znam i shvatam ja tebe al ev to je barsin stil igre koji pali i hocu reci trebao je arsenal nametnuti svoj stil igre shvatas i onda okrenuti utakmicu u svoju korist ...naravno da je crveni upropastio tekmu al i prije crvenog se gledala viktorija trebao je Arsenal nametnuti svoju igru tj onaj engleski tempo al nije uspjeo jer je jednostavno Barsa kvalitetnija ekipa...reddevil16 je napisao/la:mma hz, ma ok je to sto ti hoces da gledas fudbal ja to postujem!!!! I ja hocu da gledam fudbal i iskreno da ti kazem ja ne uzivan u fudbalu koji igra barsa, jednostavno ne volim onakav fudbal. Ja volim muski fudbal koji je agresivan, dinamican sa dosta trke, duela gdje timovi napadaju a ne drze loptu i dodaju se u pet-ili par metara. Za mene je onakav fudbal dobio naziv s pravom Spanski katanaco ja ga jednostavno ne volim.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa kako će uputiti kad im Busacca nije dao!? Logika!
Igrača Barce dirneš faul, igrača Arsenala oboriš s dvije noge nije faul i kako da upute šut, jedino da sa svoje polovine šutaju...

Igrača Barce dirneš faul, igrača Arsenala oboriš s dvije noge nije faul i kako da upute šut, jedino da sa svoje polovine šutaju...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma ja..sad fol sudije krive a kad su ponistili cist gol messiju u Londonu to je bilo ok! Prije iskljucenja persija nisu presli centra,a posle je trebao biti jos veci potopnidjo_barca je napisao/la:Bosco je napisao/la:Bussacca je večeras ipak bio vaš igrač.
To je dominacija !
A vi se i dalje zalite na sudije i glumite zrtve i nevinascad.Uvijek vam neko drugi kriv.

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Ovo je nešto najjače večeras... kraljBianconeri1988 je napisao/la:Pa kako će uputiti kad im Busacca nije dao!? Logika!![]()

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Dobro njegovo pravo da tako misli. Samo onda treba da razmisli zašto Barseloni jednostavno ne mogu da uzmu loptu? I zašto 90% timova protiv njih igra zatvorene varijante. Jel neko branio Arsenalu sa igra muški,sa dosta trčanja i napada. Ako ko igra ofanzivan fudbal to je Barselona. Zna li on uopšte šta je katanaco i da je on jednostavno nespojiv sa puno golova?Bianconeri1988 je napisao/la:Apsolutno si u pravu!reddevil16 je napisao/la:mma hz, ma ok je to sto ti hoces da gledas fudbal ja to postujem!!!! I ja hocu da gledam fudbal i iskreno da ti kazem ja ne uzivan u fudbalu koji igra barsa, jednostavno ne volim onakav fudbal. Ja volim muski fudbal koji je agresivan, dinamican sa dosta trke, duela gdje timovi napadaju a ne drze loptu i dodaju se u pet-ili par metara. Za mene je onakav fudbal dobio naziv s pravom Spanski katanaco ja ga jednostavno ne volim.
Zadnja izmjena: drinski_vuk, dana/u 09 mar 2011, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.
A i taj jedini šut na gol Barcelone za 90 min. (koji je ujedno i bio gol) je djelo glupog Busquetsa koji ga sam sebi zavucenidjo_barca je napisao/la:Bosco je napisao/la:Bussacca je večeras ipak bio vaš igrač.
To je dominacija !
A vi se i dalje zalite na sudije i glumite zrtve i nevinascad.Uvijek vam neko drugi kriv.

Imaju realizaciju 100% , u prvom mecu 2 šuta u okvir = dva gola...veceas bez šuta na gol, a opet gol postigoše.
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 09 mar 2011, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
MMA HZ, Sulusaj brate, u ovakvim utakmicama vrlo je tesko nametnuti svoj stil igre protiv tima kao sto je barsa. Tu taktika dolazi na prvo mjesto odnosno disciplina u igri i iskustvo. Arsenal je bio cak i malo naivan veceras ali to je uzrok sto njima vise fali walckot nego Barsi dva stopera za ovakvu igru. Sjeti se prve utakmice prosle godine u Milanu!!! Jeli Inter mozda bio podredjen iako je imao manji posjed lopte. Ne nije, cak je bio i mnogo bolji konkretniji, ali je imao takticku disciplinu 90 minuta.
Onda ti fino otvoris stream i pogledas neki UFC mec sa dosta agresivnosti, dinamike i udaraca.reddevil16 je napisao/la:mma hz, ma ok je to sto ti hoces da gledas fudbal ja to postujem!!!! I ja hocu da gledam fudbal i iskreno da ti kazem ja ne uzivan u fudbalu koji igra barsa, jednostavno ne volim onakav fudbal. Ja volim muski fudbal koji je agresivan, dinamican sa dosta trke, duela gdje timovi napadaju a ne drze loptu i dodaju se u pet-ili par metara. Za mene je onakav fudbal dobio naziv s pravom Spanski katanaco ja ga jednostavno ne volim.
Stvarno je onaj Bussacca supak, pa mogao je barem jednom osutati na Barcin gol
i da, kakav kapiten takva i ekipa 

Don't hate what you don't understand.
aa dobro al to je vec talijanski stil igre po meni ... i inter odlicno zna igrati tu igru ehehe a sto se tice Arsenala to je vec tim za nadigravanje i oni nmg samo paziti na svoj gol i igrati na kontre.Jedino da su tu bili wolkot i arsavin od prve minute po krilima (znam da nije bilo wolkota) da bi utakmica bila dosta uzbudljivija al ovako protiv barse na taj nacin mogu igrati samo ono "teskasi" i igraci koji idu na snagu a ne na tehnikuu i znanje ...reddevil16 je napisao/la:MMA HZ, Sulusaj brate, u ovakvim utakmicama vrlo je tesko nametnuti svoj stil igre protiv tima kao sto je barsa. Tu taktika dolazi na prvo mjesto odnosno disciplina u igri i iskustvo. Arsenal je bio cak i malo naivan veceras ali to je uzrok sto njima vise fali walckot nego Barsi dva stopera za ovakvu igru. Sjeti se prve utakmice prosle godine u Milanu!!! Jeli Inter mozda bio podredjen iako je imao manji posjed lopte. Ne nije, cak je bio i mnogo bolji konkretniji, ali je imao takticku disciplinu 90 minuta.
aa Arsenal tih nema bar po mom misljenuu...vcs kao da sam gleedao Arsenal Wigan jer i Arsenal praktikuje strpljivu igru pasovaa kao i Barsa ..zz dosta trkee...
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 09 mar 2011, 01:27, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Drinski Vuce, znam ja brate odlicno sta je katanaco! I nisam ga ja tako nazvao vec su mu dali takvo ime prosle godine kada su igrali s Interom gdje je barsa uspjela za divno cudo dati dva gola!!! I meni licno je to savrsen opis njihove igre. Ali hej ne moramo se mi slagati ti imas potpuno pravo da mislis drugacije. Generalno ne volim Spansku ligu!!! Ni jedan tim!
-
- Kontakt:
100% si u pravu Arsenal generalno nema "radnika" dovoljno u timu izuzev malog brilijantnog Jacka i Songa. Ali bez razlike vec se vidi da su timovi uvidjeli koje su to slabosti Barse i sigurno neki od timova koji su ostali su dovljno trkacki i takticki mocni da kazne onakvu igru Barse.
Pred kraj utakmice Messi šuta iako je sudija svirao offside i sve super. Ni žutog ni ništa. Divno.
Arsen Venger.
Sve što je imao, Francuz je Busaki rekao u lice po isteku utakmice.
- Vaša odluka nas je koštala utakmice, to sam mu rekao. Izgleda da nikada nije igrao fudbal, jer je tako postupio. Priznajem da nas je pobedio zastrašujući tim, najbolji u Evropi. Ali sam ubeđen da smo bili brojčano izjednačeni mogli smo i da prođemo dalje. Teško mi je da sve ovo prihvatim - izjavio je Venger.
katalonac s twittera."Wenger told me to congratulate the referee," Barcelona coach Pep Guardiola said.
Jack s twittera.@Cesc Fàbregas
Great support from the arsenal fans. I take full blame for the result tonight. One of the worst moments of my life. I apologise.
Tata Persie s twittera.@jack_wilshere
Arsenal fans great as always! Sorry about the result,good luck to Barca,great team! Oh yeah and the ref was good aswell.

Thanks all AFC fans 4 tonight played vs a great team and a even better ref. He had a absolute shocker tonight think we all agree on this 1
Arsenal have confirmed that goalkeeper Wojciech Szczesny suffered a dislocated finger in the 3-1 defeat at Barcelona.
ma sto se mene tice neka ih razgule eheh ja samo hocu da gledam dobar fudbalreddevil16 je napisao/la:100% si u pravu Arsenal generalno nema "radnika" dovoljno u timu izuzev malog brilijantnog Jacka i Songa. Ali bez razlike vec se vidi da su timovi uvidjeli koje su to slabosti Barse i sigurno neki od timova koji su ostali su dovljno trkacki i takticki mocni da kazne onakvu igru Barse.

redovno pratim Sarajevo i kuci i na strani i dosta sam se nagledao loseg ehhehe aaa inace mislim da je onaj diaby dobar i da bi on dobro dosao barsi kao zadnji vezni heheh iako imaju i keituu al onaj diaby je veci borac od njegaa...
a busquets mi je nekako labav ehhe lohotan ...
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 09 mar 2011, 01:44, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Ma opušteno fino je kad svako ima svoj stav i iznosdi ga bez vrijeđanja drugih. Ja opet ne volim italijanske timove posljednjih godina. Vjerovatno će i ove godine bar neko od engleskih timova biti u polufinalu pa ćemo vidjeti ko je bolji.reddevil16 je napisao/la:Drinski Vuce, znam ja brate odlicno sta je katanaco! I nisam ga ja tako nazvao vec su mu dali takvo ime prosle godine kada su igrali s Interom gdje je barsa uspjela za divno cudo dati dva gola!!! I meni licno je to savrsen opis njihove igre. Ali hej ne moramo se mi slagati ti imas potpuno pravo da mislis drugacije. Generalno ne volim Spansku ligu!!! Ni jedan tim!
-
- Kontakt:
Ne volim ni ja Talijane, ja sam kao sto nik kaze vec 20 godina drogiran Unitedom i drugi me timovi ne zanimaju. Mada gledam i previse fudbala sto na TV sto uzivo. Ali sam odusevljen nacinom na koji Borusija igra ove godine, jednostavno super cak su dominantniji u svojoj ligi nego Barsa u Spaniji. Nevjerovatno!!! Ma sve je to ok, nego nevolim ovo pretjerivanje najbolji su tim IKADA!!! To mi je malo onako smijesno, mnogo je u zadnjih 30 godina bilo odlicnih timova, Kao Milan iz 80-ih, Borusija iz 90-ih, United 99, Arsenal kada je bez poraza osvojio ligu itd itd.
da li vam je sudija bio dobar:
kada je dosudio nepostojeci korner za Arsenal (kada je RVP izbio loptu u korner) ?
kada nije svirao penal nad Messijem ?
kada Van Persiju nije dao direktni crveni nakon namjernog udaranja Alvesa šakom u lice
kada ne dade Koscielnom drugi žuti nakon što je skrivio penal nad Pedrom.
A zašto ja nikad neću naletjeti na naslov: npr. "Poraz Barce na Emiratima u režiji sudije Nicole Rizzolija" (zbog poništenog gola Messija (taj mi je najfriškiji), a može i: "Barcina nedovoljna pobjeda nad Interom u režiji sudije Franka De Bleeckerea").
e da i jos ovo
kako to da navijaci Arsenala nisu imali primjedbi na sudiju kada im je u Beogradu protiv Partizana sviran penal u njihovu korist zbog istog onakvog faula kao nad Mesijem veceras?
ps nisam navijac Barce
kada je dosudio nepostojeci korner za Arsenal (kada je RVP izbio loptu u korner) ?
kada nije svirao penal nad Messijem ?
kada Van Persiju nije dao direktni crveni nakon namjernog udaranja Alvesa šakom u lice
kada ne dade Koscielnom drugi žuti nakon što je skrivio penal nad Pedrom.
A zašto ja nikad neću naletjeti na naslov: npr. "Poraz Barce na Emiratima u režiji sudije Nicole Rizzolija" (zbog poništenog gola Messija (taj mi je najfriškiji), a može i: "Barcina nedovoljna pobjeda nad Interom u režiji sudije Franka De Bleeckerea").
e da i jos ovo
kako to da navijaci Arsenala nisu imali primjedbi na sudiju kada im je u Beogradu protiv Partizana sviran penal u njihovu korist zbog istog onakvog faula kao nad Mesijem veceras?
ps nisam navijac Barce
Lesinari j*bo vas mladić
imal iko info jel Paja ziv? hhh zna lisac kad treba ban fasovat
misja rupa 

Jel vas stid ???? Cist gol , cist penal u 1 utakmici !
Znaci bilo bi minimum 2:0 i gdje bi onda vi bili ????
2 utakica : Cist penal nad Messijem...
Diskutabilan 2gi zuti RvP...
i zalite se ???? Pa niste prisli golu.
Vidjeli lopte niste, jedino sto ste mogli je sabiti se u 16 i izbiti loptu...
Pa niste osutali 90 minuta , niste vidjeli Valdeza do Biskivove greske...
Ovo nije fudbal , ovo je hardcore...
Nije vas stid pljuvat sudije , ccc
Kako volim sto navija za Barcu... Pa nakon prve utakmice stisli ste se , a mi sutili...1 malo diskutabilna odluka koja je vama isla na stetu i odma je Barca lopovluk.kupili busaku itd...
Realno bi po vama bilo : Da nije sudio nista za Barcu : kao u 1 utakmici, da nisu vidjeli go , da nisu vidjeli igranje rukom , da nisu u drugoj utakmici vidjeli to sto ej Diaby pokosio Messija , da nisu vidjeli sto ej Vermallen uletio Pedru ko da mu je ratni neprijatelj , i da nisu vidjeli naravno glupiranje RvP koji je prije toga dobio zuti karton , a nakon toga i upozorenje...Medjutim on se pravio institucija da je neko i nesta...
Vi ste pokradeni , to ej bitno , vama su golovi ponisteni , vama penali nisu svirani !!!! Vi ste pokradeni jadnici....
bili ste bolji , dominirali, stvarali sanse, napadali...Jel vas stid...
Jadni ste ko i svaki Londonski Klub...
Next : Daj te nam Chelsea da ih pomilujemo !
Znaci bilo bi minimum 2:0 i gdje bi onda vi bili ????
2 utakica : Cist penal nad Messijem...
Diskutabilan 2gi zuti RvP...
i zalite se ???? Pa niste prisli golu.
Vidjeli lopte niste, jedino sto ste mogli je sabiti se u 16 i izbiti loptu...
Pa niste osutali 90 minuta , niste vidjeli Valdeza do Biskivove greske...
Ovo nije fudbal , ovo je hardcore...
Nije vas stid pljuvat sudije , ccc
Kako volim sto navija za Barcu... Pa nakon prve utakmice stisli ste se , a mi sutili...1 malo diskutabilna odluka koja je vama isla na stetu i odma je Barca lopovluk.kupili busaku itd...
Realno bi po vama bilo : Da nije sudio nista za Barcu : kao u 1 utakmici, da nisu vidjeli go , da nisu vidjeli igranje rukom , da nisu u drugoj utakmici vidjeli to sto ej Diaby pokosio Messija , da nisu vidjeli sto ej Vermallen uletio Pedru ko da mu je ratni neprijatelj , i da nisu vidjeli naravno glupiranje RvP koji je prije toga dobio zuti karton , a nakon toga i upozorenje...Medjutim on se pravio institucija da je neko i nesta...
Vi ste pokradeni , to ej bitno , vama su golovi ponisteni , vama penali nisu svirani !!!! Vi ste pokradeni jadnici....
bili ste bolji , dominirali, stvarali sanse, napadali...Jel vas stid...
Jadni ste ko i svaki Londonski Klub...
Next : Daj te nam Chelsea da ih pomilujemo !
Arsenal mi je najdrazi u Engleskoj a Barcelona u Spaniji, tako da sam objektivan.
Prosao je bolji tim, bez dileme.
Ne uputiti nijedan udarac u okvir gola a nadati se necemu je i previse, ma koliko mi volili Arsenal. Posjed lopte polovinom drugog poluvremena je bio 67% - 33% a mislim da se u nastavku nije puno promijenio, nisam vidio statistike na kraju. A ako se jeste mjenjao, vjerovatno je u korist Barcelone.
Arsenal se branio sa osam igraca u i oko svog sesnesterca. U nekim momentima mi je tekma izgledala kao da se igraju Viktorije. Barcelona totalno nadmocna, Arsenal nemocan.
Ne treba nas zavaravati to sto je sudija imao uticaj pa nam se cini da je na neki nacin odlucio tekmu. NIJE. Glupost koju je napravio van Persie se ne smije desavati. Sebi nije smio dozvoliti da dobije crveni (drugi zuti) ma kako to bilo. Imati zuti a onako se za*ebavati je glupo, pravo glupo.
Ocekivao sam da neko od Arsenalovih pocrveni jer su jos u prvom poluvremenu dobili cetiri zuta kartona, Barcelona nije nijedan.
Marco van Basten za **** komentarise tekme Lige Prvaka. Ovu je prokomentarisao ovako:
Da je Barceloni trebalo sest golova, dali bi ih sest! Imao sam osjecaj da su se namjerno za*ebavali sa Arsenalom i da uzivaju u tome. Robin van Persie nije sebi smio dozvoliti iskljucenje u ovako vaznoj tekmi. Ne treba traziti krivca u drugima, sam je kriv iako sudija mozda i jeste pretjerao, krivac je van Persie i niko drugi. Cudno mi je bilo to sto je utakmica do samog kraja bila rezultatski neizvjesna jer jedan gol Arsenala je mogao sve preokrenuti iako to ni u kojem slucaju nisu zasluzili. (govorio je Marco jos svasta ali sam skratio
)
Nadam se da ce Arsenal biti prvak Engleske, za Ligu Prvaka jos nisu, pored ovako jake Barcelone nije niko.
Mislim da bi Arsenal svakog drugog protivnika mogao izbaciti, samo Barcelonu ne
ali to sto mislim za Arsenal mislim i za Inter, i Real, i Milan, i Celzi.....
Jedan i jedini favorit za osvajanje Lige Prvaka je Barcelona! Svi drugi su iznenadjenje, veliko iznenadjenje.
Prosao je bolji tim, bez dileme.
Ne uputiti nijedan udarac u okvir gola a nadati se necemu je i previse, ma koliko mi volili Arsenal. Posjed lopte polovinom drugog poluvremena je bio 67% - 33% a mislim da se u nastavku nije puno promijenio, nisam vidio statistike na kraju. A ako se jeste mjenjao, vjerovatno je u korist Barcelone.
Arsenal se branio sa osam igraca u i oko svog sesnesterca. U nekim momentima mi je tekma izgledala kao da se igraju Viktorije. Barcelona totalno nadmocna, Arsenal nemocan.
Ne treba nas zavaravati to sto je sudija imao uticaj pa nam se cini da je na neki nacin odlucio tekmu. NIJE. Glupost koju je napravio van Persie se ne smije desavati. Sebi nije smio dozvoliti da dobije crveni (drugi zuti) ma kako to bilo. Imati zuti a onako se za*ebavati je glupo, pravo glupo.
Ocekivao sam da neko od Arsenalovih pocrveni jer su jos u prvom poluvremenu dobili cetiri zuta kartona, Barcelona nije nijedan.
Marco van Basten za **** komentarise tekme Lige Prvaka. Ovu je prokomentarisao ovako:
Da je Barceloni trebalo sest golova, dali bi ih sest! Imao sam osjecaj da su se namjerno za*ebavali sa Arsenalom i da uzivaju u tome. Robin van Persie nije sebi smio dozvoliti iskljucenje u ovako vaznoj tekmi. Ne treba traziti krivca u drugima, sam je kriv iako sudija mozda i jeste pretjerao, krivac je van Persie i niko drugi. Cudno mi je bilo to sto je utakmica do samog kraja bila rezultatski neizvjesna jer jedan gol Arsenala je mogao sve preokrenuti iako to ni u kojem slucaju nisu zasluzili. (govorio je Marco jos svasta ali sam skratio

Nadam se da ce Arsenal biti prvak Engleske, za Ligu Prvaka jos nisu, pored ovako jake Barcelone nije niko.

Mislim da bi Arsenal svakog drugog protivnika mogao izbaciti, samo Barcelonu ne

Jedan i jedini favorit za osvajanje Lige Prvaka je Barcelona! Svi drugi su iznenadjenje, veliko iznenadjenje.