MocMahale444 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 00:43
GIBRA je napisao/la: ↑24 avg 2023, 00:35
Kristališu se imena koja će prva tjerat trenera,bar se ne kriju više
A hoce ga saugati vala, dat mu vremena kao sto smo Kuharu i
kamataru dali.
Jeste da nas je ovaj poraz razocarao ali ocekivalo se s kadrom koji imamo da ce biti neki kiks.
Licno za poraz je kriv Basic ali koliko puta su pogrijesili drugi?
Mi od pokojnog Ode nismo igrali ljepsi fudbal nego sad.
Pojacanja drugovi, spas i podizanje kluba je zakon o sportu.
Treba se to pritisnuti inace ima da kuburimo ovako i dangubimo dok papci uzimaju titule i kupove.
Podrska Basicu.
Btw zezno sam se za dres na prvu mi izgledao los ali nije, bijeli je slab ali plavi je zapravo dobar.
Bravo
Ma ovo kad čitaš nije ti svejedno,pogotovo kad pročitaš post kao ovaj kod Alipasinog,budi neku huju u čovjeku.
Kako su šutali,a kako koriste i najmanju (sreca pa nema vise i velikih) prilika da popljuju ljude koji su nas spasili,doveli do toga da ne brinemo hocemo se gasiti,hocemo dobiti licencu i jos uz to kako su i sami rekli sa 8 miliona dugove spustili na 5 miliona.
Na svako pitanje direktno odgovore bez ikakvog oklisanja,znaci transparentnost na nivou.
Ja sam prvi piso da je Basic ofulo u Posusju i da je djelimicno kriv,ali navedemo kao zdravu kritiku,a ovdje se vec afirmisu ljudi koji ce tjerat trenera poslije sljedeceg kiksa kojeg jedva cekaju,ovaj bhsport ga jedva ceka
I ja sam razocaran transfer rokom,ali se pomirim da veliki budzet za to nije jer vecinom sve ide na to kako bi sutra bili klub sa sto manje duga a kroz godinu dana i klub bez dugova,pa ce se onda moci ono sto se daje na servisiranje ulozit i igrace gdje tek onda ZELJO NASTUPA