Upravo to. Sklapas ekipu treneru za kojeg su i ptice na grani znale da nije dugorocno rjesenje. Ovog Viverosa sam zavrsis, ni pitao nikog nisi treba li. Sad placaj silne raskide kad si idiot. Zato normalne ekipe prvo dovedu trenera pa onda ostalo. Al ko nas yebe kad nismo normalni...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Tako je ,definitivno se slažem.Jakirović je došao pred početak januarskog roka i krenuo križati.Mi križamo igrače a kraj augusta.Zeljković igrao zadnjeg veznog ,stopera i desnog beka , 3 prve utakmice i u sve 3 na različitim pozicijama solidan bio.Lucas je napisao/la: ↑22 avg 2023, 18:10Jakirovic jeste u januaru u Rijeci prekrižio Vrancica i još nekoliko igraca, ali je doveo osam novih. Za očekivati je onda da dovedemo neke zamjene za ove otpisane. A iskreno i od srca se nadam da ce ovi otpisani koliko je sutra potpisati za Zrinjski.H8Z7 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 18:04Koga god da je prekrižio uradio je to jer ima razlog, ovi što odmah psuju je li hoćete Mirzu? Je li hoćete opet ono? Dosta je više bilo!
Jakirović se riješi Vrančića, Halilovića itd. kod nas bi glave letjele. Može igrač biti gotivan koliko hoće ali ako se ne uklapa u sistem neka ide.
SIMON ROŽMAN PUNA PODRŠKA![]()
Nek se Trako uklapa u sistem i viziju sa 3 i 4 pozadi i onaj propuh na golu

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Podrzavam. Trener pravi ekipu po svom.Imena su upsulutno nebitna. Ovo je dobar znak da se radi sistematski.
Pa i za Viverosa pose na ovom portaluGeneration74 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 17:35Kad sam pročitao naslov, pomislio sam da je Viveros među tom četvoricom ali izgleda nije.
Za Baltu i Šerbečića razumijem, nikakav kvalitet, ali Zeljković i Viveros? Zeljković je borben, ovaj Kolumbijac nije ni odigro tekme. Ne kontam ovo fakat. Nek dovede dva stopera, to mora.
Pustiti Serbecica i Zeljkovica

Mutivode(troleri), opet jašu
Hajde makar se kristališe ekipa za ovu sezonu.
Šahinović, Rogić, Šutković
Beganović, Mulalić
Soldo, Aničić, Trako, Čelik, novi štoper?
Duraković, Radović
Buljubašić, Ališah, Vrančić, Avramovski, Mustafić, Julardžija
Kyeremeh, Hasić
Ziljkić, Peñaranda
Oliveira, Čataković
To je to, nekih 24-25 igrača je sasvim dovoljno. Meni iskreno čudno za Zeljkovića i Viverosa, ali Simon najbolje zna šta radi.
Šahinović, Rogić, Šutković
Beganović, Mulalić
Soldo, Aničić, Trako, Čelik, novi štoper?
Duraković, Radović
Buljubašić, Ališah, Vrančić, Avramovski, Mustafić, Julardžija
Kyeremeh, Hasić
Ziljkić, Peñaranda
Oliveira, Čataković
To je to, nekih 24-25 igrača je sasvim dovoljno. Meni iskreno čudno za Zeljkovića i Viverosa, ali Simon najbolje zna šta radi.
Kad’ jednom prodje sve...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ja ovo ništa ne kontam bgm.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Vjerovatno Rozman kroz nekoliko treninga i onu prijateljsku sa Stupcanicom (ako ju je uopšte igrao) vidio da Viveros nije kvalitet za Sarajevo

Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 22 avg 2023, 18:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Al najjače, prelistam 5 stranica unazad forum da vidim reakcije na ovu vijest; Jedan ili dva frajera pišu za Vivierosa da je projekat na duze staze, da ce tek eksplodirat, treba bit strpljiv ahahahha, samo odjednom promjena ploče
Joj malo prilegnem i sklopim oci, sokiram se kad udjem na ss 
Salu na stranu, za neke mi igrace nije bas najjasnije al eto sta je tu je podrska Rozmanu u svakom slucaju

Salu na stranu, za neke mi igrace nije bas najjasnije al eto sta je tu je podrska Rozmanu u svakom slucaju

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Sasvim logican potez Rozmana...
Kada ti trener dodje u ekipu, normalno je da ima svoju viziju i filozofiju onog sto zeli od ekipe i razumljivo je da ce reci koji mu igraci za to nisu potrebni.
Rozman je i dosao u klub koji moze dovesti igrace, nije dosao kod kona, pa da sutra ne moze zapisnik sastaviti.
Ako cemo da licimo na ozbiljan klub onda se za sportski segment pitaju Rozman i Ibricic i razumljivo je da se zahvale igracima koji se ne uklapaju u koncepciju i koji su dovedeni kad je neki drugi trener bio tu.
Sto se mene tice, podrzavam poteze sefa struke bez obzira o kojim se igracima radi, pa da mi je vala i rodjeni sin na tom spisku...
Kada ti trener dodje u ekipu, normalno je da ima svoju viziju i filozofiju onog sto zeli od ekipe i razumljivo je da ce reci koji mu igraci za to nisu potrebni.
Rozman je i dosao u klub koji moze dovesti igrace, nije dosao kod kona, pa da sutra ne moze zapisnik sastaviti.
Ako cemo da licimo na ozbiljan klub onda se za sportski segment pitaju Rozman i Ibricic i razumljivo je da se zahvale igracima koji se ne uklapaju u koncepciju i koji su dovedeni kad je neki drugi trener bio tu.
Sto se mene tice, podrzavam poteze sefa struke bez obzira o kojim se igracima radi, pa da mi je vala i rodjeni sin na tom spisku...
Cek cek, ovo je primjetio za 10 treninga da nisu za njega, ali trebat ce mu 6 mjeseci da tim igra kako on zeli
Hmmm zanimljivo
Hmmm zanimljivo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ja sve mogu skontat ima mi neke logike,jedino za Besima mi nema logike,nije što je sad Besim nesto dobar ili ne,ali nama i sa Besimom fali stoper(plus jedini ima visinu neku).
Kapetanovic se nikad iz Slobode vratit nece zapamtite sta sam vam rekao,odma sam ja rekao da taj transfer nema L od logike,ovako smo Slobodu samo pogurali nekim parama i opet im igraca vratili
Pa jedno milion ce otic na raskide ,pogotovo ovo sa Viverosom,al neka hoce Mirva da se igra FM bez rijeci struke,mogu reci u jednu ruku mi je drago što ce se opeci ,drugacije nece ni naucit.
Kapetanovic se nikad iz Slobode vratit nece zapamtite sta sam vam rekao,odma sam ja rekao da taj transfer nema L od logike,ovako smo Slobodu samo pogurali nekim parama i opet im igraca vratili

Pa jedno milion ce otic na raskide ,pogotovo ovo sa Viverosom,al neka hoce Mirva da se igra FM bez rijeci struke,mogu reci u jednu ruku mi je drago što ce se opeci ,drugacije nece ni naucit.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoBBoja
- Kontakt:
Hajd ti napravi jos jedan fake profil na facebooku, sa profilnom slikom random lika kako gleda u daljiny
Pripremi se da na zvanicnoj komentarises kad objave da su mrtvi balta i haver ti zeljkovic dobili nogu
Trako ostaje Besim ide 

- f0rest1946
- Kontakt:
- morsecode
- Kontakt:
Na hajr...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, nedimmmm1337, ubipara i 34 gosta.