Pošteno. Nema potrebe dalje trovati temu. Nastavi gdje si stao.Vandeta je napisao/la: ↑23 avg 2023, 18:57
Nikakav problem nije. Ja se iz Turske vracam 11. Septembra. Sve sto imas reci moze i u lice. Nije to mene ni uvrijedilo ni povrijedilo. Vi to svojima psujete. Zasto da me iznenadi kada meni psujete? Ne prijetim imas pm javis se. Ja sam nocni cuvar na jednoj gradjevini. I mogu ti poslati lokaciju nikakav problem.
Da predjemo na ozbiljnu stvar. Ja ne odobrava ruganje i smijanje mrtvima. Pa cak ni onima sto sam preko nisana gledao ne nasladjujem se. I ne znam ko je to rekao ovdje. Ali znam da ovaj pokvarenjak Mortem to stalno potencira. Isto kao da mi branimo tog nekoga. I ni ne znam za taj slucaj samo znam da je pokvarenjak tu da stalno zapocne tu temu.
A glumi nekog finjaka. Ja ponavljam vam zaboraviti necu afere Cenex a ni Djerzelez. Da sad ne ulazim u to. Necu vam zaboraviti ni slavlje kad je Grbavica gorila u ratu. Nerijetko ste postavljali i po forumima i smijavali se. Necu vam zaboraviti ni Dinino slikanje pored srusenog krova i osmjeh i ismijavanje. Mozemo se mi navijacki prepucavati ali Dabic nije uvreda. Nego cinjenica i ja na tu temu mogu pisati jer znam ali nek vam Pitarsam pise alternativnu istoriju.
A da je njegovog poganluka ostalo u vama je tvoja psovka dokazala.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
The saddest thing in life is wasted talent.
Ja priželjkujem Dženana Zaimovića, idealan trener za njih, ima onu potrebnu dozu malograđanštine i savršeno bi se uklopio. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Koji amaterski klub da tjera trenera nakon 4 kola.
Trener ako je trener i ima upravu iza sebe,otjera 2 igraca i vozdra!
Cudno je to da je izgubio svlacionicu kad je velez doveo masu novih igraca.......mozda mu je haskic dosao glave
Trener ako je trener i ima upravu iza sebe,otjera 2 igraca i vozdra!
Cudno je to da je izgubio svlacionicu kad je velez doveo masu novih igraca.......mozda mu je haskic dosao glave
-
- Kontakt:
Mrmote pijaCarski opet pises nebuloze, prije bih majmuna naučio da vozi auto nego tebi objasnio da NISAM dokoljenko, po n-ti put na kub, lik je branio Amara životom, al bukvalno, ja to ne radim. Stil pisanja također nije isti. Pa neko sa teme Željezničara bi potvrdio da jesam, a nije, jer nisam, pijaCaru tupavi.killafrommanilla je napisao/la: ↑23 avg 2023, 08:46Već se nazire da bi Sarajevo moglo otjerati Rožmana nakon nekog bezveznog kiksa i vratiti se na fabričke. Čitam onu temu, ja vjerujem da tamo ima imbecila poput RatoborniMrmot odnosno Dokoljenko kojima nije mrsko napraviti 1946 profil i oplesti po svemu što valja u komšije. Ali ima ondje likova stvarno koji bi otjerali trenera večeras. A pobijedili su.
Virtual će prvi put navijati za Velež ako se ne varam u ponedjeljak - čisto da vidi reakcije istoka jel tako![]()
Pošto kila paprika, jesul domaće

Bukvalno..Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑23 avg 2023, 19:00Govore da je Nedim izgubio svlacionicu jer je psovao igracima, a prizivaju Husrefa![]()
Husref je bio nas trener i stvarno treba rec da je covjek strucnjak i sposoban napravit " iz nicega nesto "
Al je jako prgav, arogantan..
Bude i uvreda prema igracima cak, tako da ako ovaj roster veleza ne moze to trpiti, onda Husref nije dobar izbor
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑23 avg 2023, 19:00Govore da je Nedim izgubio svlacionicu jer je psovao igracima, a prizivaju Husrefa![]()

Da nas nema…

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Dudic se vraca kao da gledam.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kakvi su ovo grbovi Slobode po temi, a tema premijer liga? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dok ne objavi vijest o smjeni trenera velezspora Gazzeta bilo Italijanska bilo Grčka ja ne vjerujem.
Sve je ovo rekla kazala..
Sve je ovo rekla kazala..
2023. g i dalje se igracima j.... mater po svlacionici.
@Antipolitika druže jel može ona slika od Nedima još jednom pa da se i mi oprostimo od njega?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Ne moze te nista sakrit gmazu celavi, sta imas branit Amara co'ek u trebinju hladi mu.da, evo da se igdje spominje Amar u kontekstu Zelje, pa bi ti opravdanje i moglo prociRatoborniMrmot je napisao/la: ↑23 avg 2023, 19:12Mrmote pijaCarski opet pises nebuloze, prije bih majmuna naučio da vozi auto nego tebi objasnio da NISAM dokoljenko, po n-ti put na kub, lik je branio Amara životom, al bukvalno, ja to ne radim. Stil pisanja također nije isti. Pa neko sa teme Željezničara bi potvrdio da jesam, a nije, jer nisam, pijaCaru tupavi.killafrommanilla je napisao/la: ↑23 avg 2023, 08:46Već se nazire da bi Sarajevo moglo otjerati Rožmana nakon nekog bezveznog kiksa i vratiti se na fabričke. Čitam onu temu, ja vjerujem da tamo ima imbecila poput RatoborniMrmot odnosno Dokoljenko kojima nije mrsko napraviti 1946 profil i oplesti po svemu što valja u komšije. Ali ima ondje likova stvarno koji bi otjerali trenera večeras. A pobijedili su.
Virtual će prvi put navijati za Velež ako se ne varam u ponedjeljak - čisto da vidi reakcije istoka jel tako![]()
Pošto kila paprika, jesul domaće![]()

A dovoljno sam dugo na forumu da ne bih prepoznao tvoj stil

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
+1
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ma samo prekočim i čitam naredni post, nemam ja više ni volje ni snage čitati to.
Nema tu one kretivnosti koja je nekad dominirala, poput ovog doajena ss.ba foruma,
solinas je napisao/la: Cuj sta je on pisao....A eto vi ne vrijedjate nikoga,djeca cvijeca.
Za ono vrijedjanje i psovanje,zavezo bi te na razanj,naostrio kolac,i yebo te u dupe zaostrenim krajem kolca,sreca tvoja nemogu te trenutno dofatiti u sake.Ali nemoj se iznenaditi ako ti pokusam na vrata....Nemoj plakati i moliti,nemojte cika Solinas molim vas
solinas je napisao/la:Okani se zene u mene.Da ti nebi mrtve i zive posjetio,i provjerio im stanje anusa.
solinas je napisao/la:
prestani da vrijedjas yebem ti mrtve i zive yebo ti azmir svu zensku fameliju od najmladjih do onih u mezaru..mater ti yebem u pic.ku da ti yebem i administraciju koja te tolerise
Nažalost ne mogu da nađem onaj kultni "Zaklat cu te na kucnom pragu" izgleda da je pobrisan.solinas je napisao/la: Sta pricas ti degenu bolan, nespominji zenu razapecu te onako estetski izmedju Ismeta i Mese da te cjela Tuzla vidi **** balavo.sta te boli **** ti i NY neki frajeri forumski sta li....**** vam usta obojici ako imas sta nije problem rjesicemo

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
kultna slika svakako!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka