FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
72
48%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
16
11%

Ukupno glasova: 149

Vandeta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Vandeta » 23 avg 2023, 16:59

Hajmo biti iskreni. Da dres nije nas rekli bi svi ruzan. Fina simbolika na plavom dresu ali ovo i ona mapa grbavice i te neke sare su bezveze. Svidja mi se boja domaceg dresa. I to je to. Gostujuci :o je li ono crno bijela varijanta ili je i ono neka tamno plava varijanta? Sa grbom su bas ukakali stvar. Toliko o dresu. Na kraju dana ne igra dres. Kupice se dres kolekcije radi mada je iskreno poskup. Ali kupice se radi unucadi neka imaju. A i ovi sto kmece za sivom duksericom. Smece nad smecem. Niti je nasa boja, niti je sportska, niti je za treninga, niti je za nosati. Mrtva siva boja sa zalijepljenim grbom.

Sa Dadom su pregovori davno obustavljeni. Prvo je bilo do plate. Pa se onda kao i moglo tu dogovoriti ali onda se klub ohladio. Pa onda opet kao pocela prica pa se Dado ohladio. Sudeci po tim informacijama ukoliko su tacne nema od njega nista.

Ima ovdje onaj boy1921 kako se vec zove. On zna s kim klub kontaktira. Do sad sto je napisao u privatnim porukama sve je tacno bilo. Ako sta ima neka se on oglasi.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 23 avg 2023, 17:09

Vandeta je napisao/la:
23 avg 2023, 16:59
Hajmo biti iskreni. Da dres nije nas rekli bi svi ruzan. Fina simbolika na plavom dresu ali ovo i ona mapa grbavice i te neke sare su bezveze. Svidja mi se boja domaceg dresa. I to je to. Gostujuci :o je li ono crno bijela varijanta ili je i ono neka tamno plava varijanta? Sa grbom su bas ukakali stvar. Toliko o dresu. Na kraju dana ne igra dres. Kupice se dres kolekcije radi mada je iskreno poskup. Ali kupice se radi unucadi neka imaju. A i ovi sto kmece za sivom duksericom. Smece nad smecem. Niti je nasa boja, niti je sportska, niti je za treninga, niti je za nosati. Mrtva siva boja sa zalijepljenim grbom.

Sa Dadom su pregovori davno obustavljeni. Prvo je bilo do plate. Pa se onda kao i moglo tu dogovoriti ali onda se klub ohladio. Pa onda opet kao pocela prica pa se Dado ohladio. Sudeci po tim informacijama ukoliko su tacne nema od njega nista.

Ima ovdje onaj boy1921 kako se vec zove. On zna s kim klub kontaktira. Do sad sto je napisao u privatnim porukama sve je tacno bilo. Ako sta ima neka se on oglasi.
I sta ima hrasno kod tebe sta se radi ide li se jos uvijek protestirati ispred općine nedjeljom :urnebes: :urnebes: , kako ti ba ne dojadi vise glumiti na pocetku osobu sa informacijama i onda kasnije psovati kao kocijas svima i tako sto puta u krug :zzz: :zzz:

Vandeta
Kontakt:

Post Postao/la Vandeta » 23 avg 2023, 17:22

Robust je napisao/la:
23 avg 2023, 17:09
Vandeta je napisao/la:
23 avg 2023, 16:59

I sta ima hrasno kod tebe sta se radi ide li se jos uvijek protestirati ispred općine nedjeljom :urnebes: :urnebes: , kako ti ba ne dojadi vise glumiti na pocetku osobu sa informacijama i onda kasnije psovati kao kocijas svima i tako sto puta u krug :zzz: :zzz:
Sta je pisac zelio reci? Nemam informacije. Rekao sam ko ima informacije. Malo je reci da se ofiras. Znam ljude koji su "upuceni" ali nece da kazu. I ne moraju. Ovaj djecko gore navedeni je do sad bio 100% tacan. Jadan on sad ce ispasti da ima dva profila jer sam ga pohvalio :D A nema kad protestovati. To je za vas mlade. Mi smo imali studenske proteste u bivsoj drzavi. A vi se za maticni broj niste mogli iskupiti. Da ne pricam za RVI i ostale proteste.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 23 avg 2023, 17:53

Alipasino je napisao/la:
23 avg 2023, 16:29
Ko je dozvolio da se Sadikovic nemoze uzet od Kolobare tj nasta je klub spao.10 godina je uvjek nesto.Umalo prvi umalo uboli igraca umalo se ne ugasismo umalo ovo umalo ono a Zeljo nemoze uzet igraca od Kolubare.Nekom je to tako sta ces nema se para.Pa kako klub koji ima ovakve navijace ima ime ima stadion da nema para.Dokle cemo se borit za Evropu a od iste nemozes dalje od 2 predkola.Dokle trpit igrace poput Drlje Turjanina i Bece.Dokle vi mislite nas zanebavat.Neigra ni dres ni stadion ni navijaci nego igraci u plavim dresovima koji nastupaju za NK Zeljeznicar.Dokle saburat saburali još 10 godina.
:urnebes: :urnebes:

Pa zapitaj se mozgu sto nema para ustvari sto ima dugova

I sto sve prihode moramo dsvat na dugove da se oporavimo

Zapitaj se,nemoj biti licemjeran kao i mnogi ovdje sto su sad prvi u redu za kritiku ljudi koji nas oporavljaju a sutali su kao zaliveni pruje par godina

Zapitaj se malo
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 23 avg 2023, 19:21

Nema od Dade ništa, to je stornirano, već neko vrijeme.
mosa lošmi stićko tit-ula!

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 23 avg 2023, 19:23

Dresovi su po meni super, možda se na gostujućem mogla svijetlija boja, ali ko što neki rekoše, ako na gostujućem ostane ovakav grb, neko stvarno treba ozbiljno odgovarati. Cijena, pa sad ni da je bajno naravno, ali u odnosu na klube oko nas, na kraju i ispade pristupačna cijena. Na kraju, nadajmo se da ćemo ih pamtiti po dobroj sezoni.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 23 avg 2023, 19:26

GIBRA je napisao/la:
23 avg 2023, 17:53
Alipasino je napisao/la:
Ko je dozvolio da se Sadikovic nemoze uzet od Kolobare tj nasta je klub spao.10 godina je uvjek nesto.Umalo prvi umalo uboli igraca umalo se ne ugasismo umalo ovo umalo ono a Zeljo nemoze uzet igraca od Kolubare.Nekom je to tako sta ces nema se para.Pa kako klub koji ima ovakve navijace ima ime ima stadion da nema para.Dokle cemo se borit za Evropu a od iste nemozes dalje od 2 predkola.Dokle trpit igrace poput Drlje Turjanina i Bece.Dokle vi mislite nas zanebavat.Neigra ni dres ni stadion ni navijaci nego igraci u plavim dresovima koji nastupaju za NK Zeljeznicar.Dokle saburat saburali još 10 godina.
:urnebes: :urnebes:

Pa zapitaj se mozgu sto nema para ustvari sto ima dugova

I sto sve prihode moramo dsvat na dugove da se oporavimo

Zapitaj se,nemoj biti licemjeran kao i mnogi ovdje sto su sad prvi u redu za kritiku ljudi koji nas oporavljaju a sutali su kao zaliveni pruje par godina

Zapitaj se malo
Đe si papak, šta ima, ima li klime u Megamixu il su samo ventilatori prisutni?
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

ManijakNeMozeBitSvak
Kontakt:

Post Postao/la ManijakNeMozeBitSvak » 23 avg 2023, 22:10

Da li neko zna koja firma nam radi print na dresovima ove sezone?

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 avg 2023, 22:13

Alipasino je napisao/la:
Pa kakav Sadiković? Za njega je davno power point trener Kostic rekao da nije za Želju i toga smo se trebali držati, nikad mu vise nedat blizu da pridje.
Treba zaganjati Uglješu Radinovica i Filipa 'Gazelu' Jazvica njih su trenerčine dovele u klub a pošto nam fali čvrstine treba provjeriti jel Rok Elsner jos u opticaju.
Kad se samo sjetim tih bravura:
https://media.giphy.com/media/l378fOkNg ... /giphy.gif
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 avg 2023, 23:56

bhsport je napisao/la:
23 avg 2023, 22:13
slika
Ma je li ovo strašni Rok Elsner, veliko pojačanje Deje Nikolića. :urnebes:

Još jedna bravura dotičnog,

slika

Eno ga igra negdje u petoj ligi Austrije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 24 avg 2023, 00:24

lendra je napisao/la:
23 avg 2023, 16:47
Alipasino je napisao/la:
Dok se ne promjeni zakon o sportu ili dodze neko sposobniji od ovih dosadasnjih.Nije ni zakon o sportu prepreka d se ulaze u klub primjer zrinjski,gdje su im financijeri iz izraela Abraham group.Mi godinama nemamo sposobnog covjeka u klubu koji ce sve ovo podici na veci level nego godinama se vrtimo u krug.
Druze njima je finansijer HDZ ekipa koja je dala Aluminijum fakticki dzaba izraelcima, a ovi nesto guraju u Zrinjski + vec spomenuti HDZ.

Bez politike oni ne bi bili gdje su sada, to je pocetak i kraj price.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 24 avg 2023, 00:35

Kristališu se imena koja će prva tjerat trenera,bar se ne kriju više
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 avg 2023, 00:43

GIBRA je napisao/la:
24 avg 2023, 00:35
A hoce ga saugati vala, dat mu vremena kao sto smo Kuharu i kamataru dali.

Jeste da nas je ovaj poraz razocarao ali ocekivalo se s kadrom koji imamo da ce biti neki kiks.
Licno za poraz je kriv Basic ali koliko puta su pogrijesili drugi?

Mi od pokojnog Ode nismo igrali ljepsi fudbal nego sad.
Pojacanja drugovi, spas i podizanje kluba je zakon o sportu.
Treba se to pritisnuti inace ima da kuburimo ovako i dangubimo dok papci uzimaju titule i kupove.
Podrska Basicu.

Btw zezno sam se za dres na prvu mi izgledao los ali nije, bijeli je slab ali plavi je zapravo dobar.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 24 avg 2023, 01:28

MocMahale444 je napisao/la:
24 avg 2023, 00:43
GIBRA je napisao/la:

Jeste da nas je ovaj poraz razocarao ali ocekivalo se s kadrom koji imamo da ce biti neki kiks.

Treba se to pritisnuti inace ima da kuburimo ovako i dangubimo dok papci uzimaju titule i kupove.
Podrska Basicu.

Btw zezno sam se za dres na prvu mi izgledao los ali nije, bijeli je slab ali plavi je zapravo dobar.
Bravo :salut:

Ma ovo kad čitaš nije ti svejedno,pogotovo kad pročitaš post kao ovaj kod Alipasinog,budi neku huju u čovjeku.
Kako su šutali,a kako koriste i najmanju (sreca pa nema vise i velikih) prilika da popljuju ljude koji su nas spasili,doveli do toga da ne brinemo hocemo se gasiti,hocemo dobiti licencu i jos uz to kako su i sami rekli sa 8 miliona dugove spustili na 5 miliona.
Na svako pitanje direktno odgovore bez ikakvog oklisanja,znaci transparentnost na nivou.

Ja sam prvi piso da je Basic ofulo u Posusju i da je djelimicno kriv,ali navedemo kao zdravu kritiku,a ovdje se vec afirmisu ljudi koji ce tjerat trenera poslije sljedeceg kiksa kojeg jedva cekaju,ovaj bhsport ga jedva ceka

I ja sam razocaran transfer rokom,ali se pomirim da veliki budzet za to nije jer vecinom sve ide na to kako bi sutra bili klub sa sto manje duga a kroz godinu dana i klub bez dugova,pa ce se onda moci ono sto se daje na servisiranje ulozit i igrace gdje tek onda ZELJO NASTUPA :bih:
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 24 avg 2023, 03:06

Elvedin Herić bi bio odlična opcija, nije skup a izdržljiv momak i radilica, družio se s Bekrićem u Slobodi dok su bili, dobro bi nam došao, zna momak lopte.

Harun Karić ide na posudbu u Lokomotivi, koliko bi nam pomogao ne znamo ni mi ali znam da smo bili zainteresovani prije nego je napravio transfer.

Za Santosa mi žalosno ali izrađen je i on je to skontao, nije u rosteru a kamoli na klupi u takvoj ligi, nas sleduje preko 40k maraka ako utvrde da je ovaj papir lažan.

Zgevenger
Kontakt:

Post Postao/la Zgevenger » 24 avg 2023, 08:20

Još 52 člana do 8.000! Nadam se da možemo to do Tuzle..

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 avg 2023, 08:21

Virtu4l je napisao/la:
23 avg 2023, 23:56
bhsport je napisao/la:
slika

slika

Ljubi ga majka fudbalska neznalica, ni hodati znao nije, al pare uzimati dakako.
I još odgovor ovim dušebriznicima, Bašić treba dobiti minimalno vremena kao kuhar da ga niko ne dira, a sto se mene tiče dao bih mu 10 godina ako on hoce.
Samo naprijed upravo i treneru vi ste Željezničar, bez kultova ličnosti, prvo klub pa sve ostalo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 avg 2023, 09:49

GIBRA je napisao/la:
24 avg 2023, 01:28
MocMahale444 je napisao/la:
24 avg 2023, 00:43
GIBRA je napisao/la:

Podrska Basicu.

Bravo :salut:

Ma ovo kad čitaš nije ti svejedno,pogotovo kad pročitaš post kao ovaj kod Alipasinog,budi neku huju u čovjeku.
Kako su šutali,a kako koriste i najmanju (sreca pa nema vise i velikih) prilika da popljuju ljude koji su nas spasili,doveli do toga da ne brinemo hocemo se gasiti,hocemo dobiti licencu i jos uz to kako su i sami rekli sa 8 miliona dugove spustili na 5 miliona.
Na svako pitanje direktno odgovore bez ikakvog oklisanja,znaci transparentnost na nivou.

Ja sam prvi piso da je Basic ofulo u Posusju i da je djelimicno kriv,ali navedemo kao zdravu kritiku,a ovdje se vec afirmisu ljudi koji ce tjerat trenera poslije sljedeceg kiksa kojeg jedva cekaju,ovaj bhsport ga jedva ceka

I ja sam razocaran transfer rokom,ali se pomirim da veliki budzet za to nije jer vecinom sve ide na to kako bi sutra bili klub sa sto manje duga a kroz godinu dana i klub bez dugova,pa ce se onda moci ono sto se daje na servisiranje ulozit i igrace gdje tek onda ZELJO NASTUPA :bih:
Gibroni pa nije point ni budzet ako skontas da si doveo Rustema pitara i Turanjanina koji veze s vezom nema, njegovo hloptanje yebe Elsnerovom hloptanju mater.
Jos ga na onom kanalu dribleru na pocetku hvalili kao bit ce dobar a on grdna rano kao isprepadana srna.

Znas ono kad se Ikic kod nas blamirao protiv Sirokog kao lane malo kad se rodi pa ne zna hodati. E tako i ovaj bumbar.

Eto Biber je imao par dobriH tekmi, nista posebno ali solidno odradjen zadatak, za njega se moze reci oke prinova.

Mislim da su mogle pare od pitara i Elsnerovog rodjaka otici na neko pojacanje. Jbga bit ce bolje.

Nego idemo dalje za iste pare, 6 boba 2 tekme ciku, vuk sit ovce na broju :D
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 24 avg 2023, 11:17

Martinović nam sudi u subotu. Preko 250 dresova otišlo prvi dan, nije loše. Idemo do utakmice prebaciti 8000 članova.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 24 avg 2023, 12:43

Virtu4l je napisao/la:
23 avg 2023, 23:56
bhsport je napisao/la:
slika

slika

Realno baš nepotrebna prozivka na račun Deje. Ko ga lično poznaje, zna o kakvom se Željovcu radi. A i opće poznato je ko je u to doba povlačio svaki potez i ko je Deju zadužio za to...
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.