 18:31Fakat mislim da se tijesto za picu (ne cijelu picu) moze napraviti za minut.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ok moja porodica definitivno ima problem sa ishranom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Od silnih preseravanja o jelu, sam sad ogladnio i moram korpu naručivati.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Vidis da je admin navratio na temu zbog tvojih kontroverznih izjava

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
U danasnje vrijeme, sa danasnjim cijenama, rucak za cetveroclanu porodicu za cenera.
S obzirom da je npr. sam hljeb 1.5km, jogurt oko 2km, kilogram bilo kakvog mesa nekoliko maraka preko cenera.. Pa moze biti fin rucak, ako jedete ko golubovi.
S obzirom da je npr. sam hljeb 1.5km, jogurt oko 2km, kilogram bilo kakvog mesa nekoliko maraka preko cenera.. Pa moze biti fin rucak, ako jedete ko golubovi.
- ASD
- Kontakt:
Kafić Astra. Prejake su tu pice.alemsa je napisao/la: ↑21 avg 2023, 18:19
Nisu vam lose ondje u gradu. Preko puta apoteke onaj kafic na 2 sprata, ali s kajmakom nisam probao. Kakva je?
@admin
Ma i prije, Ameri recimo vole sto krvavije, znam ljudi sto ga peku 10 secundi na jednoj strani, 10 na drugoj na jakoj temperaturi. Doduse tanji komadi.
S kajmakom bezveze. Ne ide.
Evo Kod mene danasnji rucak - pljeskavice od bakalara
Smrznuti bakalar 1kg cca 10 Km
Krompir - 1km
Luk - 0,5 km
Persun
Jedno jaje
Jedno jaje za pohovanje
Vrijeme da se napravi, oko pola sata (ako ne sabiras dio kad se kuha bakalar, sto svakako ne trebas gledat, sjedis pred TV)
Jedu dva odrasla i dvoje djece i ostane za veceru djeci. Sigurno ukusnije, zdravije i po svemu bolje nego piva od 6,5 maraka sa Topsy sirom
Eto blago iznad 10km
Pa mos sko uzmes pile, mislim da je peceno bilo cener, ako ti peces i jeftinije, malo rize i krompira i eto. Ali normala nes to svaki dan. Tako da ti treba minimum 500-600 km na hranu, gledo sam ljude ispred sebe u bingu, 400km mu u kolica i pol stalo. Sumnjam da mu je moglo ono biti mjesec.
Kila fileta otp 13.5 KM. Dva hljeba 3 KM, sok/jogurt te nesto slatko poslije. Plus podrazumijeva se da si vec zbavio i imate pri ruci neke zacine.
Obican rucak za jednu prosjecnu cetveroclanu familiju gdje je eto ukljuceno meso izadje preko 20 KM.
Moze se jest i za cenera ako imas svoj krompir i jedes laganiju hranu, ali cijena hrane je otisla u nebo.
Obican rucak za jednu prosjecnu cetveroclanu familiju gdje je eto ukljuceno meso izadje preko 20 KM.
Moze se jest i za cenera ako imas svoj krompir i jedes laganiju hranu, ali cijena hrane je otisla u nebo.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, lakilone i 8 gostiju.