“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Navodno Bajraktarević odbio poziv jer smatra da je već dovoljno dobar za "A" tim, a Omeragić također odbio poziv jer mu nije zagarantovano mjesto prvog golmana.
Navodno Bajraktarević odbio poziv jer smatra da je već dovoljno dobar za "A" tim, a Omeragić također odbio poziv jer mu nije zagarantovano mjesto prvog golmana.
navodi ko?
Navodi moj izvor, vrijeme će pokazati je li istina.
zar nije bio dogovor sa Misketom da prvo igra u21, mislim ok potencijal a i minutaza koliko vidim za 18godisnjaka je fina, ali nije to jos za A selekcije
snimak U19, dobro su odigrali. Baš ima potencijala, ako CG nije preslaba
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
jedino sto sam nasao je ova vijest, a to bi bio ovaj drugi, stoper:
ht.tps://hotsport.rs/2023/08/22/novi-biser-spartaka-dobio-poziv-reprezentacije-bosne-i-hercegovine-djurasovic-se-ozbiljno-namece-kerzakovu/
Spanija moze pozvati Yamala koji nije sastavio 90 minuta profesionalnog fudbala, u bakar su zvali i Hadadija, Deulofeua i slicne, samo je nama bauk pozvati prosperitetno krilo od 18 godina iako su mu konkurencija izvjesni Hotici, Menala i slicni
O yebem te zivote, dijete od 18 godina uslovljava reprezentaciju i daje neke ultimatume...ko da je rijec o Pedriju iz Barse, a ne ovom iz MLSa.
Tek sad vidim kolika je Dedić ljudina i profesionalac. Momak uredno igrao za u21 i cekao poziv za a reprezentaciju, a 10 puta je veci talent od Bajraktarevica
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
navodi ko?
Navodi moj izvor, vrijeme će pokazati je li istina.
Ma brate i ne čudi, ovo je sve ista "sorta" valja precrtat za uvijek ovo Prezime izgleda...