Dobro, vidjecemo kako ce to funkcionisati protiv Veleža koji je opet ozbiljniji i jači od Tuzle, koja ima dva i po nazovi fudbalera (Dino Coric, Irfan Hadzic i Mirzad Mehanovic). Ovo mu je prvi put da je imao ok učinak i doprinos na neprirodnoj poziciji, vidjecemo kako ce to dalje ici.BordoBBoja je napisao/la: ↑22 avg 2023, 00:42Da, bas
Izbaci igraca koji je dao gol, koji se vraca i pomaze u odbrani konstantno, da ubacis lika koji samo zuji ko muha bez glave
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ono sto je bas evidentno bekovi su nam ocaj. Rekao sam kad su ovdje govorili da je dobro sto Musa odlazi,da je on 5 levela iznad Durakovica ili Beganovica i da mi to nije nikako jasno sto su neki ovdje pljuvali Musu. Gledao sam i Velez Listica,Velezovi bekovi su za ova nasa dva amatera tv u boji. Sta je sa malim Mulalicem?
- BordoBBoja
- Kontakt:
Pa eto vidjeli smo keyermeneha prptiv sloge i posusjaLucas je napisao/la: ↑22 avg 2023, 01:09Dobro, vidjecemo kako ce to funkcionisati protiv Veleža koji je opet ozbiljniji i jači od Tuzle, koja ima dva i po nazovi fudbalera (Dino Coric, Irfan Hadzic i Mirzad Mehanovic). Ovo mu je prvi put da je imao ok učinak i doprinos na neprirodnoj poziciji, vidjecemo kako ce to dalje ici.BordoBBoja je napisao/la: ↑22 avg 2023, 00:42Da, bas
Izbaci igraca koji je dao gol, koji se vraca i pomaze u odbrani konstantno, da ubacis lika koji samo zuji ko muha bez glave
Ovo nije do NS BH ovo je do **** Arene i baba im vice..
Danasnja utakmica za igrace (naseg podneblja) veoma rizicna, a razlog nigdje veze…
Ponovo ponedeljak u 21 h pa posle toga subota u 4..
Ja mislim da do kraja prvenstva nijedna ekipa nece imat ovakav raspored, baska sto ce u gabeli bit 50 c
Neko iz uprave treba reagovat, ako nista radi toga da igraci vide da se neko brine o njima..
Zamjena domacinstva je dobra ideja
Podrska ekipi i ss, nadam se da ih ova pobjeda nece u nebesa dic, vec da ce uvidjet greske i ispravit onoliko koliko se moze..
Drago mi je sto je SEHINOVIC odbrani par izbiljni stvari, jer to ce njega dic, jer TA POZICIJA JE #1 u fudbalu
Jel onaj novi ihrac sto smo kupili od slobode za 40k€ bio u rosteru, I ZASTO NASI JUNIORI NEIGRAJU LIGU PRVAKA
Danasnja utakmica za igrace (naseg podneblja) veoma rizicna, a razlog nigdje veze…
Ponovo ponedeljak u 21 h pa posle toga subota u 4..
Ja mislim da do kraja prvenstva nijedna ekipa nece imat ovakav raspored, baska sto ce u gabeli bit 50 c
Neko iz uprave treba reagovat, ako nista radi toga da igraci vide da se neko brine o njima..
Zamjena domacinstva je dobra ideja
Podrska ekipi i ss, nadam se da ih ova pobjeda nece u nebesa dic, vec da ce uvidjet greske i ispravit onoliko koliko se moze..
Drago mi je sto je SEHINOVIC odbrani par izbiljni stvari, jer to ce njega dic, jer TA POZICIJA JE #1 u fudbalu
Jel onaj novi ihrac sto smo kupili od slobode za 40k€ bio u rosteru, I ZASTO NASI JUNIORI NEIGRAJU LIGU PRVAKA
Ma garant ce ga poslati na posudbu u neki od beogradskih klubova (IMT, Čukarički, Graficar, OFK Beograd), a Barak Bahar gleda kad je u mogucnosti sve te klubove uživo, pogotovo tamo gdje ima Zvezdine djece na posudbi.
Mene nebi zacudilo da ga pozajme upravo nama, osim ako ga odluce zadrzat u svom rosteru (sto nevjerujem))
Drugacije je kad mlad igrac zna trenera a kamoli kad tako napreduje i dobro odigra pod tim trenerom.. posebno kad zvezda vidi da su nam stoperi tanki i da ce skoro sigurno igrat svaku tekmu..
Oni sigurno njega nece pozajmit partizanu niti bilo kojoj ekipu u srbi gdje mu je 50/50 sansa da igra..
Lokacija kluba nebitan ili najmanje bitan posto Damzel nije partizan nit vjvodina niti real madrid
Drugacije je kad mlad igrac zna trenera a kamoli kad tako napreduje i dobro odigra pod tim trenerom.. posebno kad zvezda vidi da su nam stoperi tanki i da ce skoro sigurno igrat svaku tekmu..
Oni sigurno njega nece pozajmit partizanu niti bilo kojoj ekipu u srbi gdje mu je 50/50 sansa da igra..
Lokacija kluba nebitan ili najmanje bitan posto Damzel nije partizan nit vjvodina niti real madrid
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Sve se slazem, osim s tom zastavomBosniak10 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 22:22Kapiten Sarajeva Ziljkić igrao je pod temperaturom, a po završetku utakmice bilo je vidljivo da je potrošio i zadnji atom snage.
Dugo nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, Ziljkić je ostao ispred svlačionice, a nije isključeno da bude morao tražiti dodatnu ljekarski pomoć.
Kapiten i vođa u pravom smislu tih riječi!![]()
![]()
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
ma nama ce ga poslati. Glupost je vratiti ga i da ga salju negdje u srbiju . Znaju da ce igrati kod nas a Sarajevo je Sarajevo 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Juce na Tusnju odlicna brojka,u kopu i izvan kopa 80% ljudi nasi navijaci.
3 boda sto je najbitnije,to tamo gostovanje nije bas lagano,puno ce ekipa tu izgubiti bodove
ali ne kontam ono povlacenje,moramo izgradjivati taj napadacki mentalite.
jedino u Banja Luci i Mostaru mozes igrati na bod,ovo ostalo mi smo Sarajevo a vi izvolite branite se
3 boda sto je najbitnije,to tamo gostovanje nije bas lagano,puno ce ekipa tu izgubiti bodove
ali ne kontam ono povlacenje,moramo izgradjivati taj napadacki mentalite.
jedino u Banja Luci i Mostaru mozes igrati na bod,ovo ostalo mi smo Sarajevo a vi izvolite branite se
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Evo sada na prognozi nema vise kise za ponedjeljak, sunce .
Ne gleda se i šira slika, nije njih Seferović spremao samo ove ljetne pripreme, nego i one zimske i tokom kompletne polusezone i šta smo dobili vidjelo se u ovih 5 zvaničnih utakmica, a to je jedan veliki odron...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Sta je ono bilo u ljeto 2020. kad smo trebali dovest onog Juga Stanojeva, pa nije nesto dosao zbog navijaca?

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Drago mi je sto je ikic zadržan i sto je rozman vidio zujalicu u njemu nakon što su ga aylah i hadzija otjerali. Jučer odličan
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Hoce malo sutra.Onaj neki momak sto je trebao kod nas prije par godina,rekli mu da moze ici ali kad je im je rekao gdje ce rekli mu da to ne smije ni slucajno.
Djurica slobodno prekrizite i okrenite se drugim opcijama.Ide on u Cukaricki ili IMT i nek pusi qurac.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Koji ce nam q i da ga hoce posuditi. Da uigravamo momka pa da tamo moze nastaviti
Protiv Veleza uigravati iznošenje lopte, igraju jak presing na odbranu

Protiv Veleza uigravati iznošenje lopte, igraju jak presing na odbranu
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Dolazi mnogo iskusniji stoper od ovog pastuha Djine Djinovic.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Ima nesto i do igraca Buljubašić, Durakovic, Zeljković, Francis, Renan, Beganovic su vrlo dobro spremni.
Samo je Buljubašić najveće pojačanje ove godine. Ko bi rekao poslije onakve povrede da momak igra ovako
FC United Of Manchester !
Od gladbaha do danas vodili su nas Uscuplic, Musemic, Sablic, Vasoski, Fedjotti, Obuća, Varesanovic, Dogan.
Ne znam jesam li koga zaboravio.
Svi navedeni trenutno su BEZ angažmana u seniorskom nogometu.
Ovo sad je prvi put da smo svi ujedinjeni i zadovoljni izborom trenera i SD. Titula ne smije doći u pitanje, zbijmo redove!
Ne znam jesam li koga zaboravio.
Svi navedeni trenutno su BEZ angažmana u seniorskom nogometu.
Ovo sad je prvi put da smo svi ujedinjeni i zadovoljni izborom trenera i SD. Titula ne smije doći u pitanje, zbijmo redove!
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: alan_kardec, amypitar, Antikloc, bhfanatic14, N3R3D, Rodman i 59 gostiju.