FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- skullcrusher
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo mozda dodje ovaj stoper ali valjda Zvezda se pita.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Vidimo se na istoku, dosta je više i njihove budalešćine, zajebavaju nam se sa klubom. Samo OTPOR.
Viveros i Zeljković će do pauze raditi smjenu u BASHU.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- feniksptica
- Kontakt:
Kad vec psujes treneru i imas bolje procjene od istog. Objasni i kojim je kanalima Balta doso kod nas.Kockoglavi je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:03Za Baltu reci da ne zna lopte i da je los nikako ne ide. Sta gledaju ljudi jbt
Haver s Varesanovicima pa ga zbog tog doveli..covjek se ne uklapa u viziju trenera i tjt.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- PeppermintSA
- Kontakt:
meni je ovo abnormalno...
Koga uopste zanima kakav ce haos biti ovdje? Jedino mjerilo su oni ljudi na tribinama Koseva. Vecina ovih strucnjaka sto 0/24 palamude po forumu i ne posjecuje Kosevo izuzev evropskih utakmica. Sama cinjenica da se za vrijeme domace utakmice na Kosevu ovdje ispise po 30 stranica, dovoljno govori o kakvim navijacima se radi i koliko klub ima koristi od njih.PUNA PODRSKA SIMONU I SVI NA KOSEVO 28.08!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
to je zato sto je Rozman trener i svi koji budu otpisani bice losiKockoglavi je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:03Za Baltu reci da ne zna lopte i da je los nikako ne ide. Sta gledaju ljudi jbt
ne kazem da je trener u krivu
al nevjerovatno je ovo za Viverosa toliko ga cekas najavljujes platis i nista
na Baltu svrsavali ovdje kakav je razbijac odlican za male utkamice
Zeljkovic medju najboljim kad je igrao
nevjerovatno
- Kockoglavi
- Kontakt:
Sredina tabele zagarantovana. A ovi sto kao podrzavaju ove poteze drugacije ce pisati za tri cetri kola. Toliko
Hajde vidjecemo, nadajmo se najboljem. Naredne dvije na Koševu (Velez i Zrinjski) ce nam dosta toga pokazati i otkriti.miky_hz je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:03
Od 5 utakmica u Domzalama Juraldizija ima 2 na DM. Nije ni Buljubasic DM pa covjek od njega napravi tu najvaznijeg igraca.
U 4 3 3 moras imati veznjake koji znaju lopte igrat.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Podrška Rožmanu šta god da odluči, to je neminovno. Iskreno nije mi jasno što je prekrižio Zeljkovića, momak je bio najbolje pojačanje dosad. Hajde da je spor, kilav, da ne trči, da je fudbalski neobrazovan, ali nije ništa od toga. Ubio se za rotacije. Ne kontam ni ovo za Viverosa, tuga onolike fame i para bačenih.
Svi ostali su mi logični odabiri. Ikić koliko god da je gotivan, ni blizu kompletan igrač. Osim brzine, nema ništa, to sam i ranije govorio. Drugo je to što je svaki brz igrač ljudima gotivan, a iz toga ne proizilazi ništa.
Šerbečić loš i nekonstantan.
Balta je meni drag, jer je kao stijena u duelima i veoma borben igrač. Sve ostalo je smiješno za neki jači, bolji i moderniji fudbal. Prespor je i on u dinamičnom sistemu Rožmana nema šta da radi. Koliko god bio drag, treba biti realan.
Ovo ti je sve posljedica dovođenja igrača napamet. Ovaj transfer Kapetanovića niko i ne konta.
Svi ostali su mi logični odabiri. Ikić koliko god da je gotivan, ni blizu kompletan igrač. Osim brzine, nema ništa, to sam i ranije govorio. Drugo je to što je svaki brz igrač ljudima gotivan, a iz toga ne proizilazi ništa.
Šerbečić loš i nekonstantan.
Balta je meni drag, jer je kao stijena u duelima i veoma borben igrač. Sve ostalo je smiješno za neki jači, bolji i moderniji fudbal. Prespor je i on u dinamičnom sistemu Rožmana nema šta da radi. Koliko god bio drag, treba biti realan.
Ovo ti je sve posljedica dovođenja igrača napamet. Ovaj transfer Kapetanovića niko i ne konta.
-
- Kontakt:
Jedno je sigurno. S nama nikada nije dosadno
- PeppermintSA
- Kontakt:
šta se ovo spominje da Reno ide u Grčku sutra? :S
Totalno iracionalno. Mogu shvatiti novi trener, neki se igraci ne uklapaju u koncepciju. Ali baš od toliko igraca koji nisu ispunili ocekivanja, bas da ova 4 ispadnu visak. A Trako, Durakovic, Beganovic, Mustafic, Anicic... za sampionsku ekipu.
-
- Kontakt:
Gdje je ta informacija ?
-
- Kontakt:
Toliko igraca dovedes , samo daj, daj i sad lagano otpisujes igrace , samo u BIH !! 
Ovi bas valjaju, oni koji su losi ostaju ccc

Ovi bas valjaju, oni koji su losi ostaju ccc
04.10.2009 !
Dnevna doza strucnjaka
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
To bi vec bilo belaj. Moze on jos dati, a i ako ode ne ocekujem nista ispod 1,5 M ali to bi bila vec greska
Ps: Senijade, imate podrsku i ocito to znate, ali tri put mjeri jednom sijeci, da se razumijemo. Nece ti biti veselo
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 22 avg 2023, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Oliveira hvala ti, poslije Benke si mi najdraži.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- BordoBBoja
- Kontakt:
Najvise usrefovci kmece
Trenutno korisnika/ca: alacious, Beli98, Dave, ErosViverosViv, Fouzi1, HordasFks, JavierBosnia, laki23, mma_hz, MokraKifla, plisek, riki46, Seipronto, Tatamata1946 i 87 gostiju.