Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fakat je suđenje iz godine u godinu sve lošije i lošije. Nije to samo tendeciozno suđenje ekipama čiji su ljudi u savezu, već i toliko neznanje i nedostatak osjećaja za sport koji sude da je to za plakat.
Nama bi 30% boljeg suđenja za ligu bilo korisnije od 12 terena sa pokrivenim tribinama i najjačim hibridima od travnjaka.
Nama bi 30% boljeg suđenja za ligu bilo korisnije od 12 terena sa pokrivenim tribinama i najjačim hibridima od travnjaka.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Ali ovaj termin u 17 sati radnim danom je bezobrazluk. Zakasnio sam pogledati na tv-u prvo poluvrijeme zbog posla a da je bila nedjelja sigurno bih bio u Tuzli. Ovo se trebaju svi pobuniti bez obzira za kog navijamo
Samo se u nas derbi moze igrat ponedjeljkom. Nigdje vise na svijetu.Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 21:20Ali ovaj termin u 17 sati radnim danom je bezobrazluk. Zakasnio sam pogledati na tv-u prvo poluvrijeme zbog posla a da je bila nedjelja sigurno bih bio u Tuzli. Ovo se trebaju svi pobuniti bez obzira za kog navijamo
Ako Borca ne bude u tim terminima kuci onda to nije slucajno.
Evo mi sinoc u 21.30h igramo, i to je uzasan termin nedjeljom , a ponedjeljak je van svake pameti derbi utakmicu staviti.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
A đe mene nema moj Vanja, za par godina ću tražiti da mi ss.ba uplaćuje penziono.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma ko će im znati šta petljaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Meraak1921
- Kontakt:
Pitarsam je napisao/la: ↑21 avg 2023, 20:40Pobjesnio degenerik!Meraak1921 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 10:49Pitarsam je napisao/la: ↑20 avg 2023, 01:34
Pa nije moj stari bio **** ko tvoj.Pa srpsko debilce
okotilo!
P.S.Izvinjavam se forumasima i moderatotima na bespotrebnim
Vulgarnostima.Ali ubaceni elemenat-bot je prisutan da
Vrijedja i unosi nemir na forumu.
Ali,nije jedini.Nesto opsirnije kasnije.Kad se zavrsi investigacija.
Ti si moj sin kopilee cuj srpcee hahahahah, yebem li ti oca i majkq poremecenog takvog , ti si psihijatrijski slucaj, oprastam ti
Vežite ga![]()
Vežem tebe dok ti majq ubiam od ka re

- ElCartel11
- Kontakt:
Yebo majku lige i kur.ca mjenjaju se domacinstva kako kome cejf

Prvo Zrinjski - Gosk pa sad Borac - Sloga.
Pa ovo stvarno nema nigdje.

Prvo Zrinjski - Gosk pa sad Borac - Sloga.
Pa ovo stvarno nema nigdje.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
pocinje da se radi teren u Doboju.
ne znam kakve mucke tu mogu da budu, evo virtual moze da objasni na sta je konkretno mislio.
isto kao i onaj drugi strucnjak sto je poletio i prozvao Borac da ne igra utakmice radnim danom. evo, prvo pa musko nakon prozivke, vec ovo kolo petak od 20.00h.

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Zapjenilo kopileeee,
Bog ti pomogo junače!
P.S.Moderatori,samo vi odmarajte i ne brinite.
Mene ovaj “bulja”primitivac ne tangira puno.
Zao mi članova i gostiju da ga moraju citati!
Bog ti pomogo junače!
P.S.Moderatori,samo vi odmarajte i ne brinite.
Mene ovaj “bulja”primitivac ne tangira puno.
Zao mi članova i gostiju da ga moraju citati!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- GrimReaper
- Kontakt:
De kad si vec tu perma banaj ovu dvojicu umno-zaostalih u Meerak1921 i Pitarsam ili jos bolje IP Ban pa nek se iz Sjeverne Koreje ponovo prijave preko VPNa.vlakanje je napisao/la: ↑21 avg 2023, 23:31pocinje da se radi teren u Doboju.
ne znam kakve mucke tu mogu da budu, evo virtual moze da objasni na sta je konkretno mislio.
isto kao i onaj drugi strucnjak sto je poletio i prozvao Borac da ne igra utakmice radnim danom. evo, prvo pa musko nakon prozivke, vec ovo kolo petak od 20.00h.
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
Lijepe rijeci Jakovljevica o nacionalizmu i sl.
Neka ih uputima onima kome je drzava sugava, koji okrecu ledja himni drzave u kojoj zive, koji pjevaju ustaske pjesme na tribini itd, dakle svojim sopstvenim "navijacima".
Neka ih uputima onima kome je drzava sugava, koji okrecu ledja himni drzave u kojoj zive, koji pjevaju ustaske pjesme na tribini itd, dakle svojim sopstvenim "navijacima".
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prejako, dajte da se skupimo, dosta je nacionalnog naboja a on svaki derbi provocira taj isti naboj. Svaki. Uporediti njega i Corluku npr. decka koji nikad nije odgovorio ni na jednu provokaciju (a bilo je kretena i pivom su ga posipali) dok ovaj svaki start proslavi grimasom prema publici. Da je Corluka ovo rekao, uvazio bih. Ali ovaj..
I naravno, hajmo se ujediniti bas tako al mi da pjevamo prvak sugave zemlje i da okrecemo ledja himni uz ustaske pjesme. Ali hajde da se ujedinimo, dosta je naboja, svi zajedno

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Ček a šta vi želite !? Ja svako malo čitam ovdje da sam genocidaš, ebu mi majku četničku, prizivaju na smrt i mene i djece....killafrommanilla je napisao/la: ↑22 avg 2023, 09:30Prejako, dajte da se skupimo, dosta je nacionalnog naboja a on svaki derbi provocira taj isti naboj. Svaki. Uporediti njega i Corluku npr. decka koji nikad nije odgovorio ni na jednu provokaciju (a bilo je kretena i pivom su ga posipali) dok ovaj svaki start proslavi grimasom prema publici. Da je Corluka ovo rekao, uvazio bih. Ali ovaj..
I naravno, hajmo se ujediniti bas tako al mi da pjevamo prvak sugave zemlje i da okrecemo ledja himni uz ustaske pjesme. Ali hajde da se ujedinimo, dosta je naboja, svi zajedno![]()
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Nema vecih nacionalista od navijaca sarajeva a jucer u tuzli jako lose izgledali bas su propali
Crni Cerak 🐦⬛
-
- Kontakt:
Od koga? Od mene? Ne vjerujem. Bas ne vjerujem da sam ikad ikom takvo nesto napisao.letsgofighter je napisao/la: ↑22 avg 2023, 09:47Ček a šta vi želite !? Ja svako malo čitam ovdje da sam genocidaš, ebu mi majku četničku, prizivaju na smrt i mene i djece....killafrommanilla je napisao/la: ↑22 avg 2023, 09:30Prejako, dajte da se skupimo, dosta je nacionalnog naboja a on svaki derbi provocira taj isti naboj. Svaki. Uporediti njega i Corluku npr. decka koji nikad nije odgovorio ni na jednu provokaciju (a bilo je kretena i pivom su ga posipali) dok ovaj svaki start proslavi grimasom prema publici. Da je Corluka ovo rekao, uvazio bih. Ali ovaj..
I naravno, hajmo se ujediniti bas tako al mi da pjevamo prvak sugave zemlje i da okrecemo ledja himni uz ustaske pjesme. Ali hajde da se ujedinimo, dosta je naboja, svi zajedno![]()
I naravno da nas ima poganog jezika na sve tri strane. Ali nemoj mi moralisat, a svojim ponasanjem dodatno doprinosis tome.
Ja znam da ovdje nikad nece biti normalno, ali upravo zbog ovakvih sto moralisu a njihova djela govore suprotno. Plus, valjda ako ti je zelja da bude sve normalno, onda podjes cistiti iz svoje avlije, valjda. A ne iz tudje.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Majsotore ja ne morališem nikome, sada niko nije ništa pisao, svi su bajni i krasni, a vratiš 5 stranica u nazad i vidiš kako frajer piše dobar četnik mrtav četnik i dabogda se Vici ćerka ubila, pa vratiš 50 strana i vidiš kako frajer piše nestalo vazduha kao Banjalučkim bebama, pa vratiš 8530 strana i ne vidiš niti jedan uvredljiv sadržaj od nas iz BL.....killafrommanilla je napisao/la: ↑22 avg 2023, 09:58Od koga? Od mene? Ne vjerujem. Bas ne vjerujem da sam ikad ikom takvo nesto napisao.letsgofighter je napisao/la: ↑22 avg 2023, 09:47Ček a šta vi želite !? Ja svako malo čitam ovdje da sam genocidaš, ebu mi majku četničku, prizivaju na smrt i mene i djece....killafrommanilla je napisao/la: ↑22 avg 2023, 09:30
Prejako, dajte da se skupimo, dosta je nacionalnog naboja a on svaki derbi provocira taj isti naboj. Svaki. Uporediti njega i Corluku npr. decka koji nikad nije odgovorio ni na jednu provokaciju (a bilo je kretena i pivom su ga posipali) dok ovaj svaki start proslavi grimasom prema publici. Da je Corluka ovo rekao, uvazio bih. Ali ovaj..
I naravno da nas ima poganog jezika na sve tri strane. Ali nemoj mi moralisat, a svojim ponasanjem dodatno doprinosis tome.
Ja znam da ovdje nikad nece biti normalno, ali upravo zbog ovakvih sto moralisu a njihova djela govore suprotno. Plus, valjda ako ti je zelja da bude sve normalno, onda podjes cistiti iz svoje avlije, valjda. A ne iz tudje.
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Hordas1990, supervizor i 23 gosta.