U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
A šta, treba ga prekrižit jer je neko na forumu, čuo od nekoga, da je on nešto uslovljavao?
Evo ja kažem da je to laž, imam informaciju.
Evo ja kažem da je to laž, imam informaciju.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Jarane kolko insajdera imamo na forumu cudi me da godinu prije okupljanja nemamo tacne informacije
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Sumnjam da to iz njegove glave dolazi jer on je fakticki dijete. Vjerovatno ga familija ili menadzer nagovaraju.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 23:49O yebem te zivote, dijete od 18 godina uslovljava reprezentaciju i daje neke ultimatume...ko da je rijec o Pedriju iz Barse, a ne ovom iz MLSa.
Tek sad vidim kolika je Dedić ljudina i profesionalac. Momak uredno igrao za u21 i cekao poziv za a reprezentaciju, a 10 puta je veci talent od Bajraktarevica
-
- Kontakt:
Istina ili neistina bila, njemu u seniorskoj reprezentaciji nije mjesto.
hoće li se iko zapitati koji Đurasović ide nama na kraju?
biće da nije neka krađa

biće da nije neka krađa
Al fakat

Garant je neki treći, igra u regionalnoj ligi srbije.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Onaj sto je losiji garant

Nece Srbi dati boljeg igraca nama
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Losiji Đurasovic je crnogorac rođen u Podgorici,meni je odlican Crnac iz Belupa i koliko sam vidio nije na zadnjem spisku u21 hrvatske.Novi zadatak za Misketa i smatram da je on kapacitet za nasu A selekciju
Sta je sa Bristrica? Nema ga ni na klupi veceras.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Previše je živahan, mozak radi 100 na sat i zasere u većini slučajeva kad loptu dotakne. Husković premal za napadača.
Nama je jedini spas Hamulić. Ali ljudima moraš crtat.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Ima neki fazon sigurno.
Gledao sam intervju Nukića, ovog drugog napadača, gdje kaže da trener praktikuje takvu politiku da odmara uvijek jednog napadača.
Ako Nukić starta danas, onda će Bristrić naredni meč. Kao da voli odmarati napadače.
Ne može duela izgubiti protiv dvojice, a ima jedva 20 godina.
Gledao sam intervju Nukića, ovog drugog napadača, gdje kaže da trener praktikuje takvu politiku da odmara uvijek jednog napadača.
Ako Nukić starta danas, onda će Bristrić naredni meč. Kao da voli odmarati napadače.
Ma ubijeđen sam da će napraviti karijeru. Ja ono nisam vidio da igrač daje onako 120 posto sebe.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 avg 2023, 20:25
Previše je živahan, mozak radi 100 na sat i zasere u većini slučajeva kad loptu dotakne. Husković premal za napadača.
Nama je jedini spas Hamulić. Ali ljudima moraš crtat.
Ne može duela izgubiti protiv dvojice, a ima jedva 20 godina.
Ovom oba roditelja nasa, a ne bi me cudilo da su i oni veci Hrvati od Covica

U19
Crna Gora vs BiH 1-1
Gol Crne Gore : 1.31.46 nas golman
Gol BiH : 1.35.48
Crna Gora vs BiH 1-1
Gol Crne Gore : 1.31.46 nas golman

Gol BiH : 1.35.48
Čelik je odličan, gledao sam ga i prvu tekmu. Koliko je ovkvih talenata propalo u bhpl 

-
- Kontakt:
Ali cudno mi za ovog Bejdica, vidi se da dijete ima njuh za gol, i dobro se postavlja ali da igra u nekoj Njemačkoj skoro amaterskoj ekipi jos u19 tek
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Izgleda da su Crnogorci poslabi, čitava reprezentacija je iz domaće lige. Ne znače ove utakmice puno, iako smo izgledali dobro i vidi se puno veći individualni kvalitet. Po ovome bi se reklo da imamo veliki potencijal, recimo onaj Ljukovac iz Sarajeva, pa ona dvojica veznih iz Austrije, Muharemović, čak je i Zrnić dobar bio.Imajednabrigada je napisao/la: ↑25 avg 2023, 09:40Ali cudno mi za ovog Bejdica, vidi se da dijete ima njuh za gol, i dobro se postavlja ali da igra u nekoj Njemačkoj skoro amaterskoj ekipi jos u19 tek
Na šta bi to ličilo već u slučaju Slovenije , veliko je pitanje.
-
- Kontakt:
I vjera mi je jako važna u životu. Najbolji sam bio u mektebu. Prvi ezan na akšam namazu u prostorijama džemata u Štokholmu sam proučio upravo ja. Drago mi je i što u Lecceu poštuju to, čim sam došao dali su mi Kur'an s prijevodom, otkriva Smajlović.
Naš muezin Zinedin
Naš muezin Zinedin
I šta kaže mujezin, kaće debitovat za Lecce?Sindikat12 je napisao/la: ↑25 avg 2023, 21:53I vjera mi je jako važna u životu. Najbolji sam bio u mektebu. Prvi ezan na akšam namazu u prostorijama džemata u Štokholmu sam proučio upravo ja. Drago mi je i što u Lecceu poštuju to, čim sam došao dali su mi Kur'an s prijevodom, otkriva Smajlović.
Naš muezin Zinedin
- legenda reala
- Kontakt:
Ma Hrvatina velika i mali ima pasos igra za njihove kadete nema tu nas nigdjee
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: perun, tuzlanskinacin, Zglavkar i 50 gostiju.