Super liga Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Novi sampion Srbije ce da bude

Partizan
63
48%
Crvena zvezda
67
52%

Ukupno glasova: 130

Stepp
Kontakt:

Re: Super liga Srbije

Post Postao/la Stepp » 22 avg 2023, 19:28

Kristijan je napisao/la:
21 avg 2023, 08:41
Cekaj, Zvezda je zahvaljujuci vlastitom koeficijentu direktno u Ligi sampiona?
A ko je najvise doprineo tom nacionalnom koeficijentu?
Zvezda je 2 godine za redom od 1. kola kvalifikacija ( mozda je 2. godine bilo od 2.kola,ne secam se) ulazila u LS.

Stepp
Kontakt:

Post Postao/la Stepp » 22 avg 2023, 19:33

rare je napisao/la:
21 avg 2023, 15:54
Stepp je napisao/la:
19 avg 2023, 19:50
Shadows je napisao/la:
19 avg 2023, 09:34
Nadam se da Partizan nece proci i da ce namjerno ispasti.Nista drugo Vuciceva Srbija nije zasluzila.
A posle se ljutite kad vam se sa pravom kaze da vise mrzite Zvezdu nego sto volite Partizan.
Zamisli navijas protiv ,,svog,, kluba. Bolesnici.
To je taktičke prirode , da drugi ne bi ubirali plodove Partizanovog uspeha .
Cuj da ne bi Zvezda ubirala plodove Partizanovog uspeha :rol:
Kog uspeha tacno? A da, 0:1 sa Junajtedom zaboravih... :tokralju:
Verovatno je u tvom tuznom zivotu najveca radost navijati za JSD Navijam protiv Zvezde i slicnih bolesnika poput tebe :rol:

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 22 avg 2023, 20:54

Stepp je napisao/la:
22 avg 2023, 19:33
rare je napisao/la:
21 avg 2023, 15:54
Stepp je napisao/la:
19 avg 2023, 19:50

A posle se ljutite kad vam se sa pravom kaze da vise mrzite Zvezdu nego sto volite Partizan.
Zamisli navijas protiv ,,svog,, kluba. Bolesnici.
To je taktičke prirode , da drugi ne bi ubirali plodove Partizanovog uspeha .
Cuj da ne bi Zvezda ubirala plodove Partizanovog uspeha :rol:
Kog uspeha tacno? A da, 0:1 sa Junajtedom zaboravih... :tokralju:
Verovatno je u tvom tuznom zivotu najveca radost navijati za JSD Navijam protiv Zvezde i slicnih bolesnika poput tebe :rol:
Jesam li ja napisao CZV?
Mislio sam na Čukarički i TSC .
Bitno da nisi bolesnik , a uvek navijaš protiv Partizana kad igra u Evropi .
Zadnja izmjena: rare, dana/u 22 avg 2023, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 22 avg 2023, 20:56

Stepp je napisao/la:
22 avg 2023, 19:28
Kristijan je napisao/la:
21 avg 2023, 08:41
Cekaj, Zvezda je zahvaljujuci vlastitom koeficijentu direktno u Ligi sampiona?
A ko je najvise doprineo tom nacionalnom koeficijentu?
Zvezda je 2 godine za redom od 1. kola kvalifikacija ( mozda je 2. godine bilo od 2.kola,ne secam se) ulazila u LS.
CZV je doprinela 55 %
Partizan je doprineo sa nekih 40%
Ostali klubovi su doprineli sa nekih 5%
Jasno je da niste mogli sami da napravi zspeh za nacionalni koeficijent .

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 24 avg 2023, 13:05

Radničkom iz Niša konačno ukinuta suspenzija, tako da će se moći pojačati do kraja prelaznog roka.
Ako ne dobiju imenjaka iz Kragujevca, Trajković je bivši trener.

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 24 avg 2023, 21:33

Najveci navijac je zadovoljan.
Aleksandar Vucic.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 avg 2023, 22:09

Nisam mislio nista da pisem, ali kad umjesto da se poklopis usima, ti prosto izuskujes ovako nesto. Izgleda ste toliki mazohisti, pa vam se prosto mora ponavljati gradivo.

Daleko od toga da se nasladjujem, naprotiv, ali Partizan se malo-malo osramoti nekom petardom od osrednjih ili cak smijesnih klubova ili da se bolje izrazim, protiv klubova protiv kojih ne bi smio biti tako ponizen, tako da pomenuti nema nikakve veze sa vasom tradicijim blamiranja po evropi, ne moramo ni zalaziti daleko u prosli vijek:

Dinamo 5-0
Rapid Beč 5-1
Petah Tikva 2-5
Slavia Prag 5-1
Atletik Bilbao 5-1
Feyenoord 2-5
Nordsjalaend 5-0

Dok je Zvezda takve poraze dozivljavala samo od top ekipa:

PSV 5-0
PSG 6-1
Tottenham 5-0
Bayern 0-6

Dakle, kuci smo samo od Bayerna primili 5+ i to od ekipe koja je te sezone postala prvak evrope i koja je Barci uvalila 8 komada u jednom mecu...

...tako da, nemojte se vise nikada porediti sa Zvezdom, jer renome i velicina kluba se ne ogleda samo u pobjedama, nego i u blamazama :kafa:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 24 avg 2023, 23:23

Ovo je realno sramotan rezultat jer objektivno Nordsjaelland kindergarten i nije neki bog zna jak klub.

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 24 avg 2023, 23:42

Naravno da nije.
Partizan je devastiran i okupiran.
I tu je kljuc svega.
Vuciceve marionete ga unistavaju vec godinama, a ovo je metastaza

Srebrenko
Kontakt:

Post Postao/la Srebrenko » 24 avg 2023, 23:47

@marconato ispravka samo jedna.Partizan nije izgubio od dinama 5:0 nego od NK Croatije.To ti je bivši Hašk,zapravo Hašk građanski,ustvari dinamo,zapravo Croatija,ustvari NK dinamo,zapravo današnji GNK dinamo.Kako se mijenjala vlast tako i ime,klub sa tradicijom nema šta :zviz:

Stepp
Kontakt:

Post Postao/la Stepp » 25 avg 2023, 03:58

Shadows je napisao/la:
24 avg 2023, 21:33
Aleksandar Vucic.
Ja mislim da si ti veci navijac ovog rezultata od psiha.
Posto si sam rekao da navijas protiv ,,svog,, kluba da ne bi Zvezdi nesto olaksavao :salut:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 25 avg 2023, 08:14

Ali kakva sizofrena cijepanja. Jedan da se namjesta u Srbiji da Zvezda uzme titulu, drugi dan se pise kako je Partizan svakako devastiran. Dvije teze koje kontriraju jedna drugoj.

Ali cestitam grobarima, u konkurenciji TSCa, Cuke i Vose, oni su ekipa kojoj pripada ubjedljivo najveca blamaza u Evropi ove sezone. Mogli im dvije petarde dati, daleko bolje izgledao TSC na gostovanju Bragi nego ovi u Danskoj.

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 25 avg 2023, 11:01

dscile je napisao/la:
25 avg 2023, 08:14
Ali kakva sizofrena cijepanja. Jedan da se namjesta u Srbiji da Zvezda uzme titulu, drugi dan se pise kako je Partizan svakako devastiran. Dvije teze koje kontriraju jedna drugoj.

Ali cestitam grobarima, u konkurenciji TSCa, Cuke i Vose, oni su ekipa kojoj pripada ubjedljivo najveca blamaza u Evropi ove sezone. Mogli im dvije petarde dati, daleko bolje izgledao TSC na gostovanju Bragi nego ovi u Danskoj.
Kako jedno potire drugo ?
Nemojte samo da se pravite male Juce pa da ne znate ko je ovu upravu instalirao .
Eto tako se namešta da Partizan s polomljenim nogama započinje prvenstvo , krvari iznutra .
Zadnja izmjena: rare, dana/u 25 avg 2023, 11:06, ukupno mijenjano 1 put.

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 25 avg 2023, 11:04

Stepp je napisao/la:
25 avg 2023, 03:58
Shadows je napisao/la:
Aleksandar Vucic.
Posto si sam rekao da navijas protiv ,,svog,, kluba da ne bi Zvezdi nesto olaksavao :salut:
Po čemu se ti tačno razlikuješ od Žvale ?

Sektor10
Kontakt:

Post Postao/la Sektor10 » 25 avg 2023, 11:09

Shadows je napisao/la:
24 avg 2023, 23:42
Naravno da nije.
Partizan je devastiran i okupiran.
I tu je kljuc svega.
Vuciceve marionete ga unistavaju vec godinama, a ovo je metastaza
VI ste sami sebe "okupirali" i sami "devastirali" vas FK. PRODALI ste se za robijasa kojeg vam je taj Vucic doveo u KK, a ti si slep pa to ne vidis i dalje furas svoju pricu. Sto vas onih 20.000 iz Arene ne dodje na utakmicu FKP pa tamo terate i VVI plus Vucica? Ah, necete, **** vam se jer ste navijaci rezultata i prosto niste fudbalska publika kao sto ni Delije nisu kosarkaska. Naprave se tu i tamo po neke extra atmosfere (fudbal vi, kosarka mi) ali je cinjenica da se vi oduvek lozite vise na KK a mi na FK. Zato je u nase najgore doba bilo po 30.000 navijaca na Marakani, a vas nema ni 300 na JNA.

U nase doba kada su radili protiv interesa kluba upadlao je se u kancelarije i trazile ostavke, kod vas nema ko da upadne u kancelariju jer ste opasni samo na internetu. Pre ne znam sad koliko, Terza je imao nameru da dovede matoru drtinu Kosanovica za trenera, nije mu vise palo na pamet da se igra time nakon sto mu je osvanuo grafit na "Rajku". Prosto volite da glumite zrtvu i spinujete kako vas gase, umesto da uzmete motke u ruke i oterate **** vi se po internetu prepucavate sa nama. Pa ja ti garantujem da bi "Rajko" pre goreo nego sto bi se trpio trio VVV (dok treci nije otisao) da su Zvezdu doveli u tu situaciju u kojoj je Partizan.

A da se vratim na pocetak posta. Doveo vamn je taj Vucic robijasa Obradovica a vi ste se popalili ko mali majmuni i zivite u iluziji da je on tu jer "voli Partizan", da, voli ga ali ta "ljubav" kosta 1.1m godisnje. Pri tome vam se tolerise neplacanje poraza, imate budzet preko 20 miliona, ej bre, 20 miliona, pa ja ti garantujem da vas FK nikad nije imao toliki budzet. Stvarno mislis da su vam te pare dali "sponzori" i da ste zaradili od "sezonskih" ? Ajde druize zivi i dalje u zabludi.

A i pored svih poruka i prepucavanja, meni nije ni malo drago gde ste i sta ste u fudbalu, od srca zelim da oteraju **** iz uprave, da dovedete neke vase legende koji ce raditi u interesu kluba a ne svog dzepa. Sramota je zavrsiti na 4 mestu u ovakvoj ligi kao sto je nasa .

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 25 avg 2023, 11:45

Ma 200 mEleona ne 20 .
Čovke jeo koske i kačamak pa je skupio za ovakva pojačanja .
Sadašnji roster KK CZV je skuplji od Partizanovog .
Dodaj tu Bjelicu i Šveda .
Natod za koga je pudlica legenda ,a najveći živi trener robija i ne zaslužuje da se nada dobrom .
Eto VV su se sami postavili u klub .
Mogli ste da upadate jer tad predsednik države nije postavljao upravu .
Ali ide vam dobro da se pravite da ste male Juce .

Sektor10
Kontakt:

Post Postao/la Sektor10 » 25 avg 2023, 11:56

Vidi lika sto skace djonom na otvorena vrata. Procitao za Sveda sa portala pa se primio ko baba na penziju, a naravno, kad Sved ne dodje (a nece doci) onda ce dalje da spinuje o "skupljem" Zvezdinom timu. Bjelica tek nece doci jer je bivsi kosarkas i ne moze da sastavi pola godine bez povrede.

Lika kad pitas kog bi to boljeg i skupljeg igraca iz Zvezde uzeo u Partizan, rekao bi cni jednog". Pa majstore kog bi to igraca iz Zvezde voleo da vidis u Partizanu? Ajde reci da vidimo. Nejpir i nula vise.

Vidim imas pamcenje ko zlatna ribica, upadalo se itekako, guglaj malo sto je Den Tana otisao iz Zvezde. Vi nemate muda i nema vas uopste da nesto takvo uradite.

A ti covece, operisan si od realnosti, apsolutno nisi spreman da prihvatis cinjenicu da vam se u KK sipa ko nerotkinju i da sipa samo drzava, zivis u iluziji da je robinjo tu iz ljubavi i da od sezonskih zaradite vas budzet

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 25 avg 2023, 12:10

S ovim robinjo si sverekao o sebi .
Bitno da se se u vaš KK ne sipa kao u nerotkinju .
Veće posećenost nego kod vas.
4 igrača s f4 ekikpa ne mogu nikako biti jeftini .
Vama je u mozku hirurški odstranjen deo za moral , poštenje , i savest .
Pa to sam i napisao tad je i moglo da se upada jer niste imali politički pritisak s vrha .
Pa je samim tim smenjivost upave bila moguća .

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 25 avg 2023, 14:19

rare je napisao/la:
25 avg 2023, 11:01
dscile je napisao/la:
25 avg 2023, 08:14

Kako jedno potire drugo ?
Nemojte samo da se pravite male Juce pa da ne znate ko je ovu upravu instalirao .
Eto tako se namešta da Partizan s polomljenim nogama započinje prvenstvo , krvari iznutra .
Cuj, kako jedno potire drugo :rol:

Opcija A: Partizan je toliko dobar da Vucko namjesta Zvezdi titule.
Opcija B: Partizan je prelos zbog Vucica i njegove uprave.

Tacno sizofrena cijepanja

Stepp
Kontakt:

Post Postao/la Stepp » 25 avg 2023, 14:26

rare je napisao/la:
25 avg 2023, 11:04
Stepp je napisao/la:
25 avg 2023, 03:58
Shadows je napisao/la:
Aleksandar Vucic.
Po čemu se ti tačno razlikuješ od Žvale ?
Tebi stvarno nema pomoci :rol: :rol: :rol:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.