Pa za Senada je realno da bude milijarder. Samo par biznismena u BiH mogu biti blizu tome.Robust je napisao/la: ↑25 avg 2023, 09:12pa jedan bingo ima prihoda preko milijardu i po pa samo ciste dobiti oko 130 miliona, ovaj ako ima milion dva dobiti je na konju kad podvuce krajnju crtu ako radi sve po zakonuASD je napisao/la: ↑25 avg 2023, 08:20Ima keša, to nema dileme. Očito je ubrao pare kad je otvorio ovaj call centar, najviše jer je za njeg od 2020-te krenulo na veliko.Slatinash_7 je napisao/la: ↑25 avg 2023, 08:15
Igrom nekih slučaja sam radio nešto za njih, koliko se sjećam, imaju preko 700 zaposlenih pa ti sad vidi..mada je realnije da je prihod 50 miliona a dobit XY cifra ja bih rekao. Ajdin išao kod mene u osnovnu školu, sa nekim poslje u srednju, kažu da je uvijek bio "kompjuteraš", e sad koliko mu je to moglo donijeti para ja ne znam..Meni smrdi da je to više dobar marketing i jaka prezentacija sebe i firme nego što je istina, al da ima keša, sigurno ima..Priča na podcastu mu opasno smrdi, sve okolo kole, što neko napisa ništa nije rekao, objasnio al eto..istina je vjerovatno negdje na sredini
Ali ova priča da je recimo s 20 postao milioner, a da je sada blizu milijarde je daleko od istine, baš zvuči smiješno.
Da bi bio milijarder on bi morao imati prihode 50 miliona 20 godina bez da ima marke troška. A on te prihode ima 3 godine uz vjerovatno jako velike troškove.
Mislim, on ako je 1 kroz 1 vlasnik i ako firma ima imovinu to je njegovo. Ali mi je bliže da on ima 20 miliona max, nego milijardu da ima.
2019-te je kako sam kaže imao prihod od 2 miliona. Kako je moguće da dođe do milijarde od tad?

Ništa protiv ovog lika. Ne sviđa mi se to muljanje starih i bolesnih ali s druge strane nekako mi je malo i drago što ima neka aktivnost kod nas.