English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: English Premier League
16 miliona za golmana iz MLS-a, lige koja je kvalitetom kao 2. danska
Don't believe the hype.
- feniksptica
- Kontakt:
Martineli i Saka imaju mjesta u svakoj ekipi.
Saliba isto. To su sigurice.
Ostalo je tu negdje. Nekom pase vise ovaj sistem nekom onaj
Saliba isto. To su sigurice.
Ostalo je tu negdje. Nekom pase vise ovaj sistem nekom onaj
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Uzeo bih i ja Saku, na lijevo krilo.
Nema momčić šta tražiti desno sve dok Mohamed jaše kamilu.
Nema momčić šta tražiti desno sve dok Mohamed jaše kamilu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Konate>Saliba
Nisi ga gledo, ko ni ja.akisarajevo92 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 08:2516 miliona za golmana iz MLS-a, lige koja je kvalitetom kao 2. danska
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nisam gledao New England ali naletim nekad na prenose drugih timova, tamo su odbrane i golmani tema podsmijeha godinama, sega kakvi golovi padaju a Brad Guzan im je top 3 golmana lige ako ne i najboljisoxx je napisao/la: ↑22 avg 2023, 10:09Nisi ga gledo, ko ni ja.akisarajevo92 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 08:2516 miliona za golmana iz MLS-a, lige koja je kvalitetom kao 2. danska
Don't believe the hype.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Evo ovaj Čelzijev Chekweueue-nešto out 2 mjeseca zbog povrede koljena
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Gledaj naših akademaca što se časte lijepo, svaka vam čast za ovu raspravu.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Alison
White-Saliba-Vvd-Robertson/Zincenko
Partey-Rice
------Odegaard-----
-Salah----Martinelli-----Saka
White-Saliba-Vvd-Robertson/Zincenko
Partey-Rice
------Odegaard-----
-Salah----Martinelli-----Saka
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Djabe pričaš, sad će ti obrnuti da je ovo top transfer kako Ameri znaju šta radeakisarajevo92 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 10:19Nisam gledao New England ali naletim nekad na prenose drugih timova, tamo su odbrane i golmani tema podsmijeha godinama, sega kakvi golovi padaju a Brad Guzan im je top 3 golmana lige ako ne i najboljisoxx je napisao/la: ↑22 avg 2023, 10:09Nisi ga gledo, ko ni ja.akisarajevo92 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 08:2516 miliona za golmana iz MLS-a, lige koja je kvalitetom kao 2. danska

Igranje FMa se nastavlja

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Čelzi je stvarno prodao ovog Halla. Pa to im je bio talentiraniji igrač od svih koje su doveli. I to su ga dali za 30 miliona 

41:34
Valja sredit knjige
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zasto se svi mučite, kada treba jasno i jednostavno napisati da je Salah bolji igrač od Sake i da malom nema mjesta u kombinovanih 11.
Izmišljate mu pozciju kako bi bio u timu.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- wadethegreat
- Kontakt:
A quick google search bi vam pokazao da smo mu ponudili ugovor na 6 godina koji je odbio.
Covjek htio da ide...
Al dobro valja pljuvati Celzi.
Mali jeste talentovan ali je odigrao 9 ili 10 meceva 30 milki je razumno.
Covjek htio da ide...
Al dobro valja pljuvati Celzi.
Mali jeste talentovan ali je odigrao 9 ili 10 meceva 30 milki je razumno.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne bi Saka ni na klupi bio za Liverpool realno
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ne jos zadugo, Salah je u ozbiljnom declineu, ne bi me cudilo i da mu je ovo zadnja sezona u Liverpoolu.AlanSmith14 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 14:21Zasto se svi mučite, kada treba jasno i jednostavno napisati da je Salah bolji igrač od Sake i da malom nema mjesta u kombinovanih 11.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
harden je napisao/la: ↑22 avg 2023, 14:31Ne jos zadugo, Salah je u ozbiljnom declineu, ne bi me cudilo i da mu je ovo zadnja sezona u Liverpoolu.AlanSmith14 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 14:21Zasto se svi mučite, kada treba jasno i jednostavno napisati da je Salah bolji igrač od Sake i da malom nema mjesta u kombinovanih 11.

kao i svaka prosla
Gdje ti vidiš ozbiljan decline kod Salaha?harden je napisao/la: ↑22 avg 2023, 14:31Ne jos zadugo, Salah je u ozbiljnom declineu, ne bi me cudilo i da mu je ovo zadnja sezona u Liverpoolu.AlanSmith14 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 14:21Zasto se svi mučite, kada treba jasno i jednostavno napisati da je Salah bolji igrač od Sake i da malom nema mjesta u kombinovanih 11.
Kako su samo usrali MNF sa ovom Karen u pizdu materinu..
Već u drugom kolu vrti priča o ravnopravnosti izmedju muškaraca i žena u fudbalu, o tome kako se sponzorstvo treba dijeliti 50:50 na muški i ženski fudbal iako ženski donosi 0.3% prihoda muškog..
Hladno reče sinoć da je Mitoma najbolje krilo koje je ikad vidjela.
Carra i Neville bi se klali na ovakve debilne izjave, a pred njom podvijaju rep samo jer je žensko.
Već u drugom kolu vrti priča o ravnopravnosti izmedju muškaraca i žena u fudbalu, o tome kako se sponzorstvo treba dijeliti 50:50 na muški i ženski fudbal iako ženski donosi 0.3% prihoda muškog..
Hladno reče sinoć da je Mitoma najbolje krilo koje je ikad vidjela.
Carra i Neville bi se klali na ovakve debilne izjave, a pred njom podvijaju rep samo jer je žensko.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 7 gostiju.