Sve to stoji nisam ja rekao ni za bilo koga da je ispravan druže.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑25 avg 2023, 23:37Kada su madjari Zeljeznicaru ukrali titulu, slavilo se, doslovno.Espiritosanto je napisao/la: ↑25 avg 2023, 23:29Kad je pokrenuta inicijativa 4R i borba protiv saveza svi se razbježaše.
Vico malo priprijeti,osta Hasić sam bez podrške.
Vico smaknu Hasića lagano niko ni slova podrške čovjeku.
Vico sad dobio krila vidi niko mu ništa ne može i da sa svima može kako on hoće.
Iduće godine izbori,ide mandat na 4 godine još.
I sad neko čuđenje i ibret.
Tražili smo svi zajedno sad ćemo gledati.
Kada se dodjelila Korona titula, isto se slavilo, nek nismo mi. Sad treba da ratujemo uz pitare koji su nam najveci dusmani. Sarajevo nam je jednom ukralo titulu kada su namjestili pola lige da je uzmu Benko & co a ne Odina djeca. Benko zvani ofsajd.
Tada je sve bilo normalno, jel ?
Usput da priupitam kontra pitanje - kome je Zeljeznicar ukrao titulu jer vidim da se malo malo Osim i ta prica potegne ?
Nek jasu ovi, jahali su i pitari, madjari jasu ofavno, al sebi skacu u usta sa ovim ofirazama, hem tjeraju publiku, hem ce ih bas naguziti u Europi.
Svi su u tim vodama bili i bit će.
Kažem samo kad se pokrenula incijativa,neki ustanak čovjek je to ugasio lagano.Vidio je da nema zajedništva i da može raditi šta hoće.
Tako će biti i u budućnosti.Ja ne vidim način da će se nešto promijeniti.Nastavlja se ta praksa u nedogled.
I ljudi pišu kad ode Vico,Borac se gasi.
Stvarno mislite da on u ovom periodu od 8 godina neće uspostaviti temelje i pustiti korjene u svaku poru saveza.
Da će se njegovim odlaskom, ujutro odmah sve riješiti?