Tako je!jurisicduska je napisao/la: ↑22 avg 2023, 20:23Slijepo podržavanje svega neće nas dovest nigdje. Dovest će nas da nam je uspjeh 4.to mjesto ako završimo ispred komsinica i prolazak jednog pretkola.
Nismo taj klub necemo ni biti.
Klub mora imati sluha za navijače , još večeras nakon ovih novinskih natpisa treba izaći na pres i objasniti situaciju, kasno će bit kasnije.
Nemojte pravit cirkus od kluba još jednom molim ako ima zdrava glava u klubu da se urazumite. Ako ne znate ima ljudi koji znaju pa ih poslušajte. Ne tjeraju se igrači bez minute odigrane, stvarate sliku pogrešnu , izazivate razne sumnje, stvarate klanove, stvarate pritisak na novog trenera, stvarate mitove da se neko tali i rastaljuje uglavnom ništa lijepo ne stvarate. S prvim porazom će Slovenac bit taldžija **** će mu se majka i nećemo moći dobit željeni kontinuitet ni zdravu sredinu ni ambijent.
Odmah sad pres ili demant ili obrazloženje. Nemojte bit picici.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Znaci ako sam se izrazio kao neki prije forumaš, to je zapravo bio moj profilBordoBBoja je napisao/la: ↑22 avg 2023, 20:14Pazi kome lajes keru
Pa ce te bas biti strah i pomisliti

Ovu danasnju vijest oni nisu prvi objavili nego s.port1.ba tacnije Sanel K.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Dok je velika čitanost - Prodajem Golfa VI 2009. godište, stanje perfektno. Može poruka u pp.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ovo ljudi nigdje u svijetu nema.
Ja nas ne razumijem, pustite trenera nek radi svoj posao ako treba nek otpusti cijeli tim i napravi novi, mi bi voljeli da budemo najbolji a da kroji tim svaki sis i golis. Ponavljam pustitee covjeka nek radi svoj posao prvi put u zivotu da se ne petljamo !
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Podrška Simonu. Najbolje je da mi odlučujemo o igračkom kadru. A i to nam ne bi valjalo jer bi se posvađali koga treba otjerati, a koga ne.
Zeljković bi po mom mišljenju bio dobar ako ništa ko rezervni stoper, ako već Simon ne igra sa razbijačem. Ostalo sve opravdano.
Jel nam to žao što nećemo gledati asistencije Besima protivnicima?
Zeljković bi po mom mišljenju bio dobar ako ništa ko rezervni stoper, ako već Simon ne igra sa razbijačem. Ostalo sve opravdano.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zainteresirani, kolika je cijena i može li niže?

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Jarane šta je ovo kao da se dešava ona prokockana titula ponovoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 avg 2023, 20:31Podrška Simonu. Najbolje je da mi odlučujemo o igračkom kadru. A i to nam ne bi valjalo jer bi se posvađali koga treba otjerati, a koga ne.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Nama samo dragi Bog moze ugoditH8Z7 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 20:34Jarane šta je ovo kao da se dešava ona prokockana titula ponovoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 avg 2023, 20:31Podrška Simonu. Najbolje je da mi odlučujemo o igračkom kadru. A i to nam ne bi valjalo jer bi se posvađali koga treba otjerati, a koga ne.
Jel nam to žao što nećemo gledati asistencije Besima protivnicima?ljudi se upalili jer čovjek radi svoj posao kojeg smo svi btw tražili i onda opet belaj.
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
- JavierBosnia
- Kontakt:
Moze li zamjena za Viverosa, malo je presao
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma bježi, nismo mi normalni.H8Z7 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 20:34Jarane šta je ovo kao da se dešava ona prokockana titula ponovoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 avg 2023, 20:31Podrška Simonu. Najbolje je da mi odlučujemo o igračkom kadru. A i to nam ne bi valjalo jer bi se posvađali koga treba otjerati, a koga ne.
Jel nam to žao što nećemo gledati asistencije Besima protivnicima?ljudi se upalili jer čovjek radi svoj posao kojeg smo svi btw tražili i onda opet belaj.
Da je sve igrače ostavio, iduću utakmicu bi mu mrtve yebali i tražili da otjera “manekene”.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nije on tu da radi svoj posao nego ono sto mu mi kazemo. Plus dali smo mu 3 sedmice sto je i vise nego dovoljno da ga "istrpimo". Besa.H8Z7 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 20:34Jarane šta je ovo kao da se dešava ona prokockana titula ponovoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 avg 2023, 20:31Podrška Simonu. Najbolje je da mi odlučujemo o igračkom kadru. A i to nam ne bi valjalo jer bi se posvađali koga treba otjerati, a koga ne.

A niko pojma nema da li je ista od toga istinito, ali neka nas malo da perje leti.
Zainteresovani ste za talentovanog stopera Djurica.
2354. g. Tema doktorske disertacije na Oxfordu, smjer psihologija: Pitarluk sezona 2023/24
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Koji ce nam qurac posudjeni igrac da ga razvijamo za CZ

Imamo mi jednog u akademiji Celika 192 cm
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Vala je bio red da dodje neko i da pravi sistem igre...
Svaka cast svima, ali jucerasnja iznemoglost u drugom poluvremenu je bila sramotna...
Bice ovdje jos onih koji ce zavrsiti na transfer listi, ali nama treba pokretno Sarajevo kao juce u prvih 45 minuta, a ne ono hvatanje grceva u 70 -oj.
Tromi i spori igraci prolaze jos jedino u nasoj PL i red je da konacno probamo izaci iz te sheme.
Svaka cast svima, ali jucerasnja iznemoglost u drugom poluvremenu je bila sramotna...
Bice ovdje jos onih koji ce zavrsiti na transfer listi, ali nama treba pokretno Sarajevo kao juce u prvih 45 minuta, a ne ono hvatanje grceva u 70 -oj.
Tromi i spori igraci prolaze jos jedino u nasoj PL i red je da konacno probamo izaci iz te sheme.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Istok ogradit sa sve cetriri strane i imat cemo u Bosni najvecu psihijatrijsku ustanovu na svijetu