Ne mora bit sporan kvalitet. Murinjo je dosao u Chelsea 13/14 i otjerao Matu koji je dvije godine uzastopno bio najbolji igrac kluba po izboru navijaca. Murinjo uzme titulu. Pa evo primjer iz komsiluka sa Jakirovicem u Rijeci. A to sto se radi par dana pred kraj prelaznog roka, ko zna kakvi su uslovi dogovoreni s tim igracima. Bolje je dat sad neku cifru za raskid nego da ti na tribinama sjedi lik koji ima, lupam, 15-20 milja mjesecno i jos nezadovoljan tretmanom moze pokretat pobune i bojkote. Nije Rozman budala.Morpheus je napisao/la: ↑22 avg 2023, 18:44Znači donošenje odluke na osnovu treninga?miky_hz je napisao/la: ↑22 avg 2023, 18:34Enigma mi je kako ih dosta govori zašto Viveros zašto Viveros a niko ga ocima nije gledao,covjek trenira 2 mjeseca koliko vec tu,nije igro cak ni kod Mirze nema ga ni kod Rozmana,al mi znamo jel ga nismo ni na tom trenigu pogledali.napoleon72 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 18:29Pitarluk prije 2 mjeseca: dovest trenera i dat mu odrijesene ruke i nek dvije godine radi sta hoce! Jednom i mi moramo stat iza njega bez pljuvacine!
Pitarluk danas: kmeee, sto Zeljkovica, ostadosmo bez rostera, treba 15 novih, Balta brat moj meni dao dres, Viveros bi bio Ze Roberto al nije ni dobio sansu, mrs Kekec, yebem ti familiju...
Za izucavanja smo.
Fascinantna nacija.![]()
Čuj nije igrao kod Mirze.Igrao je zadnjih 10-tak minuta protiv Torpeda u Gruziji, ako se dobro sjećam. Nije igrao u revanšu i protiv Sloge. Ako nije igrao ove dvije utakmice, to onda govori o njegovoj kvaliteti dok je Mirza bio trener?
A pod Rožmanom isto dvije utakmice, govori o njegovoj kvaliteti?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kakva nepravda prema Zeljkovicu, fuj….
Momak najbolji zadnji vezni u ligi a toliko dugo najavljivani
Viveros nije ni odigrao utakmicu a procijenili da ne može igrati u ovom cirkusu od lige
Momak najbolji zadnji vezni u ligi a toliko dugo najavljivani
Viveros nije ni odigrao utakmicu a procijenili da ne može igrati u ovom cirkusu od lige

Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 22 avg 2023, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Viverosa treba sada u Sherif prodati. 

Na hajr i na dobro
Strah me i pomisliti kakav ce haos ovdje biti kad pod Rozmanom prvi put ne osvojimo tri boda (ne racunam tu gostovanja u Banja Luci, zapadnom Mostaru i Grbavici).
- skullcrusher
- Kontakt:
Ode Renan. E jesmo pehovi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Đurić posudba izgleda
Hajde donekle i razumijem za ostalu trojicu, ali za Viverosa i Zeljkovica mi nikako ne ide u glavu

Bog Bosna i Bošnjaci
Ovo jos nigdje nisam cuo da se desilo u nekom klubu da dodje neki igrac najavljivan kao pojacanje a da ga navijaci tog kluba nikad ocima nisu vidjeli.
Jel Viveros bar jednom bio na klupi da ga je neko vidio
Mozda ovakav slucaj ima samo u Somaliji ga dodje neki igrac, ode jadnik na plazu i otmu ga somalijski pirati
Pamtit cemo te Viverose po slikama

Jel Viveros bar jednom bio na klupi da ga je neko vidio

Mozda ovakav slucaj ima samo u Somaliji ga dodje neki igrac, ode jadnik na plazu i otmu ga somalijski pirati

Pamtit cemo te Viverose po slikama

- feniksptica
- Kontakt:
Nema emocija.
Oni sto su bili najglasniji za Husa vec tjeraju nazad u Sloveniju. I kad im kazes da navijaju za individuu a ne klub naljute se.
Oni sto su bili najglasniji za Husa vec tjeraju nazad u Sloveniju. I kad im kazes da navijaju za individuu a ne klub naljute se.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kakav potez i šta dođe pokaže se da je Maldini i ne možeš ga otkupiti

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Za Baltu reci da ne zna lopte i da je los nikako ne ide. Sta gledaju ljudi jbt
Od 5 utakmica u Domzalama Juraldizija ima 2 na DM. Nije ni Buljubasic DM pa covjek od njega napravi tu najvaznijeg igraca.
U 4 3 3 moras imati veznjake koji znaju lopte igrat.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JuricaSpindl
- Kontakt:
- BordoBBoja
- Kontakt:
Zadnja izmjena: BordoBBoja, dana/u 22 avg 2023, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.