NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Da i ja jednu prozborim nakon ova prva dva kola.
Ne bih da ulazim u to sta treba, sta ne treba, te stvari prepustam treneru i strucnom stabu. Glavno je da nisam zadovoljan igrom u ove prve dvije utakmice. Iako nismo bili losi, bili smo bezopasni bez neke ideje u igri, ne cini mi se da smo bolji nego losiji od prosle sezone. Mnogo tu razloga moze biti od jace lige, do novih igraca, uigranosti, taktike itd.
Ja opet imam neku vjeru u ove nase mlade igrace i mislim da ce to biti sve bolje vremenom, imam povjerenje i u trenera. Mi smo navikli na pobjede i dominaciju i zaboravili smo da su porazi sastavni dio fudbala (iako zvanicno jos nismo porazeni). Bice poraza, bice remija. Treba podrzati ekipu 100% a na kraju sezone napravit rezime sta se uradilo i koliko.
Samo bih voli da se stane u kraj ovom krkanluku i ubacivanju predmeta u teren od pojedinaca, ali polako ce i to doci na svoje, i mi kao publika moramo sazrijeti i gledati stvari dugorocno.
Ne bih da ulazim u to sta treba, sta ne treba, te stvari prepustam treneru i strucnom stabu. Glavno je da nisam zadovoljan igrom u ove prve dvije utakmice. Iako nismo bili losi, bili smo bezopasni bez neke ideje u igri, ne cini mi se da smo bolji nego losiji od prosle sezone. Mnogo tu razloga moze biti od jace lige, do novih igraca, uigranosti, taktike itd.
Ja opet imam neku vjeru u ove nase mlade igrace i mislim da ce to biti sve bolje vremenom, imam povjerenje i u trenera. Mi smo navikli na pobjede i dominaciju i zaboravili smo da su porazi sastavni dio fudbala (iako zvanicno jos nismo porazeni). Bice poraza, bice remija. Treba podrzati ekipu 100% a na kraju sezone napravit rezime sta se uradilo i koliko.
Samo bih voli da se stane u kraj ovom krkanluku i ubacivanju predmeta u teren od pojedinaca, ali polako ce i to doci na svoje, i mi kao publika moramo sazrijeti i gledati stvari dugorocno.

Ev slike zapada 99% raje je na slici i brojka od 1900 prodatih ulaznica za zapad mislim da itekako odgovara ovoj slici! Prvi put mogu reči da su ženturače i rutonje popušili što se tiče dzabaluka!!! Djece ovdje sigurno ima 400 tako da je broj gledalaca i prodatih karti tu negdje djecu naravno ne računam!
::::SAMO ČELIK::::
Sto se tice ulaza, mene je Kemo "docekao" na ulazu da provjeri jel otkinuta karta. Vjerujem da je tako bilo i na ostalim ulazima i da se provjeravalo da li se ima karta, tako da respekt za momke.
Sto se tice LED-a, kad je proradio lijepo to izgleda. Nadam se da ce i iduce utakmice biti aktivan tokom cijele utakmice. Jos kad bi i slijedeca bila nocna, taman.
Sto se tice LED-a, kad je proradio lijepo to izgleda. Nadam se da ce i iduce utakmice biti aktivan tokom cijele utakmice. Jos kad bi i slijedeca bila nocna, taman.
Odlican primjer nam je Hajduk, samo sto si ti istakao trenutnu sezonu, a zaboravio si navesti 10 godina stabilizacije i vracanja dugovanja i rasta kluba da bi se mogli ove godine potuci za titulu.avenija je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:41Još cu jednom ponoviti i više neću dosadjivati.
Pojačanje u veznom redu je neophodno kakav god da je cilj. 28 kola igrati jos bez kreativca i sa ovakvim veznim redom će nas sve kostati živaca i zdravlja. Naravno ostati će nas oboljelih standardnih oko 900 ali mislim da ne smijemo priustiti taj luksuz da se vraćamo na staro i da moramo imati kakve takve rezultate i igru da bi digao prosjek na 2000.
Utakmica protiv Mladosti po meni odredjuje daljnji tok sezone. Ili ides ka vrhu pobjedom i dočekuješ Goražde pred 4-5 hiljada ljudi ili ides na samo dno porazom.
Gledao sam cijelu utakmicu protiv Rahića. Jako loša ekipa, nadam se da je i Duvnjak gledao i sve skautirao. Prilike nisu napravili jer ih je Rahić pročitao u 15 minuti. Svi iza lopte i čim osvoje loptu dvojica istrčavaju po krilima iza bekova. Rutinsku utakmicu na rezultat pametno odigrati i ne sumnjam u pobjedu. Podrška u sto većem broju i ovdje je kljucna. Nema odustajanja i padanja.
Drago mi je što je ovo Fuad K. izjavio jer to oslikava stanje uma i razmisljanja svih Zeničana i okoline. Njima je rezultat BOG i sta god ti uradio ili učinio od njih(90%) pomoc ili dolazak na stadion, kupovinu rekvizita, ulaznica, itd zavisi isključivo od rezultata. I to nije samo kod nas nego većinom samo neko ima to jezgro veće a neko manje koje će biti tu bez obzira na sve.
Najbolji primjer je Hajduk od prosjeka 7000 prije par godina do 20 000 već prodatih sezonskih ove godine zbog borbe, rezultata i pojačanja.
Ja bi sjeo sa njim iznio probleme to i to. Tako i tako, tražiš rezultat, nikakav problem, treba to i to sada, do nove godine to, iduci prelazni rok to i to. Dugove to i to. Ne zaboravite da je njegov bukvalno "potrčko" na čelu kantona a tu je budzet skoro pola milijarde.
Fokus na Mladost i Kakanj, ta utakmica mnogo znaci za dalje a vjerovatno su najlosija ekipa lige. Samo svojom glupošću mozemo prosuti bodove.
Pobjeda donosi mnogo a poraz odnosi mnogo.
Dobro sam pratio njihovu pricu pa mozemo malo eru Brbica i vracanja dugovanja u kojoj se btw Celik trenutno nalazi

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kada dođe kazna, proslijedit je AE sigurnost, jer koliko sam upratio niti jedna osoba nije ni pogledana, a kamoli pretresena od strane obezbjeđenja.
Ubuduće pogotovo zabraniti izlaske i ponovne ulaske na stadion.
Ovo popraviti i neće više limenke letiti sigurno
Jest pregledana i oduzimane flasice sa sokovima, bas sam vidio liku pored mene.Bandit88 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 23:15Kada dođe kazna, proslijedit je AE sigurnost, jer koliko sam upratio niti jedna osoba nije ni pogledana, a kamoli pretresena od strane obezbjeđenja.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Jest, ali svakog desetog. Mene niko nije pregledao, mogao sam tenk unijeti.
Ove psihiće što bacaju nikako ne mogu. Jbt platiš 7 km i daješ si za pravo klubu izbiti najmanje 300 plaćenih ulaznica za kaznu, dakle poništiš 300 gledalaca jednim glupavim / neadndretalnim potezom gađanja. Halo, pa nisu ovo više stara vremena gdje sve prolazilo, treba ovome stati u kraj. Policija ili obezbjeđenje kad vidi, odmah van izbaciti i piši kaznu zbog remećenja javnog reda i mira. Neću im halaliti svaku marku koju izbiju iz kluba. Ovdje ljudi kupuju po više karte svako kolo, a ovi papci sa jednom ponište sve to.
Ako je agencija za sigurnist dala neku garanciju da će obezbijedit da se ne unosi, onda im treba reklamirati ovaj propust.
Ove psihiće što bacaju nikako ne mogu. Jbt platiš 7 km i daješ si za pravo klubu izbiti najmanje 300 plaćenih ulaznica za kaznu, dakle poništiš 300 gledalaca jednim glupavim / neadndretalnim potezom gađanja. Halo, pa nisu ovo više stara vremena gdje sve prolazilo, treba ovome stati u kraj. Policija ili obezbjeđenje kad vidi, odmah van izbaciti i piši kaznu zbog remećenja javnog reda i mira. Neću im halaliti svaku marku koju izbiju iz kluba. Ovdje ljudi kupuju po više karte svako kolo, a ovi papci sa jednom ponište sve to.
Ako je agencija za sigurnist dala neku garanciju da će obezbijedit da se ne unosi, onda im treba reklamirati ovaj propust.
Tako je drug, tome se mora stati u krajlimvolikce1945 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 07:36Jest, ali svakog desetog. Mene niko nije pregledao, mogao sam tenk unijeti.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Ima li gdje pogledat golove Cekik : Radnik H., i opcenito ima li gdje pregled kola federalne lige? Druga stvar, kad je ono izvlacenje Kupa FBiH, neko rece ovo dan-dva?
Žrijebanje parova prvog i drugog kola seniorskog Kupa Federacije Bosne i Hercegovine možete pratiti danas u 13:00h na fb stranici "Nogometni savez Federacije BiH".
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Aha.. A golovi, pregled kola fbih?
- limvolikce1945
- Kontakt:
Nego, ima li ko ideju kako potrošiti ovaj milion?
Veznjaka jednog nabaviti i riješiti, ovaj Truhlo bi garant iz rukava sad izvadio nekih 5-6 komada prijedloga. 

-
- Kontakt:
- Zenicanin988
- Kontakt:
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Golove imaš na fb stranici "MYTV - Metropoly Media".
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Samir Radovac je slobodanlimvolikce1945 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 11:05Nego, ima li ko ideju kako potrošiti ovaj milion?Veznjaka jednog nabaviti i riješiti, ovaj Truhlo bi garant iz rukava sad izvadio nekih 5-6 komada prijedloga.
![]()

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Da mu propadnu sve opcije vanisamocelik je napisao/la: ↑22 avg 2023, 11:16Samir Radovac je slobodanlimvolikce1945 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 11:05Nego, ima li ko ideju kako potrošiti ovaj milion?Veznjaka jednog nabaviti i riješiti, ovaj Truhlo bi garant iz rukava sad izvadio nekih 5-6 komada prijedloga.
![]()
![]()

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Prouči šta god…Truhlo je napisao/la: ↑22 avg 2023, 11:28Da mu propadnu sve opcije vanisamocelik je napisao/la: ↑22 avg 2023, 11:16Samir Radovac je slobodanlimvolikce1945 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 11:05Nego, ima li ko ideju kako potrošiti ovaj milion?Veznjaka jednog nabaviti i riješiti, ovaj Truhlo bi garant iz rukava sad izvadio nekih 5-6 komada prijedloga.
![]()
![]()
![]()
![]()
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Uložiti milion na kvotu 2..
Čekati siguricu singl
Čekati siguricu singl
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.