Koji ce ti krasni k...c i u zapisniku ako ih nema na terenu s obzirom na reputaciju sa kojom su došli i platu koju imaju guraj ih u ovoj početnoj fazi kad uigravas ekipu pa da vidimo svi ko je tu prevaren. Mi navijaci ili Mirvic.MortemHz je napisao/la: ↑21 avg 2023, 21:59Trojica su bila u zapisniku.AVNOJ je napisao/la: ↑21 avg 2023, 21:34Pa koliko ih je danas koristio.MortemHz je napisao/la: ↑21 avg 2023, 20:50
Prije 7 dana, odgovor Slovenca na upit novinara oko situacije sa Viverosom.
"Mogu igrati samo tri stranca. Svaki put će neki ostati vani, takva su pravila. Svi su u konkurenciji i niko od njih nije otpisan zasad, ali niko nije ni privilegovan. Jako bitna pobjeda za novu dozu samopouzdanja da dečki vide da mogu dosta bolje da igraju. Svi koji su i s klupe ulazili su obavili ono što je trebalo", zaključio je trener Sarajeva.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A Ješić u "vječnim lovištima".holyman je napisao/la: ↑22 avg 2023, 10:54Koliko sam ja njih zaboravio auTETRAPAK je napisao/la: ↑22 avg 2023, 10:14Hurtic, Jesic, Janos, Repuh, Marinovic. Jedini Vinko vodi nekoga.holyman je napisao/la: ↑22 avg 2023, 10:07Od gladbaha do danas vodili su nas Uscuplic, Musemic, Sablic, Vasoski, Fedjotti, Obuća, Varesanovic, Dogan.
Ne znam jesam li koga zaboravio.
Svi navedeni trenutno su BEZ angažmana u seniorskom nogometu.
Ovo sad je prvi put da smo svi ujedinjeni i zadovoljni izborom trenera i SD. Titula ne smije doći u pitanje, zbijmo redove!
Samo marinovic vodi nekoga i to vodi ove svoje, samo njih i moze
Edit: reprezentativna pauza će nam leći k'o budali šamar.
- napoleon72
- Kontakt:
Al brate sto da trener gura nekog ko se npr ne zalaze na treninzima? Kakvu sliku bi poslao momcima koji znoj pishaju i cekaju te minute? Mislim ne znam da li su te price tacne o spremi i zalaganju, al evo ni minute kod Rozmana, 10 min kod Mirze, prije ulaze i Ikic i Kyeremeh, jos Rozman dovodi Hasica na tu poziciju. Ocito je neki veliki problem s tim Kevinom i imam neki feeling da mi njega necemo ni vidjet u ovom Sarajevu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Šta drugo raditi ponedjeljkom... 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa bilo je sve do ove utakmice, bitno je da šef njih ima na raspolaganju. Što se tiče Viverosa šef bi bio najsretniji da dobije prve minute ali trenutno ništa od toga, vjerovatno vidi nešto na treninzima. Ja bi volio da uđe sljedeću barem pola sata pa da i mi vidimo šta je u pitanju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Raja opustite se malo. Okrj komentarisanje al moramo biti malo realniji. Nikakva titula nijr pod moranjem ove godine. Receno je da je cilj da bufemo medju prve 2 3 ekipe al da smo u trci za titulu konstantno a ne da nam bjezi zrinjski 20 bodova. Dosta vise nekih pritisaka i gluposti na momke i sefa. Uclanite se, kupite obiljezja, dodjite na stadion i navijajte!!!
-
- Kontakt:
Kolikoje Zvezda platila za Djurica?
Ja mislim da sam ćitao 250.000
-
- Kontakt:
Sve se slazem al nema od tog nista kod nas je haos ako si treci na tebeli, Kodro je smjenjen na poziciji 2, Vinko isto, Husref nakon duple isto cim je ispustio prvo mjesto. Volio bi da Rozman ostane 3 sezone minimalno al cisto sumnjam da ce imati podrsku ako zavrsi recimo na 3 mjestu. Ma da je vrijeme da se spametujemo i damo nekom malo vise vremena pa i neke greske i poraze oprostiti ne odmah glave skidati.Riki10HZ je napisao/la: ↑22 avg 2023, 11:53Raja opustite se malo. Okrj komentarisanje al moramo biti malo realniji. Nikakva titula nijr pod moranjem ove godine. Receno je da je cilj da bufemo medju prve 2 3 ekipe al da smo u trci za titulu konstantno a ne da nam bjezi zrinjski 20 bodova. Dosta vise nekih pritisaka i gluposti na momke i sefa. Uclanite se, kupite obiljezja, dodjite na stadion i navijajte!!!
Meni je baš čudno to oko Kevina, realno činio se spremniji i od ovih starih a pogotovo od Penarande, samo nestade lik, a ne vjerujem da je taraba s kakvim CV-om je došao a nije starohan neki pa da kažeš da ga ne interesuje.MortemHz je napisao/la: ↑22 avg 2023, 11:30Pa bilo je sve do ove utakmice, bitno je da šef njih ima na raspolaganju. Što se tiče Viverosa šef bi bio najsretniji da dobije prve minute ali trenutno ništa od toga, vjerovatno vidi nešto na treninzima. Ja bi volio da uđe sljedeću barem pola sata pa da i mi vidimo šta je u pitanju.
Ja još uvijek vjerujem da će Viveros biti najbolje pojačanje koje smo doveli
.
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 22 avg 2023, 12:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Nece on utakmice odigrati vise za nas.pitara je napisao/la: ↑22 avg 2023, 12:07Meni je baš čudno to oko Kevina, realno činio se spremniji i od ovih starih a pogotovo od Penarande, samo nestade lik, a ne vjerujem da je taraba s kakvim CV-om je došao a nije starohan neki pa da kažeš da ga ne interesuje.MortemHz je napisao/la: ↑22 avg 2023, 11:30Pa bilo je sve do ove utakmice, bitno je da šef njih ima na raspolaganju. Što se tiče Viverosa šef bi bio najsretniji da dobije prve minute ali trenutno ništa od toga, vjerovatno vidi nešto na treninzima. Ja bi volio da uđe sljedeću barem pola sata pa da i mi vidimo šta je u pitanju.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Najbolje da nam u 14 savez stavi tekme,igral ko osim nas ove debilne termine?
-
- Kontakt:
Zar nisi brate govorio da nece otici za ispod 800.000e

Kada smo mogli Viverosa onoliko platiti mogli smo i vala na Djurica.
??NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 avg 2023, 12:09Nece on utakmice odigrati vise za nas.pitara je napisao/la: ↑22 avg 2023, 12:07Meni je baš čudno to oko Kevina, realno činio se spremniji i od ovih starih a pogotovo od Penarande, samo nestade lik, a ne vjerujem da je taraba s kakvim CV-om je došao a nije starohan neki pa da kažeš da ga ne interesuje.MortemHz je napisao/la: ↑22 avg 2023, 11:30Pa bilo je sve do ove utakmice, bitno je da šef njih ima na raspolaganju. Što se tiče Viverosa šef bi bio najsretniji da dobije prve minute ali trenutno ništa od toga, vjerovatno vidi nešto na treninzima. Ja bi volio da uđe sljedeću barem pola sata pa da i mi vidimo šta je u pitanju.
- BordoBBoja
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑22 avg 2023, 12:00Sve se slazem al nema od tog nista kod nas je haos ako si treci na tebeli, Kodro je smjenjen na poziciji 2, Vinko isto, Husref nakon duple isto cim je ispustio prvo mjesto. Volio bi da Rozman ostane 3 sezone minimalno al cisto sumnjam da ce imati podrsku ako zavrsi recimo na 3 mjestu. Ma da je vrijeme da se spametujemo i damo nekom malo vise vremena pa i neke greske i poraze oprostiti ne odmah glave skidati.Riki10HZ je napisao/la: ↑22 avg 2023, 11:53Raja opustite se malo. Okrj komentarisanje al moramo biti malo realniji. Nikakva titula nijr pod moranjem ove godine. Receno je da je cilj da bufemo medju prve 2 3 ekipe al da smo u trci za titulu konstantno a ne da nam bjezi zrinjski 20 bodova. Dosta vise nekih pritisaka i gluposti na momke i sefa. Uclanite se, kupite obiljezja, dodjite na stadion i navijajte!!!
Koja si ti hinja
Bivol je smijenjen jer je **** igracima sve od do, talio se, i bilo je samo pitanje vremena kad ce izgubiti to prvo mjesto
I kad vec navodis uspjehe, navedi i onih 8-0 od atalante
**** li ti taleziju
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije problem bilo Đurića platiti. Zvezda ima prednost pri njegovoj kupovini jer je takav ugovor i to je to. Da nisu iskoristili tu tkz klauzulu iz ugovora, Đurić bi bio naš novi igrač.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Sta ce vam izjave trenera,evo zna covjek sve,meni su rekli da ce mu otkaz dati? Kakvih likova ima,sad ce tek bit najezda dusmana i ljubitelja zalizanog cim se uhvati nekoliko vezanih pobjedaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 avg 2023, 12:09Nece on utakmice odigrati vise za nas.pitara je napisao/la: ↑22 avg 2023, 12:07Meni je baš čudno to oko Kevina, realno činio se spremniji i od ovih starih a pogotovo od Penarande, samo nestade lik, a ne vjerujem da je taraba s kakvim CV-om je došao a nije starohan neki pa da kažeš da ga ne interesuje.MortemHz je napisao/la: ↑22 avg 2023, 11:30
Pa bilo je sve do ove utakmice, bitno je da šef njih ima na raspolaganju. Što se tiče Viverosa šef bi bio najsretniji da dobije prve minute ali trenutno ništa od toga, vjerovatno vidi nešto na treninzima. Ja bi volio da uđe sljedeću barem pola sata pa da i mi vidimo šta je u pitanju.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: benko21, CentarsutNaClanak921, ErosViverosViv, huntingseason, mosarajvosa83, Napapijri, nedimmmm1337, roccosiffredi, Sanfrancisco, StarmoCity i 137 gostiju.