Arsenal mi je najdrazi u Engleskoj a Barcelona u Spaniji, tako da sam objektivan.
Prosao je bolji tim, bez dileme.
Ne uputiti nijedan udarac u okvir gola a nadati se necemu je i previse, ma koliko mi volili Arsenal. Posjed lopte polovinom drugog poluvremena je bio 67% - 33% a mislim da se u nastavku nije puno promijenio, nisam vidio statistike na kraju. A ako se jeste mjenjao, vjerovatno je u korist Barcelone.
Arsenal se branio sa osam igraca u i oko svog sesnesterca. U nekim momentima mi je tekma izgledala kao da se igraju Viktorije. Barcelona totalno nadmocna, Arsenal nemocan.
Ne treba nas zavaravati to sto je sudija imao uticaj pa nam se cini da je na neki nacin odlucio tekmu. NIJE. Glupost koju je napravio van Persie se ne smije desavati. Sebi nije smio dozvoliti da dobije crveni (drugi zuti) ma kako to bilo. Imati zuti a onako se za*ebavati je glupo, pravo glupo.
Ocekivao sam da neko od Arsenalovih pocrveni jer su jos u prvom poluvremenu dobili cetiri zuta kartona, Barcelona nije nijedan.
Marco van Basten za **** komentarise tekme Lige Prvaka. Ovu je prokomentarisao ovako:
Da je Barceloni trebalo sest golova, dali bi ih sest! Imao sam osjecaj da su se namjerno za*ebavali sa Arsenalom i da uzivaju u tome. Robin van Persie nije sebi smio dozvoliti iskljucenje u ovako vaznoj tekmi. Ne treba traziti krivca u drugima, sam je kriv iako sudija mozda i jeste pretjerao, krivac je van Persie i niko drugi. Cudno mi je bilo to sto je utakmica do samog kraja bila rezultatski neizvjesna jer jedan gol Arsenala je mogao sve preokrenuti iako to ni u kojem slucaju nisu zasluzili. (govorio je Marco jos svasta ali sam skratio

)
Nadam se da ce Arsenal biti prvak Engleske, za Ligu Prvaka jos nisu, pored ovako jake Barcelone nije niko.

Mislim da bi Arsenal svakog drugog protivnika mogao izbaciti, samo Barcelonu ne

ali to sto mislim za Arsenal mislim i za Inter, i Real, i Milan, i Celzi.....
Jedan i jedini favorit za osvajanje Lige Prvaka je Barcelona! Svi drugi su iznenadjenje, veliko iznenadjenje.