Čelzi za sirotinju, blago vama svima koji ocekujete titulu ove godine, ovako ozbiljan klub ne posluje..
Na hajr i na dobro

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Apsolutno. Puna podrška Rožmanu. Samo nek tjera koga hoće, nek gradi ekipu po onome što njemu treba pa makar sve prvotimce otjerao. I Balta i Zeljković su mi dragi i ok su momci, al oni ne znaju lopte i zbog toga će biti otjerani. Simon očigledno traži igrače koji znaju lopte, kombinovati, driblati, a takvi su evo i Hamza kojeg je oživio, i Avramovski, i Buljubašić, a i ova dvojica koji su došli. Ekipa će nam biti tehnička prejaka, što je opet dobra stvar.
Traku je suludo komentarisati, Čelik nema minute seniorskog fudbala, Alisah nije igrao godinu dana (toliko se maltene oporavljao od povrede), Hasic odigrao 65 minuta u tom periodu. Impresivno.pitartz je napisao/la: ↑22 avg 2023, 18:17Hajde makar se kristališe ekipa za ovu sezonu.
Šahinović, Rogić, Šutković
Beganović, Mulalić
Soldo, Aničić, Trako, Čelik, novi štoper?
Duraković, Radović
Buljubašić, Ališah, Vrančić, Avramovski, Mustafić, Julardžija
Kyeremeh, Hasić
Ziljkić, Peñaranda
Oliveira, Čataković
To je to, nekih 24-25 igrača je sasvim dovoljno. Meni iskreno čudno za Zeljkovića i Viverosa, ali Simon najbolje zna šta radi.
Hajd ti idi u pič.ku mate.rinu i lupaj te nebuloze negdje drugo. Kakav fake profil, kakvi bakrači, ne razumijem o cemu lupašBordoBBoja je napisao/la: ↑22 avg 2023, 18:21Hajd ti napravi jos jedan fake profil na facebooku, sa profilnom slikom random lika kako gleda u daljiny
Pripremi se da na zvanicnoj komentarises kad objave da su mrtvi balta i haver ti zeljkovic dobili nogu
hahahahahahah a jesnapoleon72 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 18:29Pitarluk prije 2 mjeseca: dovest trenera i dat mu odrijesene ruke i nek dvije godine radi sta hoce! Jednom i mi moramo stat iza njega bez pljuvacine!
Pitarluk danas: kmeee, sto Zeljkovica, ostadosmo bez rostera, treba 15 novih, Balta brat moj meni dao dres, Viveros bi bio Ze Roberto al nije ni dobio sansu, mrs Kekec, yebem ti familiju...
Za izucavanja smo.
Trenutno korisnika/ca: boki86, egocentrik, Ferroviere1987, Grk1234, J1897, JavierBosnia, Kyle88, mnon46, nedimmmm1337, rimljanin90, Rule_hz, TETRAPAK i 118 gostiju.